Plat jógové instruktorky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak si založ živnost, sežeň si prostory a kasiruj 15×180,– za lekci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to hodne malo. Instruktorku jogy jsem nedelala, ale delala jsem trenerku (max.12 deti na lekci) a mela jsem 350Kc/hod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka ale instruktor je jakoby nižší šarže, než trenér, ne?
A záleží taky, kde to je, a jakou má dotyčná praxi a historii… tak trochu hadam, ze když vzala toto, asi nebude zatím úplná topka
jinak by na takovou nabidku ani nereagovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
160 Kč za hodinu je opravdu málo vzhledem k tomu, kolik centrum vydělá na jedné lekci. Zkus se domluvit na vyšším podílu z ceny za lekci nebo se podívat po místě, kde budeš placená férověji. Případně můžeš zkusit dělat vlastní lekce a mít vše pod kontrolou.
- Citovat
- Upravit
160 Kč je úplné nic, za to nekdo dělá? Kolik těch lekci týdne máš. Online doučování se Ti pohybuje 400-500 Kč za hodinu běžně, čekala bych podobné finanční ohodnocení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše: Více
160 Kc je tak za nekvalifikovanou brigadu, ne? Taky neco musi umet, kdyz ji tam chodi lidi. A tohle neni brigada, ze bys mohla 8 hodin tohle delat. To bys nezvladla. Ja jako trenerka, kdyz jsem mela 4 hodiny za sebou, tak toho bylo fakt hodne. Je to fyzicky narocne. Tak ty 2-3 hodiny za den ideal vylozeneho trenovani. Primestak ci soustredeni je zas jine-tam mas ruzne prostoje-odpocinek, obed. To jde tech 8 hodin delat. Ke kazde hodine taky zapocti pripravu na hodinu, alespon minimalni tam nejaka bude. Jednou za cas a to pak rozpocist.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobní trenér, fyzio atp jde do kapsy minimálně 800,–/ hodina. 450-500 se platilo pět let zpět v Praze. Aktuálně bych pod 500 nesla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka píše: Více
Já ale nikde nepsala, že mi ta částka prijde adekvatni
nedávno jsme se o tom s kamarádkou bavily, ulovily jsme trenéra na soukrome lekce, je vážně dobrej a sam i hodně umi. Samozřejmě jsme se neptaly na jeho celkove platové podminky, ale pustil mezi řeči info, že tam slouží dvanactky na krátký a dlouhý týden, takže to podobne asi budou mít i ostatní. No samo že by mě zajímalo, jak to mají zarizeno, protože maximum lidi na lekci je 6, ale když se přihlásí jen jeden, je tam sam.
Vim tudíž, kolik mu platíme, ze
Ale holky instruktorky na jiných lekcich v Praze přes jiného poskytovatele taky neměly nějaký šílený vejvar, jak jsem pochytila. Když člověk pozorně poslouchá, moc se dozví ![]()
Nicméně zakladatelka kromě infa o částce nic moc více nepustila, tak kdo ví, jak to tam je. Vždy je tam více proměnných včetně vzdělání, zkusenosti a praxe. A pakliže by si vlastní práce a zkusenosti cenila více, tak by ji ani nenapadlo tam za těch 160 Kč nastoupit, no ne? Případně by ji lidi rovnou lovili bokem tak jako jsme to udělaly my a řekla by si jim své podminky a přešla by časem na IČO.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak treba ji to bavi, tak nastoupila i za malou castku. Ted se treba situace zmenila, tak ji to prestalo pripadat adekvatni a pta se, jak to maji ostatni. Ja dlouha leta trenovala bud zadarmo nebo za nejakou symbolickou castku. Delala jsem to, protoze to byl muj konicek. Ale pak me treba nejaky rodice deti vyprudili a casem uz jsem to takto nechtela delat. Veci maji svuj vyvoj. Muzou byt k tomu ruzne duvody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka no prave, ale ty okolnosti nenapsala… tak se trochu zdraham vyslovit hodnocení, zda je to malo nebo moc, i když objektivně vzato za hodinu práce to je nic moc
ale zas lepší, než drátem do oka. Třeba je to proste instruktorka zacatecnice nebo hobík bez významnější praxe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minimalka je cca 125, tak jako instruktorka jogy si zas zaslouzi vic nez 160 a to i bez praxe a jako zacatecnice. Navic to bude nejspis na DPP, takze ani dovolena, nemocenska nic. Je to celkem bidna mzda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vykasli se na to dělat jogovou instruktorů pod někým. Najdi si vlastní prostory, nemusí to být žádné fancy jogove studio s vysokým nájmem. Školní tělocvična je dostačující. Když je nějaká lekce vážně průser, tak mám 300, průměr je ale tak 800 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka přesně tak🙏🏼 začala jsem tam čerstvě po absolvování jogového kurzu, bez předešlé praxe. Ale aktuálně mam na každé lekci plno, ohlasi jsou pozitivní a tak už mi 160Kč nepřipadá adekvátní
- Citovat
- Upravit
Čauky, chtěla jsem se zeptat, kolik dostáváte jako lektorka jógy za hodinovou lekci?
já dělám lekce ve sportcentru a mam 160kč na hodinu… Přijde mi to málo, když mi na lekci chodí 12-15 osob a cena za lekci je 180 Kč 🙃