Domácí práce ne podvod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Domácí práce ne podvod!!!
Ahoj všichni, prosím Vás sháním nějaký přivýdělek. Teď jsem se málem spálila s jednou podvodnickou firmou na netu a ti co se spálili mě díky Bohu na recenzích otevřeli oči ještě než jsem jim stačila poslat peníze
Ale k věci, jsem dlouho doma na PN a hledám právě nějaký přivýdělek na doma co není další podvod.
Nechci někam poslat peníze podvodníkům.
Děkuju moc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Skarabeus222 podle mě už domácí práce bez podvodu v dnešní době prostě neexistuje..ale budu překvapená, když někdo da zajímavý tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suzka1 nemusí být vždy. Já jednu měla. Dělala ji 7 let. I se tam dalo slušně vydělat. Bohužel předáno do Číny, tak už není nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle se hledá těžko. Ale můžeš projíždět weby jako prace. cz nebo jobs. cz a někdy se tam dá narazit na nabídku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suzka1 píše: Více
Tak samozřejmě existuje, ale musis neco umět v oborech, ve kterých se tak pracuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musíš to upřesnit. Jelikož nabídek práce z domu, živnost, HO a další. jsou spousty. Ale chce to něco umět. Pokud myslíš nějakou manuální práci, ala skládání propisek, tak to jsou opravdu nesmysly. To leda skládání nějakých reklamních balíčků a další a i tak se to moc nevyplácí někam vozit, nechat složit a pak zase vozit zpět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslela domácí práce tipu baleni obálek, takové ty manuální práce, které se dříve dělali doma. Ne tipu home office účetnictví, preklady, copywriting atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pozor, dá se s jistotou říct, že 99 domácích prací co je nabízeno v inzerátech jsou podvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Home office samozřejmě existuje v oborech jako IT nebo management, ale jednak nikdo nedostane HO hned od začátku prac. poměru a také tohle asi není předmětem otázky.
Jednoduché, nekvalifikované, manuální domácí práce jako skládání nějakých výrobků, kompletace balíčků a pod. vymizely se vznikem chráněných dílen a s dotacemi na zaměstnávání zdravotně postižených. Normální lidi jsou na takové práce moc drazí. A co nezvládnou chráněné dílny, tak to se jede ve velkém na automatech a výrobních linkách. Ani tady si domácí pracanti neškrtnou. A jsou i další překážky a důvody, např. cena polotovarů a problém zajistit, že se také vrátí zpět, nemožnost stálého dohledu nad provedením práce, velké časové zpoždění atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aleš4561 No, netvrdila bych, ze nikdo nedostane HO hned, zejména zreba pri spolupráci na IČO pracuji ti lidé odkud chteji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
existuje hromada odborné „práce na doma“, která ale vyžaduje kvalifikaci a takový člověk dobře ví, jak tu práci sehnat a neptá se na emimino.
Když se ptá tady, tak je to už vizitka toho, že kvalifikaci nemá a shání manuální práci. A ta z logiky věci už dávno neexistuje, protože pokud chce někdo konkurovat Číně, musí zvládnout tvrdě makat celý den asi tak za 20Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Při PN se smí legálně pracovat?
Jinak- ptát se na webu na domácí práci a hned zmiňovat podvod. Přeci nikde není napsáno, že i tady se nedá najít „podvod“. Těžko někdo napíše- nabízím podvod, vyděláš tak, že v tom budeš pokračovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takové to skládání a kompletování, to neexistuje. Protože to frčelo před dvaceti lety, že se posilaly reklamní balíčky jako nabídky. Dneska už se to nedělá, je to neekonomické, neekologické a jako marketing zastaralé.
Buď jsou kvalifikované práce a na to musíš něco umět nebo jen úklid, žehlení, vše nejde úplně doma. Třeba vím o ženě, co chodí do autoškoly mýt auta dle potřeby, peníze na ruku.
Teď jsou nabídky, že buď po tobě chtěj poslat peníze, které už nikdy neuvidíš nebo z tebe udělají bílého koně na přeposílání peněz z trestné činnosti, kde skončiš u soudu a s trestem, ale tváří se to původně jako brigada v administrativě, i smlouvu ti dají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit