Rozvoz do ppl boxu za 30k čistého?

15
4.1.25 13:44

Rozvoz do ppl boxu za 30k čistého ?

:nevim:

Příspěvek upraven 16.03.25 v 21:22

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3702
4.1.25 13:46

@Monca1302 tak ted sis zavolala a jaký je další postup? Potkáte se osobně, nebo s personalistkou? Klidně mu znovu zavolej, že máš zajem a že chceš pracovní nabidku, nebo rovnou navrh pracovní smlouvy do emailu. Budes pracovat na smlouvu, dohodu nebo na zivnost? To je celkem taky znat. Auto mas svoje, nebo budes využívat služební?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
4.1.25 13:55

Proč nereálné? já tento příjem mám za osmičku, ty za šestku. ale my máme nižší příjmy/kultura/, takže tomu bych věřila. Plus je hodně důležité co píše nade mnou Suzka,,, to ten reálný příjem může být nižší, když budeš mít náklady na auto a budeš si to pak ještě sama danit plus sociální zdravotní. Taky by mě zajímal další postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
4.1.25 14:03

No, nekdo, kdo sděluje mzdu v cistem, je bud blb nebo podvodník :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
4.1.25 14:10
@j.a.n.i1 píše: Více

Nebo je to fakturace a zakladatelka si bude platit odvody sama. Tudíž to vlastně také není čistá mzda ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22412
4.1.25 14:20

Asi neporadim, ale ta cista mzda je divna. Nikdo nemuze vedet, jaka bude tva cista mzda, kdyz nevi jake mas danove odpocty. Taky bych se bala, ze to bude prace na zivnost, takze zdravotni, socialni a naklady na provoz auta si budes muset odecist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
4.1.25 14:20

Sice to působí divně a nezvykle, ale poslední dobou si toho všímám víc a víc. A je to právě hodně u kurýrů a dopravců apod. Souvisí to s formou zaměstnání, nemusí být všichni hned podvodníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
4.1.25 14:30
@Anik píše: Více

No, jedina forma, kdy ti muze rict tvou cistou mzdu je pri praci nacerno, takže z logiky věci musi byt podvodnik.
Nebo tedy blb a rika ti nejakou imaginární čistou mzdu, kterou ty ale mit stejnou nemusis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
4.1.25 14:34

A tak při práci na živnost to pro něj vpodstatě čistá mzda je, tu jí vyplatí a dál ho nezajímá co ona přizná nebo nepřizná, odvede/neodvede. Je to slovíčkaření. Jde o to, co jí přesně řekl, jak se vyptala…

taky jí mohl říct „kolem 30.000“, jen aby měla představu,,,nevíme nic…když se zájemce nevyptává a spokojí se s jednou třeba úvodní větou, tak je to těžký, neukecanej zaměstavatel to po telefonu kdovíjak nerozvede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3702
4.1.25 14:38

@Monca1302 zavolej mu znova a chtej prostě návrh pracovní smlouvy nebo pisemnou nabidku do emailu a budeš vědět. Co je psano, to je dáno. Mzda se neříká v čistém, ale když by pan takhle potenciálním kuryrum říkal hrubou mzdu, tak jak se to ma rikat, tak 90% lidi si to nespocita a bude počítat s castkou, ktera se jim rekne. Nechci nikoho urazit, ale chapu, proč to řekl v čistém a neprijde mi na tom nic divného. Ale chtela bych znat detaily a to se dozvíš jedině tak, že ti z personalniho poslou smlouvu nebo nabídku. Sama si na pana musela nekde najit cislo, asi z pracovniho inzerátu a tam by mohlo byt napsané, o jakou spolupráci půjde. Neptej se tady, zavolej mu, že chces detaily ohledně spolupráce do emailu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
4.1.25 14:39
@Anik píše: Více

Pri praci na zivnost není žádná mzda, a uz vubec ne čistá, když ona odvede nejakych 7000,– na socialnim a zdravotnim. Tedy pokud mluvil o mzde, opet je to podvodnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
4.1.25 14:42

To je fakt divné, protože vždy se sděluje jen hrubá mzda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
4.1.25 14:45

takže slovíčkaření.
když jsem chvilku měla přivýdělek na živnost, tak mi řekli, kolik mi dají za kus a to mi dali. Jak jsem s tím naložila dál nikoho nezajímalo,,,dali mi přesně částku jakou mi řekli na začátku. Nevím jak to zrovna oni nazývali, ale bylo to úplně jedno. Všem bylo jasný, že pro mě to tím nekončí…

Zakladatelko neděs se toho zbytečně dopředu, jani jenom slovíčkaří. Znovu zavolej/napiš a chtěj přesnější informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76304
4.1.25 14:48

proč by to měl být podvodník? sděluje mzdu v čistém, aby to lidi, kteří pracují jako řidiči, pochopili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65058
4.1.25 14:49

Tak pokud to bude rozvoz PPL, tak potřebuje spíš dodávku, ne. Těžko to bude vozit v osobáku. Bydlím teda jinde než v Brně, ale u nás boxy zaváží určitě později, klidně mi to pípne i ve tři. Navíc pochybuju, že budou přebírat balíky tak, aby vezla jen malé, přece tam nepošlou někoho dalšího s pětikilovým balíkem. A teda koukám, že kromě bydlení máš zajímavý i výběr povolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat