Assessment pohovor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Assessment pohovor
Dobrý den
Jsem pozváná na assessment pohovor České spořitelny na pozici Osobní bankéř.
Máte nějaké zkušenosti s takovým pohovorem? Co mě čeká mohli by jste mi poradit? Jsem velmi nervózní.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak si to vygoogli, u jednoho jsem byla jako člověk z centrály na koukání, jak to probíhá. Obvykle se tam zadá skupinový úkol a pak se prezentuje řešení. Je to o tom vidět, jak spolupracujes s ostatními a nebojíš se říct svůj názor, obhájit, co jste vymysleli…
- Citovat
- Upravit
@Ari0810 jak se píše, googli. Počítej s tim, že to může být i na pár hodin. Skupinové ukoly, individuální ukoly, podle me se můžou objevit i ukoly obchodní tipů něco mi prodej, nebo můžete hrat nějakou scénku, kde budes klientovi doporucovat nějaký produkt..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ari0810 píše: Více
Největší debilovina co kdy nějaký HR manažer vymyslel. Celý den v prdeli, když jsem u něčeho takového byl posledně. Nastesti už se k něčemu takovému nedostanu nikdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla na pohovor v jiné bance, taky assesment centrum, přesně jak píší jiní, skupinový úkol, aby se ukázalo, jak člověk spolupracuje, obhájí názory, pak ještě telefonicky cvičný rozhovor, myslím, že nespokojený klient - už je to roky, přesně si to nepamatuji, ani jaká to byla pozice, jen vím, že trainee program pro absolventy- byla jsem tenkrát čerstvě po škole. Čekala bych něco podobného na Vašem pohovoru. Ti, co uspěli u těch 2 částí, šli pak na osobní pohovor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaké typy úkolu se tam zadávají? Ji správně mluvit s nepokojeným klientem? Poradíte mi prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majkisa Jaké typy úkolu se tam zadávají? Ji správně mluvit s nepokojeným klientem? Poradíte mi prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše: Více
Můj známý, když vidět tu blbinu, které se měl zúčastnit, tak se zvedl a odešel středem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ari0810 už je to několik let, možná jsem měla zrovna toto nespokojený klient nebo prodat produkt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majkisa a mužete mi prosím poradit jak mluvit s nespokojeným klientem a jak prodat produkt?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak logicky.
Nespokojený klient, co je potřeba? Uklidnit ho.
Takže, typicky věty jako: chápu, že Vás to naštvalo. Rozumím, že je to komplikace.
Pak nějaká akce, návrh řešení. “Pojďme se podívat jaké máme možnosti” otevřené otázky:”co by vám vyhovovalo, jak to vnímate?”
A u prodeje, nejdřív se aktivně ptej a pak prodávej. Oslovuj ho na přímo. Neptej se s ne. Takový to, “nelíbil by se vám tento účet” ale spíš:” jak se vám to líbí?” Co byste potřeboval? Jak by to mělo fungovat?
A nějaký potvrzení:”říkal jste, že chcete účet s výběry ze všech bankomatů, tenhle to splňuje, jak se vám líbí?” Atd.
Je to jen hra, nemusíš být nervózní. Zahraj to jak filmstar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla AC na výběrko na moji současnou pozici EHS manager. A bylo to dost komplexní.
Začalo se case study:
Popis situace, kdy došlo k havárii provozu a šlo o analýzu následků a příčin a navrhnout okamžité i dlouhodobé kroky.
Pak byla analýza rizik. Dostala jsem plán výrobního závodu a musela jsem navrhnout plán opatření a identifikovat rizika. Dál prezentace, jak by vypadalo proškolení o BOZP a evakuaci.
Skupinové úkoly byly:
Simulace havárie a bylo nutné se ve skupině domluvit a zkoordinovat a rozdělit úkoly.
Tady bylo důležité se prosadit.
Dál, domluvení implementace nových směrnic a opět diskuze jak na to.
Zase bylo nutné na sebe strhnout pozornost, ale zas ne moc. Aby to vypadalo přirozeně.
Ještě tam byla konfliktní situace: hádka o nákladech.
Pak se vyhodnocovaly a srovnávaly, návrhy řešení aktuálních procesů, zvýšení bezpečnosti a snížení ekologické zátěže.
Byly tam i další věci, ale už si to moc nepamatuji.
Bylo nás 6. Ale jako jediná interní kandidátka jsem měla největší šanci.
- Citovat
- Upravit
@Dollorres Wow tak to je teda fakt něco… Nejsem nějakej profesionál co zná všechny jejich produkty a pojmy teda. Myslela jsem si že se to člověk postupně učí v prax. Člověk bez zkušenosti jako já asi nemá šancii
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale máš, jde jen o to se ty komunikační dovednosti naučit. Můžeš si to vygooglit. Nějaké manuály na internetu budou. Hledala bych, obchodní dovednosti, námitky, prodej B2C.
- Citovat
- Upravit