Vyplatí se práce bankéřky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce bankéřky
Ahoj holky, žádám si práci na pozici bankéřky v Čs, chtěla jsem se zeptat, zdalipak nevíte jak je to dnes s platama v takovém zaměstnání, jestli to má či nemá smysl, děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Teaveg Česká spořitelna 42-57 000 Kč. V čustém to může být kolik, 35? Ale znáš to. Napíší něco a ve finále je to jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terdie hlavně to bude práce na živnostenský list, takže budes muset odvadet nemalé odvody a pak co prodáš, protože banker je v bance prostě obchodní pozice, takže práce na provize.. Není to tak dávno, co to tu někdo řešil v diskuzi, zkus poskrolovat do historie.. možná 7-14 dni zpět?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suzka1 píše: Více
Kde jsi vzala takovou blbost? Bankéři v ČS jsou normálně zaměstnanci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve sporce jsem dělala přes 10 let na centrále. IČO vážně nepreferují. Budeš mít fixní mzdu a dále pak podle toho, jak se ti bude dařit, rozumnej prodávat. Benefity jsou víc než slušné. Takové jsem jinde nezažila. Každý rok je pravidelné navýšení mzdy není teda celoplošné ale zase dle výsledků, což mi přijde fér. Jeden kolega na centrále se divil, že nic navíc nemá, když dělal jen nezbytné minimum. Vše je o lidech. Byla jsem se pracovně podívat na pár pobočkách na jedné šéfka tepala holcinu, že proč není u stolu nějaký klient, ten nedošel na domluvenou schůzku a na druhé nosil šéf holkám kafe, že dobře makaj.
- Citovat
- Upravit