Práce v CK Bluestyle

Anonymní
7.3.25 15:57

Práce v CK Bluestyle

Zdravím,

zajímalo by mě, jestli tu má někdo zkušenosti s prací v cestovní kanceláři Blue-style. Společnost na mě působí mile a přemýšlím, jestli tam pošlu životopis. Na druhou stranu nevím, nečetla jsem moc dobré recenze na práci v cestovních kancelářích nebo agenturách, vzdělání na to nemám, mám vystudované gymnázium, ale dovolila bych si říct, že znalosti bych si dokázala doplnit a některé už mám - nevím jak dopodrobna budou požadovat zeměpis? Co nástupní plat, prémie, zvyšování platu? Tlak prodeje? Jaká je pravděpodobnost, že mě po sezóně nevyhodí? Jak to tam vůbec funguje? Jaké je tam vytížení? Co stres? Problémový klienti - je tam někdo, kdo si je pak přebírá, nebo to je všechno na prodejci? Klidně můžete doplnit…

Myslím si, že by mě práce bavila, ale zase nechci ztrácet čas pro něco, co nemá dlouhodobě smysl?

Budu vděčná za jakékoliv informace, děkuji mnohokrát.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3771
7.3.25 16:20

O jakou pracovní pozici se chces uchazet? Ja v Blue stylu pracovala jako animatorka a delegatka, ale už je to vice jak 10 let. Ale ja byla tenkrát spokojená, byl to dobrý zaměstnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.25 16:45
@suzka1 píše: Více

O pozici prodejce zájezdů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.25 16:53
@Anonymní píše: Více

Kamarádka to v jiné cestovce dělá s vysokoškolským vzděláním…bluestyle teď má velké průšvihy, tam bych se fakt nehlásila…s gymplem seš docelá nahraná, nemůžeš jít na vysokou…já jsem po gymplu šla na vysokou hned a manžel začal studovat ve 32letech Bc a teď dodělává magisterské s dvěmi dětmi a domem…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.25 17:12

Nevíš náhodou jaké průšvihy? O tom nevím, vím, že se něco řešilo během covidu, že rušili zájezdy těsně před, ale o tom, co se děje teď jsem neslyšela. Já jít na vysokou chci, ale dálkově, takže bych to zvládala současně.

• Citovat
  • Upravit
1435
7.3.25 17:13

Změna leteckých společností a zpožděné lety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
7.3.25 17:45

Pokud nemáš obchodniho ducha a nebaví te prodávat, na pozice tohohle typu vůbec nelez - určitě budeš mít provize a KPI.. Říkám na základě x-lete zkusenisti z retailu.
Jestli se chceš starat o klienty, bez do klasického Customer Care - existuji pouze Care centra, jak call centra, tak jinak podpurna.
Pokud chceš prodávat, tak chutě do toho, ale spokojenost zaměstnanců s platy v Blue style teda není nic moc..

• Citovat
  • Upravit
870
7.3.25 18:12

V nákupním centru, kde pracuji má Blue Style pobočku. Holky tam bývají po dvou a přijde mi, že to tam odsedí a věčně jsou na soukromém telefonu. Semtam tam mají zákazníky. Co jsem se s nimi před rokem bavila, měli na každou uzavřenou smlouvu bonus 100 a základní plat byl do 30 tisíc hrubého, ale přesně si nepamatuju. Jedna kolegyně od nás se s nimi kamarádila a říkali jí, že i s těmi bonusy mají okolo 35 v čistém. Ale i tak se tam ty tváře docela mění. Toto je Brno, jinde to může být jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.25 10:11

Tyjo, to bych ocekavala vetsi bonusy z prodeju…

• Citovat
  • Upravit
7902
8.3.25 10:21

Jestli budeš sedět někde v kamrdlíku na pobočce, tak vlastně se tě ten chod firmy moc týkat nebude. Tam jsou daná nějaká pravidla, podle kterých se jede a vlastně s tou centrálou moc do styku nepřijdeš :nevim:
Centrála BS -dle popisu mého kolegy, co tam pracoval,– tak tam prý mají na ženské zjevně naprosto jasná kritéria na pohovoru :lol: Říkal, že ty holky tam byly jak přes kopírák - mladé, krásné, často blondýnky, vesměs s větším poprsím. Smál se tomu, že by ho zajímalo, jak ty pohovory probíhají a odkud ty holky loví, že tohle ještě v žádné firmě neviděl. Majítelé jsou tunisané. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.25 15:31

Jsou tam male mzdy, pokud neni sezona kolem 25 tisic čistého i s provizi za zajezdy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat