Profese lázeňská - co to obnáší?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Profese Lázeňská - co to obnáší?
Ahoj všem,
Pracuje zde někdo jako Lázeňská? Co tato práce, obnáší, jaká je náplň práce a jaké je potřeba vzdělání?
Dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já ne, ale protože ti zatím nikdo neodpověděl, zeptala jsem se tety, která lázeňskou dělala. Takže, žádné speciální vzdělaní mít nemusíš, i když výhodou je škola se zaměřením na zdravotnictví. Jinak si uděláš kurz. Co to obnáší - poskytovaní lázeňských procedur klientům, tedy zábaly, masáže, koupele, inhalace a podobně. Je potřeba mít dobrou fyzickou kondici, jsi celý den na nohou a pracuješ rukama. Je potřeba být empatická, vstřícná a ochotná vyjít klientům vstříc. Nesmí ti vadit fyzický kontakt a pohled na nahé tělo i opačného pohlaví.
- Citovat
- Upravit
Moc děkuji za odpověď, to jste moc hodná 🌹 zní to zajímavě. Ackoliv žiju v lázeňském městě, tak lázeňskou jsem nikdy žádnou nepoznala a na internetu jsem moc informací taky nedohledala
jste moc laskavá, aspoň mám teď nějakou představu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kukomilko dělala tuto práci moje příbuzná, nebudu specifikovat. Přesně jak píše uživatelka výše, příbuzná si udělala kurz od ÚP, jinak je vyučená v úplně jiném oboru. Pracovala v obrovském, mezinárodně známém hotelu. Práce ji naprosto vysávala. Klientela byla v naprosté většině mimoevropská a k personálu se klienti chovali hrozně, arogantně, opovržlivě, jako ke služkám. Vedení, nadřízení příbuzné taky nebyli Češi. Po asi 3 letech odešla dohodou, už to nedávala, fyzicky ani psychicky. Ano, musela dělat vše v rámci balneo provozu a ještě nad rámec, jinak měla potíže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuju v hotelu a lázeňské se tam nejvíce nadřou s pokojskýma, berou sotva 20 tisíc. Jsi na nohou, musíš nosit těžké pacienty, čatokrát se ti pokadí, musíš to vydizinfikovat, uklidit, a stále dokola.
KOlektiv hrozný
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
pracuješ v hotelu jako lázeňská a nosíš těžké pacienty, kteří se pokadí
aha, prosím tě, ujasni si, kde vlastně pracuješ a co tam děláš
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit