Asistent pedagoga a další vzdělávání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Asistent pedagoga a další vzdělávání
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zkušených..jsem vyučená jako zdravotní asistent, stáž v UK na pečovatelku, mám kurz asistenta pedagoga a rozhodla jsem se ze bych ráda dělala asistenta.. mám kurz déle akorát praxi ne. Napadlo mě jestli před poptávkami není na škodu udělat si nějaké další kurzy, webináře..jestli mi to pomůže k nalezení práce.. když nemám tu praxi. Jestli mi to k něčemu bude ať nevyhodim zbytečně peníze. Zda vůbec hledí na to, že bych měla webináře s certifikátem o účasti, že mám další „vzdělání“. Máte nekdo zkušenost nebo myslíte, že je to blbost a mám se na to vykašlat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mist, kde na to budou hledet, bude malo. Zalezi kde, ale v Praze treba sehnat misto jako AP neni problem bez ohledu na praxi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spíš než absence praxe bych se bála absence maturity. To podle mě bude problém, tedy minimálně u nás by byl. Jinak asi by dost záleželo na tom, jaké konkrétně kurzy by to byly. Webinar o délce 30 minut bych si do životopisu opravdu nedávala. Kurz o délce několik týdnů už je něco jiného. Taky záleží na společnosti, která kurzy pořádá. Ono webinar teď může natočit prakticky kdokoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dainvyk píše: Více
Jako zdravotní asistent vyučená? Já měla za to, že obor byl zdravotnický asistent (nyní praktická sestra) a ten má na SZŠ maturitu. Vyučení je pečovatelské služby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Midaku @hanka.br. mám maturitu, asistent je to kdysi teď je to jako praktická sestra, neni to ošetřovatel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lollitka ano SZŠ s maturitou mám, tenkrát to byl obor zdravotnický asistent nyní jako praktická sestra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já jsem pedagogické vzdělání měla, když jsem hledala práci, ale ne kurz AP. Ale měla jsem za sebou samostudium, publikace, webináře s osvědčením, o náplni práce, spolupráci s učitelem apod. Taky jsem měla vlastní dítě s Adhd a vd, které mělo AP. A byla jsem ředitelce sympatická. Asistuju už tři roky.
Hodně záleží kde práci hledáte, jestli je nabídka. Že máte kurz staršího data a zatím bez praxe by vadit nemělo. Někde pracují AP souběžně s kurzem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dainvyk pokud máš maturitu, nejsi vyucena… ale to je jedno. Pošli životopisy a uvidíš. Někde je AP moc a mají problém najít místo, jinde po tobě skočí a ještě si budeš diktovat podmínky. Kazdej jednou začíná a zrovna toto je pozice, kde se úplně bezne hlásí lidi bez praxe. Webinare klidně absolvuj, můžeš to pak říct na pohovoru, jako doklad zájmu o profesi třeba. Nicméně do životopisu bych to asi nedávala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja právě našla osmihodinový prezenční kurz o Adh a Pas, tak právě přemýšlím jestli do něj jit a pak si to napsat do životopisu + ty webináře třeba..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dainvyk píše: Více
Ten delší kurz bych si tam asi i napsala, ale ty webináře ne. Můžeš to ale napsat do motivačního dopisu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit