Práce bez stresu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.1.24 21:51

Prace bez stresu

Zdravím,
od září jsem nastoupila po vysoké do zaměstnání, které mě sice baví, ale je s ním spojena hromada stresu (práce ve školství). Vím, že je nutné, aby si clovek na práci zvykl, ale děsí mě představa, že se cely zivot budu stresovat, rano vstavat a být několik hodin v práci. Přemýšlím proto, že časem bych si našla pro mě klidnější opozici, jako je například uklid nebo prace ve fabrice. Stereotyp mi nevadí, naopak jsem klidnější když vím, co by mě druhy den čekalo. Byl jste na tom někdo podobne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32865
8.1.24 21:57

Po vysoké úklid nebo fabrika? Jakože fakt? Neneee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
8.1.24 22:04

Proč zakládáš další diskuzi? V té předchozí si dostala fajn názory, jakože ve fabrice to taky není bez stresu, tlak na výkon apod. Ano, uklízení ti bylo doporučováno. Tak běž a vyzkoušej si to, stejně pracuješ na HO na nějaké kancelářské pozici, tak se do něčeho podobného případně vrátíš. Ale bude to asi vypadat divně v životopise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76001
8.1.24 22:05
@Anonymní píše:
Zdravím,
od září jsem nastoupila po vysoké do zaměstnání, které mě sice baví, ale je s ním spojena hromada stresu (práce ve školství). Vím, že je nutné, aby si clovek na práci zvykl, ale děsí mě představa, že se cely zivot budu stresovat, rano vstavat a být několik hodin v práci. Přemýšlím proto, že časem bych si našla pro mě klidnější opozici, jako je například uklid nebo prace ve fabrice. Stereotyp mi nevadí, naopak jsem klidnější když vím, co by mě druhy den čekalo. Byl jste na tom někdo podobne?

jakože jsi udělala vysokou školu proto, abys mohla být uklizečka? a jinak dobré, jo?
pokud nejsi troll, jelikož takový nápad jsem ještě neslyšela, tak uklízet jsi mohla už asi v 18 a nezabírat na výšce místo tomu, kdo ve školství chce opravdu pracovat,
ale tak klidně, uklizeček je pořád málo, pokud ti bude stačit ta almužna, co berou,
jinak do fabriky nechoď, tam je stresů také dost, spoluzaměstnanci si dělají navzájem peklo, mistři jsou nespravedliví atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
8.1.24 22:06

V každé práci je nějaký stres :nevim: zrovna ve fabrikach dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76001
8.1.24 22:06
@deniiina píše:
Proč zakládáš další diskuzi? V té předchozí si dostala fajn názory, jakože ve fabrice to taky není bez stresu, tlak na výkon apod. Ano, uklízení ti bylo doporučováno. Tak běž a vyzkoušej si to, stejně pracuješ na HO na nějaké kancelářské pozici, tak se do něčeho podobného případně vrátíš. Ale bude to asi vypadat divně v životopise.

aha, to už je druhá diskuse? to jsem nějak nezaregistrovala, ale jak jsem psala, uklízeček je pořád málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30379
8.1.24 22:08
@Anonymní píše:
Zdravím,

Dnes a denně se tady přesvědčuju o tom, že vychovávat mladou generaci v bavlnce, bez pracovních návyku a bez sebemenšího stresu je špatně, špatně, špatně. Život prostě v klidu a s jistotou toho, co bude druhý den, neodžiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
8.1.24 22:08
@Anonymní píše:
Zdravím,

Práce bez stresu? Leda, že bys byla profesionální rentiér. A ani ten není bez stresu. Co ve školství konkrétně děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
8.1.24 22:09
@stinga píše:
aha, to už je druhá diskuse? to jsem nějak nezaregistrovala, ale jak jsem psala, uklízeček je pořád málo

Ano, ta diskuze se jmenovala Stres ze zaměstnání nebo nějaká taková obměna tohohle názvu, teď to nemůžu dohledat. Postupně z ní vypadlo, že má trvalý HO, ale stejně jí to stresuje, protože jí nikdo pořádně nezaučil nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76001
8.1.24 22:11
@deniiina píše:
Ano, ta diskuze se jmenovala Stres ze zaměstnání nebo nějaká taková obměna tohohle názvu, teď to nemůžu dohledat. Postupně z ní vypadlo, že má trvalý HO, ale stejně jí to stresuje, protože jí nikdo pořádně nezaučil nebo co.

aha, takže tady asi pomůže jen dobrý psychiatr,
a už si matně na tuhle diskusi vzpomínám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
8.1.24 22:12
@stinga píše:
aha, takže tady asi pomůže jen dobrý psychiatr,
a už si matně na tuhle diskusi vzpomínám

Jojo, je z minulého týdne. Psala, že má vlastně úzkosti z každé práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76001
8.1.24 22:13
@deniiina píše:
Jojo, je z minulého týdne. Psala, že má vlastně úzkosti z každé práce.

tak to bude mít úzkost i z toho, že dobře nevytřela,
prostě ten psychiatr nebo aspoň pro začátek psycholog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
8.1.24 22:13

Tak ja treba mela praci bez stresu, organizacni odbor mestskeho úřadu. Ale utekla sem tam odsud, protoze uz mi to lezlo krkem a zacinal mi měknout mozek, rutina, vopruz, žádný pocit, ze tvořím jakoukoliv hodnotu :mrgreen: :mrgreen: finance letama trochu solidni, ale porad tezce pod prumernou mzdou. Nastup bez praxe - dvacet hrubyho. No neber to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
8.1.24 22:16
@deniiina píše:
Ano, ta diskuze se jmenovala Stres ze zaměstnání nebo nějaká taková obměna tohohle názvu, teď to nemůžu dohledat. Postupně z ní vypadlo, že má trvalý HO, ale stejně jí to stresuje, protože jí nikdo pořádně nezaučil nebo co.

HO ve školství? Co to je za pozici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
8.1.24 22:17
@Kriss Tina píše:
V každé práci je nějaký stres :nevim: zrovna ve fabrikach dost.

hm hm, ba ba :think:

hodně se lidí ptám " a co stresy v práci, jsou? jsou? "

a jsou téměř všude, školství, no samozřejmě…gastro jejej
ve výrobě taky, v obchodě, doprava, všude možně

v podstatě jen jeden typ zaměstnání mi hlásívá, že v práci prostě nemá stresy

státní úředníci / někteří /, tamhle např. z ministerstva živ prostředí a podobně

pozor, ne ze sociálky, tam naopak zažívají stresy až běda s lidma

ale takoví ti…dobře zašití po ministerstvech, po některých úřadech…městský úřad…míra stresu prej nula „já si tam chodím odpočinout od dětí a rodiny “

:think: :think:

ale celkově je to málo kdo, vzácně :think: samozřejmě něco bude i povaha, kde by jinej vyšiloval, dotyčnej se prostě nestresuje, to taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat