Práce brzy ráno X vstát později

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1793
27.1.24 11:22

Práce brzy ráno X vstát později

Ahoj holky, jaká práce vám vyhovuje.. brzy ráno vstát a dříve být doma, nebo jít do práce třeba až na 8 a být tam až 5 odpoledne? Mám nabídku práce, kde se už dělá od 4 do 13. hod.. vyjímečně do 15.hod. Jsem člověk co si rád pospí, tak nevím zda to u mě nebude masakr. Jak zvládáte brzo ráno vstávat, myslím tím hodně brzo. V minulém zaměstnání jsem vstávala v 5 a chodila na 6 a to bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101533
27.1.24 11:28

@pocker No, od 4 do 13 mi prijde nejak dlouho, nemelo by se koncit ve 12,30? A jinak ne, sice mi vyhovuje pracovat od brzo a byt brzo doma, ale tohle už je moc, i když s malymi dětmi a partnerem, co je rano vypraví do skoly a skolky bych do toho sla. S většími detmi uz ne, to vidim ideální cca od 6 az od 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
27.1.24 11:35

I s půl hodinou pauzou na oběd by to mělo koncit v 12:30 ti byste tam měli nucené přesčas půl hodiny?

• Citovat
  • Upravit
2169
27.1.24 11:38

Já ráda vstávám brzy a mám práci, kde si v podstatě můžu v rámci nějakých mantinelů vybrat, zda přijdu brzy a odejdu v rámci toho, jaké je množství práce nějak normálně. Je fakt, že ty 4:00 hodiny jsou dost brzy i na mě, ale asi bych to zkousla radši, než denně odchod kolo 17:00.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68926
27.1.24 11:39

Pokud si ráda pospíš, vstávat na čtvrtou mi přijde jako totální masakr. Já zvládám hodně brzo vstát jednorázově, ale vzhledem k rannímu vodění do školky nechci začínat před osmou a s luxusem zkráceného úvazku si dovolím chodit na devátou. Jakožto spáč prostě dlouhodobě nechci vstávat před šestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.1.24 11:40
@ludmilaadamkova píše:
I s půl hodinou pauzou na oběd by to mělo koncit v 12:30 ti byste tam měli nucené přesčas půl hodiny?

Můžou mít pauzu na oběd hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21510

Tohle bych fyzicky nezvládala. Mě vyhovuje chodit na 8-9 do práce a nevadí mi chodit domů později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
@pocker píše:
Ahoj holky, jaká práce vám vyhovuje.. brzy ráno vstát a dříve být doma, nebo jít do práce třeba až na 8 a být tam až 5 odpoledne? Mám nabídku práce, kde se už dělá od 4 do 13. hod.. vyjímečně do 15.hod. Jsem člověk co si rád pospí, tak nevím zda to u mě nebude masakr. Jak zvládáte brzo ráno vstávat, myslím tím hodně brzo. V minulém zaměstnání jsem vstávala v 5 a chodila na 6 a to bylo v pohodě.

Já práci která začíná před osmou bych nechtěla, já chodím na 8-9, podle toho jak mi to vyjde, ale pravda mám poloviční úvazek, takže končím mezi 12-13 ;) ve 4 jsem občas chodila na brigádu před 15 lety, ale to jsem šla z klubu rovnou do práce a pak až spát…neumím si představit vstávat ve 3 až 3.30, když chodím spát okolo půlnoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.1.24 11:43

Obojí mi zní příšerně. Jsem zvyklá dělat na směny v režimu, kdy jsem buď v práci celý den nebo noc, ale na oplátku mám pak některé dny volné. Občas chodím jenom na ranní, od 7-15:30, dá se to, ale koncem týdne už bývám mrtvá, do postele kolikrát zapadnu hned po příchodu domů… a pak se tedy budím v noci a nemůžu spát. Vstávat pravidelně tak, abych byla v práci ve čtyři ráno, to si vůbec neumím představit, to bych celá odpoledne asi stejně prospala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
27.1.24 11:47

Pro mě je ideál dělat třeba od 7 do 15. Od 4 bych nedělala, to bych nevstavala ve 3 ráno, to už je lepší noční. Ale byt v práci každý den pomalu do večera by se mi taky nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5117
27.1.24 11:53

To bych teda dlouhodobe delat nechtela. Je taky rozdil jestli to mas 5 minut chuze od baraku, a staci ti vstat 3.30 a v pohode to stihnes, nebo jestli mas treba hodinu dojizdeni a musela bys vstavat v 2.30. Ale co z toho byt treba ve 2 doma kdyz musis jit spat uz nekdy v 9 abys byla vyspana na zacatek prac. doby ve 4 rano :nevim: to radsi zacnu pozdeji, prijdu pozdeji ale mam pro sebe/rodinu cele odpoledne a vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.1.24 11:56

Já jsem celoživotní sova. Ideál byl chodit 7-15.30. Cokoliv dřív mě zabíjelo, sice jsem byla doma dřív, ale stejně jsem odpoledne aspoň hodinu spala. Takže čas zabitej tak jako tak…. Manžel pracuje třeba od čtyř ráno, ale on se tak budí a vyhovuje mu to. Já bych chcípla. Nejhorší je, že ani večer neusnu dřív.

• Citovat
  • Upravit
3793
27.1.24 11:56

Pro mě je mnohem lepší dělat tak od půl sedmé a končit zavčas, než dělat třeba od devíti. To odpoledne by mě chybělo. K tomu si stihnu hodně věcí, třeba lékaře, úřady, zařídit. Kdybych každý den dělala do pěti, půl šesté, tak nestihnu nic. To již raději krátký a dlouhý týden. Od čtyř rádno, to je ale masakr. To bych nechtěla. Takhle dělala moje máma, a vždycky, když přišla z práce, tak si musela tak na hodinu, dvě lehnout, aby pak mohla fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24176
27.1.24 13:11

To mi přijde hrozně brzy. Takto vstávám s dětmi - s miminkem teď dlouhodobě v 3:30 - 4:00 a je to masakr. Večer v osm už nejsem schopná fungovat a to jsem ranní ptáče. Takže chodit takto dobrovolně do práce bych nechtěla. Ale určitě bych nechtěla bych v práci do pěti. Ideálně pracovní doba od šesti hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
27.1.24 13:31

Za svobodna jsem chodila na 6 a ve 3 byla doma, vyhovovalo mi to maximalne. Ted s malym ditetem je pro me idealka chodit na 9 a koncit ve 3, abychom stihli nejaky krouzky, ja sve konicky, zajit si na kafe s kamoskama a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat