Práce Česká pošta - Přepážkový pracovník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Jsi ve zkušebce, takže můžeš písemně ukončit pracovní poměr ve zkušební době.
Já co vím, tak musíš mít i prodej doplňkových předmětů - kalendáře, losy, časopisy apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem na přepážce asi rok. Byla bych dál, kdyby mě nepovýšili ![]()
Obecně, kdekoli, v jakémkoli zaměstnání můžeš ukončit poměr okamžitě po celou dobu zkušební doby (první tři měsíce). Náklady na školení nikdo vymáhat nebude.
Ano, máš podepsanou hmotnou odpovědnost. Zboží se nám nikdy zásadně neztrácelo, chybělo max něco, co se zapomnělo namarkovat, za měsíc nic, ndbi jedna propiska, obálka, časopis… Mimochodem, ze začátku se asi spíš budou skládat kolegyně na tvou blbost ![]()
Nic se ze mzdy nestrhává, platily jsme společně z dýšek, nebo každá vysypala z kapsy pár kaček.
Jo, mzda nic moc
Beru to jako daň za zkrácený úvazek, pět týdnů dovolené plus pár dnů pro rodiče malých dětí. Máme zaměstnanecký slevy na produkty ČSOB, příspěvek měsíčně na penzijko/životko, 2 tisíce na dovolenou, 500 ročně na boty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve zkušební době můžete ukončit pracovní poměr kdykoliv. Chápu to správně, že dnes jste nastoupila a už proběhlo školení? Plat jste snad věděla před podpisem smlouvy a práci na poště si umí představit každý. Nerozumím tomu, že během jednoho dne jste zjistila, že práce nevyhovuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fiducia tak na zkrácený úvazek nebude nikdy mzda jako na plný, za to přece nemůže pošta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cestovatelka 1 píše: Více
Mzdy na Poště jsou nízký. To je prostě fakt. Na zkrácený úvazek je, ano, mzda pochopitelně ještě nižší 🤷🏻♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fiducia ale tak mzdu snad zakladatelka věděla, než podepsala smlouvu ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Poště se jede od druhého dne po nástupu 14 dnů adapťák.
Pravděpodobně dneska nastoupila, protože na Poště se nastupuje k 1. (2. když je 1. svátek, nebo 15.) a v pondělí začíná školení.
Asi si tu práci neumí představit každý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi jo, nepřijímala jsem ji. Ale čti pořádně
Ona se nepodivuje mzdě, ona se diví náplni a zodpovědnosti za ty prachy, co ty holky dostávají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fiducia to jsem pochopila, že dnes nastoupila, ale píše po následném školení začala mít pochybnosti, to zní jakoby to školení bylo dnes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fiducia ok chápu, ale to se měla ptát před nástupem do práce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jasně, ráno/dopoledne podepsala smlouvu a hned se najíždí na školení, které taky trvá nějakou dobu (je to rozdílné). Není na co čekat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyť polovina lidí platí už kartou i na tý poště prosím tě ![]()
Navíc víc než tohle by mě teda děsilo nabízení různých krávovin kolem včetně pojištění a účtů jedné nejmenované banky. Teď jsi na přepážce spíš skoro bankéř než zodpovědnost s hotovostí…
- Citovat
- Upravit
Dneska měla pravděpodobně v poledne školení přes webex. A v pondělí hádám pokračuje, má jet do nějakého velkého města na 2 týdny trvající školení. Je pátek večer, těžko se teď někoho zeptá a před sebou dva dny přemýšlení. Jako měla, měla, to jí teď pomůže
Měl jí to hlavně někdo říct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Polovinu s kartou je třeba hlídat, jestli jim ta platba prošla. Z tý půlky třičtvrtě lidí nepočká a nekrytá částka je denní chleba
A pro tu druhou, hotovostní máš v ruce denně desítky tisíc. Důchody, poukázky, dobírky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Dnes jsem podepsala smlouvu na pozici Přepážkový pracovník - Česká pošta. Bohužel po následném školení a rozhovorem s manažerkou jsem začala mít velké pochyby. Lituji, že jsem do toho šla. Hlavně, že se tváří jako fajn podnik, kde jsou zaměstnanci spokojení…ale to je skoro všude…
Má zde někdo zkušenost s touto prací? Vážně za tak žalostný plat máte tak obrovskou zodpovědnost s penězi, tudíž snadno jít do mínusu? Je pravda i to, že když se na pobočce něco ztratí, strhnou to z platu všem? Opravdu musím platit za cizí blbost?
Je ještě z toho cesta ven? Mohu dát výpověď ještě před školením/těsně po školení? Nebo po mě budou požadovat uhrazení nákladů? Pokud máte zkušenost, prosím, podělte se.
Smlouvu jsem četla, ale některé formulace jsou nejasné, proto bych ráda byla za Vaše osobní zkušenosti…