Práce finančního poradce u MP?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já osobně bych do toho nešla… tuhle práci bych byla ochotná dělat pouze za pevný plat na pobočce, jinak ne. Vím, že na tohle nemám buňky, ale na té pobočce by mi to nevadilo, neb tam ty lidi přijdou, protože oni něco chtějí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takhle jsem si to také představovala, ale ke konci mi pak řekli, že je to na vlastní ŽL. Víceméně se snažili z toho udělat přednost.
- Citovat
- Upravit
Nešla bych do toho. Dělat pro firmu na sebe se zvláště ženě hrubě nevyplatí (pokud chceš ještě třeba dítě, pokud si nebudeš platit dost vysoké nemocenské pojištění, nemáš nárok na MD, rodičák automaticky čtyřletý…).
Pracuji v jiném oboru, zčínala jsem v jdné firmě na dohodu, slibovali, že časem to bude plný úvazek. Pak dlouho ticho po pěšině a najednou vyrukovali s tím, že HPP ne a můžu dělat na IČ s tím, že mi dají ty peníze, co za HPP. Já blbka na to přistoupila, prachy spíše nic než moc, zase na druhou stranu když o mne projvila zájem má současná firma, ze dne na den jsem udělala pá a bylo to.
Dle mého názoru ti žádný seriózní zaměstnavatel švarc systém nenabídne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za odpovědi a názory.
Z toho pohovoru jsem byla docela nabuzená, ale čím víc jsem si to přemítala v hlavě, tím víc mé nadšení opadalo.
No, co se dá dělat. Nerada se vzdávám bez boje, ale mám pocit, že tímhle bych si na sebe mohla uplést pěkný bič.
- Citovat
- Upravit
Dobrý večer všem.
Pár obdobných témat tu je již založeno, přesto bych byla ráda, slyšela (vlastně četla) vaše aktuální názory. Píšu o konkrétní práci, proto prosím o zachování anonymity.
Dotáhla jsem to do posledního kola konkurzu na finančního poradce u Modré pyramidy. Ani nevím, zda na sebe mohu být pyšná nebo jsem jim připadala jako „vhodný úlovek“. Zpočátku se mi to zdálo dost zajímavé, slibují velkou podporu od manažerů a správu kmene klientů. Takže žádné zvonění u cizích dveří. Jenže teď když bilancuji: práce na vlastní živnosťák, případné vracení provizí a další náklady, které si takhle bez zkušenosti ani neuvědomuji, oproti sice snad pěknému, leč nejistému výdělku…
Rozhodně vím, že nemám povahu na to, vědomě lhát klientům nebo zamlčovat případné nevýhody pro ně.
Práci hledám, ale rozhodně nemám nůž na krku, že bych hned teď musela brát cokoliv.
Prosím o vaše názory a zkušenosti.
Děkuji