Práce hledání pracce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6381
20.3.24 09:52
@Anonymní píše: Více

Taky mám ten dojem. A moc děkuju za pohled z druhé strany.
U téhle pozice byly tři zásadní problémy: najít někoho se solidní AJ plus pokročilou znalostí excelu a flexibilita: poměrně časté pracovní cesty v zahraničí. Cca 10 pracovních dní v měsíci mimo domov.
Bohužel teď mě čeká opět hledání náhrady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.24 11:34
@Dollorres píše: Více

Mladej člověk by to měl být. Vidím tam holku pár let po škole, alle aby to nemyla její první práce, která nemá moc závazky a naopak chce cestovat. Bere to jako zkušenost. Angličtinu má dnes kde kdo. Věřím, že i finančně je to adekvátně ohodnoceno - pokud je pozice podhodnocená je tedy hledání vhodného a schopného člověka problém. Ale to si myslím že není snad kámen úrazu.

Jako ano ty cesty do zahraničí zužují pole vhodných kandidátů (ženy s malými dětmi do toho nepůjdou) A beztak si myslím, že pro tebe bude vhodná asistentka která děti nemá protože to máš hozené jinak. Ale tohle není na rozebírání na veřejném portálu to je práce pro tvou recruiterku, aby ti vybrala vhodnou asistentku nejen profesně, ale aby jste si sedly i lidsky.

• Citovat
  • Upravit
2097
21.3.24 20:29

@Da12 a já místo administrativní pracovnice našla. Nikoho jsem tam neznala, nikdo mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
22.3.24 16:34
@alun-ka píše: Více

Úplně nesouhlasím. Můj názor je: ber cokoli, z čeho ti běží sociální pojištění. Pokud je ti kolem dvacítky, už se ti do doby „na důchod” nezapočítává studium a rodičovská už jen z 80 %. A potřebuješ 40 odpracovaných let. To už je docela slušná hoňka to všechno stihnout v nějaké slušné době.

Nejsi topmanager, kterého by pozice číšníka v CV znemožnila na věky. A však tam nemusíš zůstat napořád, když to nepůjde, tak to nepůjde.

Jen ti říkám, že dlouhodobě viset na manželovi z mnoha důvodů fakt nechceš. A doufám, že jsi na úřadě nahlášená jako osoba pečující o dítě mladší 7 let, aby za tebe stát platil aspoň zdravotní pojištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
22.3.24 18:07
@Serpentini píše: Více

U nás 70, a je to v Praze, přitom plat nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.3.24 20:04

Normální prace

Ahoj, je mi 29 let, pracují od vystudování střední školy. Nejsem ten tip člověka co by porad měnil práci, nechodil do práce nebo schválně pobýval na nemocenské/popřípadě úřadu. Vím, že pracovat se prostě musí. Problém u mě vidím ale v tom, že se mi nechce pracovat v takových podmínkách… hned vysvětlím… Pracovala jsem dlouhá léta ve fabrice na lince na směny. Normy byly šílené nastaveny, že jsem z tama přišla uhoněná, nohy mě bolel po 12h směně, bez energie a jakékoli chuti něco jít dělat. A to nemluvím o lidech hlavně ženské co se mezi sebou jen pomlouvali, špinili a šikanovali slabší (můj případ to nebyl) teď momentálně pár len pracují v kanceláři a to je také katastrofa… manažeři vidí jen kolik firma viděla a kde by ještě ušetřili. Stres, tlaky, buzerace, shon…no prostě hodně na psychiku to bylo…Nic pro slabší jedince. Pár týdnů zpátky jsem se rozhodla změnit práci a zase začínám cítit že to není ono. Nemám problém pracovat nebo komunikovat, vždy se snažím chovat s respektem, slušně, milé, usmívat se na lidi i když náladu nemám a na oplátku dostanu p*jeb od šefa vlastně za nic…Nevím jak to máte vy ale to fakt neexistuje neake normální práce? Kde by člověk nebyl stále ve stresu, buzerován nebo by domu nepřišel ztrhaný jako kus hadru z práce či z lidí? Pokud je na mě někdo špatný hodně si to beru a nosím si to se sebou dlouho…Vidí to prosím někdo stejně? Je mi úplně špatně z tohohle systému a už nevím co mám dělat, proto sem se rozhodla zde napsat.Kde se zaměstnat? v jakém oboru kde to funguje alespoň trošku v poradku? Na penězích mi až tak moc nezáleží…Děkuji za každou reakci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
22.3.24 21:37
@Da12 píše: Více

My jsme za Prahou. Nejede tam ani přímá linka z Prahy, s přestupem už je to cesta na hodinu kvůli špatným spojům, takže nutnost jezdit autem, člověk tedy měsíčně část výplaty projede. Plat po odečtení benzínu žádný zázrak a i tak takovéhle množství lidí. Šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný