Práce aneb hledání práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Niki.J.B. píše:
Nikdy jsem nebyla bez práce déle, než týden (Brno). Posíláš i motivační dopisy? Na jednom pohovoru mi kdysi řekli, že mě pozvali právě na základě hezky napsaného dopisu. V minulosti jsem od jednoho zaměstnavatele měla napsané i hezké doporučení a taky jsem ho používala.
Tak ja hned po škole ještě před mateřskou našla práci během měsíce
za týden se mi to teda nikdy nepovedlo.
Nicméně, teď jsem už dlouho ještě že mám tu brigádu dítě v CV uvedené nemám ale vzhledem, k mezeře v životopisu to každému kdo umí počítat dojde. Že by mě diskvalifikováli kvůli dítěti? No nevím nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruska297 píše:
Myslíš jako jestli píšu do motivačního dopisu, že momentálně pracuji z domova?
Ne nepíšu, a ani práci z domova nehledám naopak, už bych ráda vypadlai když přiznávám, má to svoje výhody ale rozhodně na práci z domova netrvám, není to žádná moje podmínka.
Před mateřskou, jsem dělala účetní a taky to nebyla práce z domova.
A proč teda nehledáš práci účetní, ale jen administrativu kterou chce dělat každá druhá?
Možná to budete ten problém, jestli máš nějaký zkušenosti a hlásíš se na „horší“ pozici tak si zaměstnavatel řekne že tě buď nezaplatí, nebo jim za chvíli zdrheš za lepším a nebo bude u tebe nějaký ale…
Máš jen jeden životopis nebo ho upravuješ dle toho co potenciální zaměstnavatel chce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruska297
Jedině rozšířit okruh, kde hledáte práci. Já jsem bez práce od listopadu a vhodné uplatnění v okolí nenajdu a tak zvažují rekvalifikaci přes UP. Pokud Vás netlačí peníze, tak bych zkusila i toto. Hodně štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, podařilo se někomu z hledajících práci sehnat místo tak, že naslepo napsali do nějaké společnosti, že mají zájem o určitou pozici? Já jsem to tento měsíc 2× zkusila, z jedné společnosti odmítnutí hned ten den, že nemají volnou žádnou pozici, z druhé čekám na odpověď. Jen by mě tak plus mínus zajímalo, jak je reálné takhle najít práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majkisa píše: Více
Ano, obeslala jsem potecialni zamestnavatele a do motivacniho dopisu napsala souhlas s uchovanim zivotopisu. Z jedne takove prace mi volali za nekolik let,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše: Více
Mně taky volali snad po pěti letech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit