Práce jako moderátor chatu? Co je lepší?

Anonymní
6.1.24 18:23

Práce jako moderátor chatu? Co je lepší?

Ahoj všem,
ráda bych se optala. Chtěla bych dělat práci jako moderátor chatu. Hlavně mě zajímá jestli je lepší cloudworkers nebo chat z domu? Máte někdo zkušenost s oběma? Kde se dá více vydělat? Funguje ještě nějaká jiná platforma kde se dá tam pracovat než ty dvě zmíněné? Kolik si můžu vydělat za měsíc? Kolik chodí zpráv za hodinu asi? Budu ráda pokud máte zkušenosti jestli se semnou o ně podělíte. Děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VICIK
13.1.24 00:07
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
ráda bych se optala. Chtěla bych dělat práci jako moderátor chatu. Hlavně mě zajímá jestli je lepší cloudworkers nebo chat z domu? Máte někdo zkušenost s oběma? Kde se dá více vydělat? Funguje ještě nějaká jiná platforma kde se dá tam pracovat než ty dvě zmíněné? Kolik si můžu vydělat za měsíc? Kolik chodí zpráv za hodinu asi? Budu ráda pokud máte zkušenosti jestli se semnou o ně podělíte. Děkuji :srdce:

Mám zkušenosti s Chatem z domu, ale porovnávala jsem a zjušťovala i další. Vše vyjde finančně tak nastejno. Zprávy chodí nejvíce u Chatu z domu. Jedna za druhou celý den. Čekáš max. několik sekund. Vydělat si můžeš tolik, kolik napíšeš. Není to omezené.

• Citovat
  • Upravit
18
17.1.24 16:11

Mimo společnosti, které jsi jmenovala, existuje ještě abc online chat, e-moderators, ema europe a nebo třeba topic press. U cloudworkers zprávy padají neustále, mnohem rychleji než u chat z domu, když tu klesne score, tak se i načekáš, znám holky, které čekaly na zprávu i 20 minut :D To se ti u cloudworkers nestane. Zprávy padají neustále, at máš skore jakékoliv.. U chatu z domu píší romány staří pánové, zareagovat na zprávu je náročnější. U Cloudu stačí zpáva 70 znaků bez povinné otázky, navíc můžeš použít diktovací software, což chat z domu blokuje, takže za minutu můžeš poslat klidně 3 zprávy, což se ti u chatu z domu fakt nestane, když budeš rychlá, tak budeš mít jednu za minutu. U chatu z domu se ti ty chaty nevrací, u cloudu ano, takže nemusíš nic pročítat, protože přesně víš, očem ty konverzace jsou. E-moderators platí nejlépe, jenže když klient napíše dlouho zprávu, tak musíš i ty, to znamená, že klidně můžeš psát zprávy nad 300-500 znaků, takže s tím jsem sekla po pár minutách :) Ema europe tam zase musíš dělat 6 nebo 8hodinovky a ten jejich systém je dost zastaralý. Nejmodernější je cloud.

Příspěvek upraven 17.01.24 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.24 21:25

@SongenadaX Mohla bych ti napsat třeba zprávu a zeptat se na pár věcí? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.1.24 22:30

Elakajdhdjiaqu: ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.24 22:42

@VICIK já právě jsem u Chat z domu, ale přijde mi že se nedá tolik vydělat. Píšu docela dost rychle, ale i tak nemám tolik zpráv za ten den. Takže je to jen pár korun ale věnují tomu dost času. Jak to máte vy u nich? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VICIK
18.1.24 00:00
@SongenadaX píše:
Mimo společnosti, které jsi jmenovala, existuje ještě abc online chat, e-moderators, ema europe a nebo třeba topic press. U cloudworkers zprávy padají neustále, mnohem rychleji než u chat z domu, když tu klesne score, tak se i načekáš, znám holky, které čekaly na zprávu i 20 minut :D To se ti u cloudworkers nestane. Zprávy padají neustále, at máš skore jakékoliv.. U chatu z domu píší romány staří pánové, zareagovat na zprávu je náročnější. U Cloudu stačí zpáva 70 znaků bez povinné otázky, navíc můžeš použít diktovací software, což chat z domu blokuje, takže za minutu můžeš poslat klidně 3 zprávy, což se ti u chatu z domu fakt nestane, když budeš rychlá, tak budeš mít jednu za minutu. U chatu z domu se ti ty chaty nevrací, u cloudu ano, takže nemusíš nic pročítat, protože přesně víš, očem ty konverzace jsou. E-moderators platí nejlépe, jenže když klient napíše dlouho zprávu, tak musíš i ty, to znamená, že klidně můžeš psát zprávy nad 300-500 znaků, takže s tím jsem sekla po pár minutách :) Ema europe tam zase musíš dělat 6 nebo 8hodinovky a ten jejich systém je dost zastaralý. Nejmodernější je cloud.Příspěvek upraven 17.01.24 v 22:29

Slyšela jsem, že u Cloud. jsou taky plánované směny. A u E-moderators budeš na čekací listině třeba i rok, pokud neshánějí moderátory z ČR. U Chatu z domu jsou klienti i mladí týpci, nepíšou jen staří pánové. A hlavně ti mlaďoši kolikrát píšou delší zprávu než ti staří.

• Citovat
  • Upravit
VICIK
18.1.24 00:02
@Elakajdhdjiaqu píše:
@VICIK já právě jsem u Chat z domu, ale přijde mi že se nedá tolik vydělat. Píšu docela dost rychle, ale i tak nemám tolik zpráv za ten den. Takže je to jen pár korun ale věnují tomu dost času. Jak to máte vy u nich? :think:

To je hodně individuální. Kolik máš zpráv za den? V pohodě se dá udělat např. 100 - 120 zpráv. Pár korun to je, to máš pravdu, ale to jde u všech těchto společností.

• Citovat
  • Upravit
18
18.1.24 15:48

100-120 zpráv mají lidi u Cloudu za hoďku, pokud tedy člověk nepřemýšlí 3 minuty nad odpovědí. V případě, že člověk píše pomaleji a je celkem překlepový jako třeba já :D, tak těch zpráv za hoďku, v případě že sám na sebe nespěchá, napíše tak těch 70-80, pokud píšete jako absolutní lemry, tak těch 50. Je potřeba ale hned napsat 70znakovou zprávu, nepřemejšlet nad tím, prostě hned z fleku. Ty konverzace u cloudu jsou prostě obsahově jiné, u toho chatu-u -domu než se to přelouská a odepíše :nevim: :lol: tak to třeba zabere 2 minuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.2.24 00:46
@SongenadaX píše:
Mimo společnosti, které jsi jmenovala, existuje ještě abc online chat, e-moderators, ema europe a nebo třeba topic press. U cloudworkers zprávy padají neustále, mnohem rychleji než u chat z domu, když tu klesne score, tak se i načekáš, znám holky, které čekaly na zprávu i 20 minut :D To se ti u cloudworkers nestane. Zprávy padají neustále, at máš skore jakékoliv.. U chatu z domu píší romány staří pánové, zareagovat na zprávu je náročnější. U Cloudu stačí zpáva 70 znaků bez povinné otázky, navíc můžeš použít diktovací software, což chat z domu blokuje, takže za minutu můžeš poslat klidně 3 zprávy, což se ti u chatu z domu fakt nestane, když budeš rychlá, tak budeš mít jednu za minutu. U chatu z domu se ti ty chaty nevrací, u cloudu ano, takže nemusíš nic pročítat, protože přesně víš, očem ty konverzace jsou. E-moderators platí nejlépe, jenže když klient napíše dlouho zprávu, tak musíš i ty, to znamená, že klidně můžeš psát zprávy nad 300-500 znaků, takže s tím jsem sekla po pár minutách :) Ema europe tam zase musíš dělat 6 nebo 8hodinovky a ten jejich systém je dost zastaralý. Nejmodernější je cloud.Příspěvek upraven 17.01.24 v 22:29

A Ema Europe dělá ještě erotický chat, nebo jen horoskopy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.2.24 00:56

Ještě nedávno jsem viděla jejich inzerát poptávající operátorky chatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.24 10:42

@SongenadaX ten Topic press platí kolik Kč? Slyším o něm poprvé.

• Citovat
  • Upravit
18
28.4.24 19:23

To netuším, tam se ale píšou jen erotické smsky, jde vlastně o profily, které poskytují zároven telefonsex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.10.24 18:06

Ahoj, je tu někdo kdo u těchto společností stále “pracuje” a mohl by mi poskytnout nějaké bližší info?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.24 23:46

Cloudworkers a Chat z domu

@EvelinaRud spolupracuji s oběma společnostmi a zrovna teď se rozhoduji mezi tím, že to rozseknu a jednu spolupráci rozvážu. Začínal jsem u Cloudworkers a později jsem si otevřel cestu do chatu z domu, kdy ještě běžel starý klient a příjde mi, že byl lepší, než to co mají teď. Taky se změnilo vedení a komunikace je velmi ŠPATNÁ. Nejvyšší mě má v blokaci a 2 noví trenéři nemají funkční Skype. Kdyby tě zajímalo něco konkrétního, tak určitě napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat