Referent skladu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.1.24 09:28

Referent skladu

Dobrý den, příští týden jdu na pracovní pohovor na pozici Referent skladu. Prosím ty, kteří vědí, aby napsali, co tato pozice přesně obnáší. Přesná náplň práce, případně nějaké porady, rozhodování…v popisu práce je to napsáno jen zhruba. Taky by mě zajímalo, o kolik si říct? Přijde mi adekvátní plat 33 hrubého+ benefity( stravenky, multisportka, příspěvek na dojíždění atp).
Děkuji za reakce a pěkný den :kytka:
Prosím anonym, v nynější práci nevědí, že chci skončit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31268
5.1.24 10:47

To hrozne zalezi na firme, na lokalite, jestli je to cisty skladník, nebo i VZV, retrak,…
33+benefity může být dost vysoko, pokud to bude jen „obyč skladnik s paletakem“. Ja na podzim obsahovala teamleadera do velkoskladu za 35, v Plzni. A ten uz musel mit neco za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8316
5.1.24 11:30
@Anonymní píše:
Dobrý den, příští týden jdu na pracovní pohovor na pozici Referent skladu. Prosím ty, kteří vědí, aby napsali, co tato pozice přesně obnáší. Přesná náplň práce, případně nějaké porady, rozhodování…v popisu práce je to napsáno jen zhruba. Taky by mě zajímalo, o kolik si říct? Přijde mi adekvátní plat 33 hrubého+ benefity( stravenky, multisportka, příspěvek na dojíždění atp).

Chtělo by to přidat bližší informace. Rozhoduje třeba lokalita - plat bude jiny v Praze a naopak v malém městě. O jakou firmu se jedná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12532
5.1.24 12:08
@Anonymní píše:

To muzes klidne jezdit s Vzv nebo jen cvakat prijemky a vydejky na sklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.24 13:03
@lilith1 píše:
To muzes klidne jezdit s Vzv nebo jen cvakat prijemky a vydejky na sklad.

To si nemyslím, vyžadují tam mj. znalost Excelu, navíc je to zčásti administrativa, dělala jsem i testy analytického myšlení. Je to Jihomoravský kraj.

• Citovat
  • Upravit
42176
5.1.24 13:41

Tak to budeš v kanclu přijímat a expedovat materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
5.1.24 16:25

K platu doporučuju najít nějaký srovnávač typu platy.cz nebo odvodit z platu na jobs.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20832
5.1.24 17:41
@Anonymní píše:
To si nemyslím, vyžadují tam mj. znalost Excelu, navíc je to zčásti administrativa, dělala jsem i testy analytického myšlení. Je to Jihomoravský kraj.

Krásný. Jestli jsi Brno a okolí, tak můžeš chtít víc. Pokud to máš někde Hodonín, Znojmo apod. Tak o dost níž.

A Excel je tak nějak základní znalost, něco jako čtení a psaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
6.1.24 09:59
@Cenarius píše:
Krásný. Jestli jsi Brno a okolí, tak můžeš chtít víc. Pokud to máš někde Hodonín, Znojmo apod. Tak o dost níž.A Excel je tak nějak základní znalost, něco jako čtení a psaní.

No znalost Excelu je predevsim dost široký pojem. Nejde stačí, že v Excelu sotva něco secte a vrchol umění je vlookup, někde chtějí třeba makra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat