Kde sehnat práci na doma?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak to zatim zkus to siti. Rozhod po znamych a na socialnich sitich vaseho mesta apod., ze sijes, opravujes. Uvidis, jak se to chytne. Delala bych i takove taky ty vymeny zipu, zkracovani a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Krásný den, zajímalo by mě, kde lze sehnat kteroukoliv práci na doma? Po covidu se mi rozjela ve velké míře panická porucha a sociální fobie. Zatím marodím, ale mám prostě strach jak se zpět zaradim do pracovního procesu. Předtím jsem pracovala jako asistentka pedagoga, ale z toho mám teď opravdu strach. Ráda bych dělala něco doma, ale vůbec netuším, kde se taková práce dá najít. Při mateřské jsem se naučila celkem obstojně šít a dlouho si zahrávám s myšlenkou, že by mě bavilo šít na zakázku, ale mám pocit, že v tomhle směru, je konkurence obrovská. Máte nějakou radu? Děkuji
myslím, že konkurence na šití moc není, šikovných švadlen je málo, a přesně - zaměř se i na opravy,
zkrácení rukávu u letního saka stálo před 2 lety kč 180,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže to už bych potřebovala mít asi živnostenský list, že?
Já se právě setkávám s tím, že šíje opravdu už kde kdo. Spíš než opravovat bych opravdu chtěla jen šít
- Citovat
- Upravit
No kdyz to budes zatim jen zkouset na par vecech, tak se to asi nezblazni, ze udelas par veci. Az kdyz by ti to fungovalo, tak si zalozis zivnost
Ale byt tebou, tak se v tom nenimram a beru proste i opravy, asi nemas moc na vyber co chces nebo nechces, kdyz ti tece do bot. Jako asistentka pedagoga asi muzes doucovat deti online nebo si vymyslet a prodavat nejaky kurzy prs ruzne platformy, co zarizuji technickou stranku za tebe. Muzes zkusit prodavat hobby clanky, ze zacatku pres placla treba a pozdeji uz samostatne s portfoliem. Ale na to to chce se naucit dobre SEO.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jenže to už bych potřebovala mít asi živnostenský list, že?
Já se právě setkávám s tím, že šíje opravdu už kde kdo. Spíš než opravovat bych opravdu chtěla jen šít
Nebud vybirava. Ja treba potrebuji spis neco opravovat. Sit na zakazku si nenechavam. To koupim hotove. Zato vymenit zip, zkratit zaclony, nohavice atd. Tak to ano, to bych uzila. Takovych lidi bude vicero. Davali jsme si nedavno zkracovat zavesy a bylo to dost drahe a stala tam fronta. Kolik lidi si nechava neco usit na zakazku? Myslim, ze mnohem mene, nez tech, kterym se rozbil zip na bunde a potrebuji vymenit. Pak kdyz se ti to rozjede tak si pak treba muzes vybirat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co nějaká administrativa typu asistentka nebo účetnictví atd. Blbý máš, že s nějakou formou komunikace a kontaktu s lidma se nevyhneš téměř nikde. Ledaze by ses rekvalifikovala na IT.
A to co se obvykle nabízí všude možně, tak jsou buď divný mlm nebo podvody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj přítel je manažerem v jedné známé firmě, sedí tam v kanceláři. S ním jsou v kanceláři další tři jeho podřízení. Mají firemní pravidla, že můžou mít dvakrát týdně home office. Realita je ale taková, že oni do práce skoro vůbec nechodí
přítel říká, že pokud dělají svoji práci z domova a nekašlou na to, tak mu to nevadí.
Tak si zkus najít práci někde v korporátu, kde lze pracovat na home office ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud te bavi sit, tak bych do toho sla. Tim ze to zkusis nic neztratis🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásný den, zajímalo by mě, kde lze sehnat kteroukoliv práci na doma? Po covidu se mi rozjela ve velké míře panická porucha a sociální fobie. Zatím marodím, ale mám prostě strach jak se zpět zaradim do pracovního procesu. Předtím jsem pracovala jako asistentka pedagoga, ale z toho mám teď opravdu strach. Ráda bych dělala něco doma, ale vůbec netuším, kde se taková práce dá najít. Při mateřské jsem se naučila celkem obstojně šít a dlouho si zahrávám s myšlenkou, že by mě bavilo šít na zakázku, ale mám pocit, že v tomhle směru, je konkurence obrovská. Máte nějakou radu? Děkuji