Prace letušky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@alexandr1van píše:
Ale zalezi kdyz budete mit treba ekonomickou skolu a jina bude mi tpsychologickou tak ktero vezmou ? Tu s tou psychologickou , tak prosim co delate ? vite neco o praci letusky ? ne !Tak strucne , neradte pokud nedelate povolani LETUSKY ! Cecilie.
Jako pardon, ale tvůj projev je tak strašný, že ti tu letušku ani nevěřím. A nebo nejsi Češka. Přečti si to po sobě, jak píšeš. O těch centimetrech bych se hádala, já měřím 180 cm, do letadla chodím bez podpatků a letušky s podpatky mi tedy do očí nehledí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V mládí jsem pracovala jako letuška. ČSA nás školilo 3 měsíce. Už během školení jsem dostávala plat-sice ne moc velký, ale ve 20 letech to stačilo. Potom při létání jsem vydělávala docela dost 30- 40 tisíc. Práce to byla náročná. Nejvíc mi vadily noční lety. Prostě moje tělo nezvládalo to, že jeden den se pracuje v noci a krátce na to zase přes den. Hodně z nás mělo i zdravotní problémy kvůli létání- například neustále nafouklé břicho. Jednou za čas létání určitě nevadí, ale takhle pravidelně to tělu škodí-ten tlak i kosmické záření. Ale jako brigáda v mládí to může být dobrá zkušenost. Zkoušky pro mě nebyly těžké-pamatuju si tehdá šplh, plavání pod vodou, psycho testy a testy nejspíš z aj -já tedy mluvila i plynule francouzsky a španělsky. Pamatuju si i to, že si nás půl dne testovali v jejich zdravotním centru-jestli jsme zdravé. Byl tam i psycholog, který na nás 10 minut křičel, že jsme úplně neschopné a blbé-testoval asi to, jak bychom jako letušky zvládly agresivitu cestujících ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit