Práce McDnalds Praha Eropská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce McDnalds
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat jestli náhodu některá z vás nepracovala nebo pracuje v mcdonaldu konkrétně v Praze na Evropské. Chtěla bych vědět jaký je tam kolektiv a jak to tam na vás celkově zapůsobilo?
Příspěvek upraven 06.03.14 v 23:59
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkušenost nemám, ale co jsem slyšela (né konkrétně z Evropské) je to všude stejný…hrozný. Ale znám lidi, co to dělají roky…takže se asi to dá. Každá práce má něco. Držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne primo b praze, ale ono je to vsude stejne, lidi se dost stridaj, takze o kolektiv ani tak nejde. Pracovala jsem v meku mesic, prakticky bez volna (i kdyz ti budou tvrdit, ze si sama volis smeny, tlaky pak byly otresny), za muzerny penize a celkova atmosfera podivna. Prijde mi, ze vyuzivaji faktu, ze pro ne pacuji hodne mladi bez zkusenosti. Ja tam sla ve 20 jako brigadne pri vejsce a nektere veci mi prisly neuveritelne, napr. Ze kasu pocitaji sami bez tebe amanko ti automaticky strhnou z platu, aniz by ti o nejakym manku vubec rekli. V kase, za kterounodpovidas se hrabe kde kdo a manko platis ty, protoze jsi kasu rano prevzala. Radsi bych sla nekam delat servirku, prachy lepsi a taky si lip pohlidas manka apod.
- Citovat
- Upravit
Práce v mekáči? ani náhodou! za ty peníze bych ani nevstávala do práce..a jejich politika zaměstnanosti..no děs.
- Citovat
- Upravit
Primo s timto zkusenost nemam, ale pracovala jsem v Mekaci na Cernem moste bylo to v tom centru jak jdes nejdrive tim morskym svetem(tunelem)teda nevim jak to tam vypada ted uz je to rok, ale bylo to tam super.Supr kolektiv a hodny lidi.Byla jsem tam hodne spokojena ale jestli tam jsou porad stejny lidi, tezko rict.Za ten rok se toho mohlo zmenit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit