Je tu někdo listonoška?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.3.14 21:02

Je tu někdo listonoška?

Holky je tu nějaká listonoška? Začala jsem vykonávat tuto profesi a nevím jestli u toho zůstat. Nic podobného jsem neděla. Dnes 4.den jsem se hroutila. zůstávám o 2 hod. dýl. je toho hodně.
Proč tuto práci děláte??? Jak stíháte? Stačí vám pracovní doba aby jste vše roznesli…vypsali…atd? A za jak dlouho jste se vše naučili? Děkuji za infa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
116
6.3.14 21:08

Nejsem sice listonoška, ale 2 hodiny navíc mi na začátku nepřijdou tak hrozné. Když jsem se zaučovala, zůstávala jsem i dýl 8o Až se zaběhneš, půjde ti vše rychleji a bude to v pohodě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
6.3.14 21:10

Dvě hodiny navíc je normální, nikdo ti je nezaplatí, budou tě tlačit do uzavírání pojistek na rodinu a tak.. ;) Pokud potřebuješ peníze tak zůstaň (platí vždy včas) ale pokud máš možnost tak se zkus poohlédnout po něčem lepším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21714
6.3.14 21:14

Dvě hodiny navíc není taková hrůza. Záleží i na dnech, někdy - hlavně začátkem měsíce je toho spousta, pak jsou dny, kdy je pošty méně. Divím se, že už čtvrtý den a chodíš sama. Já se zaučovala s někým skoro dva týdny.
Vydrž. Má to i kladné stránky, třeba to, že hlavně starší lidi tě budou brát takřka jako rodinu a už tě vyhlížet a dostaneš třeba jablko nebo buchtu…M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
6.3.14 21:21

@mado Jojo, tchýně dostávala domácí nudle do polívky. Vždy mi vrzla sklenici, ale teď už ne. :cert: A tátova přítelkyně taky říkala, že vždy něco dostávala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
6.3.14 21:33

Nejsem listonoška, na stávajícím místě jsem přes 12 let a v práci běžně zůstávám déle, protože toho je hodně, klidně i 12 hodin

takže tvoje 2 hodiny při zaučování…závidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.14 21:43

Jenže ty hodiny mi nezaplatí. Zatím jsem byla s paní a i tak nám to trvalo takhle dlouho. Změnili totiž velikost rajonů. Ze 4 na celý den jsou 3 celý den a jeden na 3,75hod. Což je můj. Jenže tím všem přibyla práce. Takže i paní co chodí 10let byla 2 hod navíc, když se nosily letáky…Od pondělka mám chodit sama… Moc se z toho nevidím! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
6.3.14 22:02
@zulitvi píše:
@mado Jojo, tchýně dostávala domácí nudle do polívky. Vždy mi vrzla sklenici, ale teď už ne. :cert: A tátova přítelkyně taky říkala, že vždy něco dostávala. :)

koukam, ze ta prace stoji za uvahu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
6.3.14 22:07

@Michaela309 :mrgreen: jsi mě pobavila :mrgreen:

Přesčasy každý den, klidně i tříhodinové byly a jsou běžné téměř všude. A představ si, že někde dokonce podepisuješ, že to bereš v potaz, že firmě svůj čas věnuješ bezplatně. Poněvadž ti nic jiného nezbývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
6.3.14 22:07

@AniNevim Tak to ani náhodou. Tchýně dělá přes 15 let na poště doručovatelku a já nastoupila za přepážku a ještě na zkrácenž úvazek a peníze jsem měla větší jak ona po tolika letech. Navíc psychicky to člověka deptá, když tlačí kvůli produktům - účty, pojištění, půjčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
6.3.14 22:11

@zulitvi mne nikdy v zivote zadna listonoska nenabizela tyhle oblbovaky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
6.3.14 22:12

@zulitvi ja jim tu praci zavidim kvuli cerstvemu vzduchu a fitness zdarma (all in) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
6.3.14 22:13
@Trojlístek píše:
@Michaela309 :mrgreen: jsi mě pobavila :mrgreen:Přesčasy každý den, klidně i tříhodinové byly a jsou běžné téměř všude. A představ si, že někde dokonce podepisuješ, že to bereš v potaz, že firmě svůj čas věnuješ bezplatně. Poněvadž ti nic jiného nezbývá…

Jestli jsem to pochopila správně, tak @Michaela309 by měla mít úvazek 3,75 h a dělá navíc 2h!, to je o půlku víc! To je podle mě teda dost a od zaměstnavatele těžce nefér!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
6.3.14 22:15

@AniNevim Ale i listonosky musi nabizet a plnit normy. On ten čerstvý vzduch taky není výhra - v zimě moc velká zima v létě moc velké vedro, když je chcanec a bouřka tak v tom stejně musí chodit celé dopoledne. :nevim: Ještě u té chůze s sebou táhnou těžký vozík a tašku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
6.3.14 22:18
@zulitvi píše:
@AniNevim Ale i listonosky musi nabizet a plnit normy. On ten čerstvý vzduch taky není výhra - v zimě moc velká zima v létě moc velké vedro, když je chcanec a bouřka tak v tom stejně musí chodit celé dopoledne. :nevim: Ještě u té chůze s sebou táhnou těžký vozík a tašku.

Přesně tak, podle mě je to jedna z nejhorších prací, počasí nepočasí, musí pořád. I ten zedník na stavbě nepracuje za každého počasí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat