Práce na 36 hodin týdně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce na 36 hodin týdně
Ahoj,
Nemůžu si dovolit pracovat obvyklých 40, a ještě k tomu ani pondělí - pátek, nejlépe by bylo víkendy + 2 dny v týdnu. Napadá vás, jakou práci bych si mohla hledat? Servírka možná? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Servírky většinou jedou krátký dlouhý týden… Já třeba kdysi dělala ve směnárně, směny se plánovali dle potřeby, zkrácené úvazky byly a samozřejmě pokud někdo chtěl dělat každý víkend, tak byl vitan, protože tím pádem někdo jiný mohl mít o víkendu volno.
Případně fastfoody, pokladny v super/hyper, různé telefonní linky všeho možného, třeba ruzne asistence pojišťoven…
Nebo i nějaká administrativa částečně homeoffice… Záleží co umíš, kde bydlíš, co tě omezuje, jakou máš praxi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak uz @vokishka psala, tak MC. Chodim tam taky- 3× tydne na 4 hodiny a ob vikend v sobotu. Ja jsem spokojena- odpocinu si a nejakou tu kacku vydelam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helileli Když jsem dělala servírku, domlouvali jsme si směny dle potřeby, někdo chodil hlavně víkendy + něco v týdnu, jiná jen v týdnu. Záleží na konkrétní provozovně, nesetkala jsem se nikdy s klasickým provozem krátký dlouhý týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi na konkretni praci / provozovne, jak je jiz psano. Ja naopak ve svem oboru ( gastronomie ) pracovala vzdy 12 h denne kratky / dlouhy tyden.
- Citovat
- Upravit
@Nymphetamine píše:
Jak uz @vokishka psala, tak MC. Chodim tam taky- 3× tydne na 4 hodiny a ob vikend v sobotu. Ja jsem spokojena- odpocinu si a nejakou tu kacku vydelam
A kolik ti to tak cca hodí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila bych to v obchodě. Kamarádka dělala na personálním v Tescu a vycházeli maminkám docela vstříc. Hlavně za víkendy jsou rádi, protože plno mamin chce dělat jen po-pá od 7 do 14. Uzavírali kratší úvazky, např. 20h, tedy poloviční, kdy ti musí zaměstnavatel dat práci alespoň na těch ca 80h měsíčně a když se dohodnete může i víc. Jediné co hrozí že v obdobích kdy je málo práce (leden, únor) ti naplánují zřejmě jen ten poloviční úvazek a víc si nevyděláš. Ale co vím, tak měli věčně málo lidí, takže nebyl problém chodit nad rámec úvazku. Bavily jsme se o variabilitě směn a prý měli lidi co chodili třeba jen 15-21 nebo jen po, st, pá… Prostě se s tím dalo pracovat. Na rozdíl třeba od Kauflandu nižší peníze, ale zase se k lidem docela hezky chovali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heinich vzdycky kolem 4-5 tis. Ja si tam chodim hlavne odpocinou a strasne me to tambavi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit