Práce na doma - kompletace

1393
24.1.16 15:16

Práce na doma - kompletace

Ahoj maminky, prosím máte ověřený kontakt na práci na doma, představovala bych si například kompletaci…či jinou manuální práci. Prosím ověřené firmy. Třeba z vlastní zkušenosti. Prosím klidně zprávy. Moc děkuji, nechci naletět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3088
24.1.16 15:37

Dotazy jsou velmi často a odpovědi jsou ve většině případů takové, že to není nic solidního. Vyloženě kompletace a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.16 15:54

HMM, taky bych potřebovala nějaký job na doma, a zatím nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
24.1.16 16:04

@pannaorleanska Na job na doma je potřeba umět něco, co se dá nabízet, nebo být těžko postradatelná pro zaměstnavatele… jinak toho moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.16 16:10

Nebo mít známé, kteří třeba něco potřebují :) přepisování textů apod :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.1.16 16:30
@pabe14 píše:
Ahoj maminky, prosím máte ověřený kontakt na práci na doma, představovala bych si například kompletaci…či jinou manuální práci. Prosím ověřené firmy. Třeba z vlastní zkušenosti. Prosím klidně zprávy. Moc děkuji, nechci naletět.

Nic takového už neexistuje. To bylo dřív. Dneska se to nikomu nevyplatí.
Všechno dneska jsou podvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.1.16 16:30
@pabe14 píše:

Tak všecky tyhle práce na doma jsou kecy, jen tahají peníze za poplatky a pak nic :cert: Neznám jediného člověka, který by nenaletěl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
340
24.1.16 16:39

Skoro vždy je to, bohužel, podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
24.1.16 17:00

Aha, tak vidíte…já se o to do mateřské nikdy nezajímala…no nevadí kouknu na brigádky :-) děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
24.1.16 18:24

Jediné práce na doma jsou psaní článků nebo katalogový prodej. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.7.16 20:53

Kompletace doma

Také bych si chtěla přividělat, zatím jsem nic nezkusila nevíte jaké stránky jsou podvod a které ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
4.7.16 20:57

Dělám z domu na DPP u zavedené společnosti, jedná se o telefonování - výzkumy veřejného mínění. Mám stažený program v pc, generují se mi čísla, nic nenabízím takže ani lidi nejsou protivní :mrgreen: A plat je hodinový, takže taky fajn. Jen se musí klasicky projít pohovorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.16 15:39
@Latty píše:
Dělám z domu na DPP u zavedené společnosti, jedná se o telefonování - výzkumy veřejného mínění. Mám stažený program v pc, generují se mi čísla, nic nenabízím takže ani lidi nejsou protivní :mrgreen: A plat je hodinový, takže taky fajn. Jen se musí klasicky projít pohovorem

placená od hodiny? to nebývá, pro koho děláš pokud to není tajné? klidně do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
5.7.16 17:32

@Zahradnice Roku psala jsem zprávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie