Práce na doma - kompletace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce na doma - kompletace
Ahoj maminky, prosím máte ověřený kontakt na práci na doma, představovala bych si například kompletaci…či jinou manuální práci. Prosím ověřené firmy. Třeba z vlastní zkušenosti. Prosím klidně zprávy. Moc děkuji, nechci naletět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dotazy jsou velmi často a odpovědi jsou ve většině případů takové, že to není nic solidního. Vyloženě kompletace a spol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HMM, taky bych potřebovala nějaký job na doma, a zatím nic moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannaorleanska Na job na doma je potřeba umět něco, co se dá nabízet, nebo být těžko postradatelná pro zaměstnavatele… jinak toho moc není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo mít známé, kteří třeba něco potřebují
přepisování textů apod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pabe14 píše:
Ahoj maminky, prosím máte ověřený kontakt na práci na doma, představovala bych si například kompletaci…či jinou manuální práci. Prosím ověřené firmy. Třeba z vlastní zkušenosti. Prosím klidně zprávy. Moc děkuji, nechci naletět.
Nic takového už neexistuje. To bylo dřív. Dneska se to nikomu nevyplatí.
Všechno dneska jsou podvody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pabe14 píše:
Tak všecky tyhle práce na doma jsou kecy, jen tahají peníze za poplatky a pak nic
Neznám jediného člověka, který by nenaletěl ![]()
- Citovat
- Upravit
Aha, tak vidíte…já se o to do mateřské nikdy nezajímala…no nevadí kouknu na brigádky
děkuji za reakce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jediné práce na doma jsou psaní článků nebo katalogový prodej. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kompletace doma
Také bych si chtěla přividělat, zatím jsem nic nezkusila nevíte jaké stránky jsou podvod a které ne??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám z domu na DPP u zavedené společnosti, jedná se o telefonování - výzkumy veřejného mínění. Mám stažený program v pc, generují se mi čísla, nic nenabízím takže ani lidi nejsou protivní
A plat je hodinový, takže taky fajn. Jen se musí klasicky projít pohovorem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Latty píše:
Dělám z domu na DPP u zavedené společnosti, jedná se o telefonování - výzkumy veřejného mínění. Mám stažený program v pc, generují se mi čísla, nic nenabízím takže ani lidi nejsou protivníA plat je hodinový, takže taky fajn. Jen se musí klasicky projít pohovorem
placená od hodiny? to nebývá, pro koho děláš pokud to není tajné? klidně do zpráv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit