Práce na doma - úprava textu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce na doma - uprava textu
Ahojky narazila jsem dneska na dva inzeráty. Jedná se o práci z domu. Jeden je na korektury textu a druhy na vkladani inzeratu. Ovšem probudila se má ostražitost aby se nejednalo o nějaky podvod
Máte s tím některá zkušenosti? dík moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak hlavně jim neposílat žádný prachy za registrace a podobný blbosti. Vkládání inzerátů mi zní podezřele, to už mi chodily nějaký nabídky, nějaký zeekrawards či co
tak ale za pokus nic nedáš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Korektury textu můžou být normální práce i podvod, to takhle asi neodhadneš. Dost se pozná z přístupu té firmy - jestli jsou ochotni sdělit víc podrobností, svůj název a tak podobně, nebo jestli si hrají na tajemné. Hlavně neposílej žádné „registrační poplatky“ nebo tak něco, za práci má platit zaměstnavatel, ne zaměstnanec.
Vkládání inzerátů to většinou znamená, že bys do různých diskusí na internetu vkládala inzeráty, reklamy, odkazy na jejich web případně přímo v diskusi vychvalovala jejich výrobky nebo tak. Vzhledem k tomu, že většinou jde o diskuse, kde o to nikdo nestojí a často je tam inzerce i zakázaná, mi to nepřijde jako moc dobrá „práce“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne by zajimalo, co je to za korektury, kdyz to nabizej jako privydelek pro kohokoli.
- Citovat
- Upravit
@ncc1701 píše:
Mne by zajimalo, co je to za korektury, kdyz to nabizej jako privydelek pro kohokoli.
Přesně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ncc1701 píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To by mě taky zajímalo. Vkládání inzerátů podle mě nebude košér:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vkládání inzerátů - to mi zní hodně klasicky jako prostě vkládání inzerátů třeba na emimino. Korektury textů - no nevim, kdybych chtěla někomu zadat korekturu textu do svého časopisu, tak budu minimálně trvat na osobní schůzce a nějakém dokladu o vzdělání (třeba student bohemistiky). Jako že bych ti takhle mailem na blint poslala text… ne že bych ti nevěřila, ale… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemůže být korektura textu např. srovnání tištěné verze s naskenovanou? Někdy se to samo opraví v blbý slova:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je podle mě blbost
pokud si chceš vydělat, prodávej dětské oblečení. V tom se točí prachy a jsi sama svou paní a neděláš nikomu blbce ![]()
- Citovat
- Upravit