Práce na home office
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, pokud umíš dobře češtinu a slušně psát, napiš mi SZ. Stále potřebuji rozšířit CW tým.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amalthea píše:
Ahoj, pokud umíš dobře češtinu a slušně psát, napiš mi SZ. Stále potřebuji rozšířit CW tým.
CW je copywright? Je potřeba zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KupujiFotkyNohou píše:
Ahoj všem! Nabízím ženám super brigádu z domova, přívydělek za Prodej fotek nohou a chodidel ( bez obličeje ) to vše za finanční odměny dle ceníku ( 500kč = 5 fotek, 1200kč = fotka + video ) Pravidelné odměny vždy na bankovní učet Vážné zájemkyně zašlete ukázkové fotky nohou dle vzoru na Castingmartin1@seznam.cz s předmětem ZÁJEM, ty nejhezčí nožky budou vybrány a klienti vám budou posílat na učet vždy pěkné odměny na utráceníV případě vážného zájmu napište do zpráv, kde se lze domluvit konkrétněji.
Hustý ale tuším že moje nohy neprojdou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KupujiFotkyNohou píše:
Ahoj všem! Nabízím ženám super brigádu z domova, přívydělek za Prodej fotek nohou a chodidel ( bez obličeje ) to vše za finanční odměny dle ceníku ( 500kč = 5 fotek, 1200kč = fotka + video ) Pravidelné odměny vždy na bankovní učet Vážné zájemkyně zašlete ukázkové fotky nohou dle vzoru na Castingmartin1@seznam.cz s předmětem ZÁJEM, ty nejhezčí nožky budou vybrány a klienti vám budou posílat na učet vždy pěkné odměny na utráceníV případě vážného zájmu napište do zpráv, kde se lze domluvit konkrétněji.
admin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evička Napište prosím do zpráv nebo na uvedený email ohledně bližších informací díky
- Citovat
- Upravit
@KupujiFotkyNohou píše:
Záleží jak o ně pečujete, jakou máte velikost apod
kurnik a já mám tak hezká chodidla… ![]()
malý, dobře tvarovaný, jak z reklamy… ![]()
na jedné straně žasnu, ČÍM se dá vydělávat, na straně druhé…že jsem na to nepřišla dřív
ono se dnes dá zpeněžit snad fakt všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marki1985 píše:
Hustý ale tuším že moje nohy neprojdou
proč myslíte?? velký?? malý?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borrealis píše:
kurnik a já mám tak hezká chodidla…![]()
malý, dobře tvarovaný, jak z reklamy…
na jedné straně žasnu, ČÍM se dá vydělávat, na straně druhé…že jsem na to nepřišla dřív
ono se dnes dá zpeněžit snad fakt všechno
Ano pochlubte se jaké reklamní chodidla máte, napište do zpráv a domluvíme se o odmenách popř. rovnou na uvedený email kde se zařizuje spolupráce
- Citovat
- Upravit
@Borrealis píše:
proč myslíte?? velký?? malý??
Tak to jsem jen tak placla. Musela bych je řádně projet pemzou mám 38 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borrealis píše:
proč myslíte?? velký?? malý??
Platíme za sety fotek tzn. 5-6 fotek nohou dle ceníku. Více informací SZ
- Citovat
- Upravit
@Marki1985 píše:
Tak to jsem jen tak placla. Musela bych je řádně projet pemzou mám 38
no, ještě by se mých nožek zmocnil nějaký úchyl fujto
i když, co je dneska ještě úchylka, že
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KupujiFotkyNohou píše:
Platíme za sety fotek tzn. 5-6 fotek nohou dle ceníku. Více informací SZ
nevotravuj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borrealis píše:
nevotravuj
Tak logicky nereagujte pokud nemáte zájem! Na email píšou ženy které dnes chtějí skutečné finanční odměny
- Citovat
- Upravit
Hezký večer, chci se zeptat, zda nevíte o nějaké práci, která se dá dělat z domova a opravdu funguje? Kde stačí maturita. Plánuji hodně cestovat a k tomu potřebuji nějakou tuto práci. Prosím nepište mi ohledně network marketingu a o podobných podvodech. Na zákaznické podpoře bych mohla dělat, ale pouze odepisování, ne volání, to by po světě moc asi nešlo.

Děkuji za rady, vaše zkušenosti atd.
Přeji hezký večer