Práce na pokladně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce na pokladně
Dobrý den, je tu nějaká maminka, která pracovala za pokladnou? Nějaké zkušenosti? Přemýšlím o nějakým přivýdělku k rodičovské.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
já pracovala v Kauflandu na střední škole brigádne. Nebylo to spatnyy peníze ok, u práce se nemuselo nijak zvlášť přemýšlet, docela to utíkalo.
Brigáda super, celý život bych to dělat nechtěla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já pracovala v bille asi 10let. Na pokladně to není tak zlé… sedíš, stojíš…pokecáš se zákazníky… mě to utíkalo celkem rychle… každopádně nyní jsem ráda že jsem už jinde než v obchodě…ale jako brigáda při mateřské, rodičáku na pár hodin fajn za mě. Já chodila od necelého roku dcery pak na brigádu do billy, na dvě odpoledne v týdnu po 5ti hodinách… bylo to fajn odreágování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělávala sem před x lety hl. pokladní v Albertu, ještě jako bezdětná. Člověku to uteče, ale s těma lidma to už tehdy bylo někdy na „pojď na mně z boku“
Jinak penězma se má pokladní myslím nejlépe v Lidlu / Kauflandu. Ale asi bych to už dělat nešla, když se do tebe pustí zákazník, co si chce pohonit ego, tak nikam neutečeš 🤷🏻♀️ Tak spíš doplňovat zboží, nebo někam do hader apod. ![]()
- Citovat
- Upravit
@shadowbabe píše:
Dělávala sem před x lety hl. pokladní v Albertu, ještě jako bezdětná. Člověku to uteče, ale s těma lidma to už tehdy bylo někdy na „pojď na mně z boku“Jinak penězma se má pokladní myslím nejlépe v Lidlu / Kauflandu. Ale asi bych to už dělat nešla, když se do tebe pustí zákazník, co si chce pohonit ego, tak nikam neutečeš 🤷🏻♀️ Tak spíš doplňovat zboží, nebo někam do hader apod.
Přesně jak píšeš, jeden blb dokáže člověku zkazit den. A na letáku je jiná cena… Máte jinou gramáž… ale na letáku bylo 14,90…ano, ale vy máte tu větší skleničku… Zavolejte vedoucí, vy mě chcete ošidit… Pane, tak si zaplaťte a řešte to jako reklamaci na informacích, je za vámi fronta… Namarkuj 14,90 nebo si na tebe počkám a rozbíju ti držku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ano. Dělala jsem brigádu. Normálně jsem tam zaměstnaná jako zástupce vedoucího a brigádnickou smlouvu mám na pozici pomocné práce na pokladně a vybalování zboží. Musím říct, že jsem si solidně přivydělala a to jsem byla v práci max 3× týdně a to ještě ne každý týden.
Záleží na firmě a hlavně na kolektivu. Protože se s holkama znám a mám tam regulérní smlouvu na dobu neurčitou na vyšší pozici, tak jsem byla takový brigádník s přidanou hodnotou. Já osobně seděla celou dobu na pokladně jen asi 2×. Jinak to byla práce na place a se zbožím. Záleží na tom jak je kdo šikovný a jestli je silný nebo slabý nákupní den. Lemply a nemakačenka dávají většinou na pokladnu na celou šichtu, aby toho pokazili co nejmíň. Ti šikovní a co mají v hlavě jsou většinou na placu s přibíháním na kasu na zazvonění.
Ale jak říkám, záleží na firmě a hlavně na kolektivu. Ale dají se tím přivydělat slušné peníze. Akorát je potřeba počítat s ranní a odpolední směnou a s víkendy. Mně to třeba vyhovovalo, protože manžel dělá taky na směny a my jsme si dítě dokázali z protisměny v pohodě předat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald píše:
Přesně jak píšeš, jeden blb dokáže člověku zkazit den. A na letáku je jiná cena… Máte jinou gramáž… ale na letáku bylo 14,90…ano, ale vy máte tu větší skleničku… Zavolejte vedoucí, vy mě chcete ošidit… Pane, tak si zaplaťte a řešte to jako reklamaci na informacích, je za vámi fronta… Namarkuj 14,90 nebo si na tebe počkám a rozbíju ti držku
Ježiš to je strašný
některý lidi jsou fakt hovada… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luthien1556 Ano, někteří jsou a v obchodě zvlášť. Dělala jsem 3 roky v Albertu a skončila jsem psychicky na dně. Takže za mě už nikdy víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JackiEL8 píše:Že jo? A to byla jen brigáda
@Luthien1556 Ano, někteří jsou a v obchodě zvlášť. Dělala jsem 3 roky v Albertu a skončila jsem psychicky na dně. Takže za mě už nikdy víc.
Nejlepší brigáda bylo porcování kuřat, sama v klimatizované místnosti, ráno přijela avie kuřat z Polska, okolo poledne přijel šéf s chladícím autem Pravá Česká kuřata, zkontroloval, vyplatil mě každý den na ruku a odvezl na autobus. Dodnes umím naporcovat a vykostit kuře i poslepu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald Jako pro někoho je to třeba dobrá práce nebo přivýdělek, ale musí mít nervy ze železa. Mě tenkrát kvůli nedostatku lidí dali na informace a hrůza no. Každý si vyléval vztek na mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já jsem brigádě dělala v Tescu. A musím říct že zákazníci v pohodě, dokonce i před vánoci. Nic hrozného.
Ale přístup nadřízených Teda hrozný ![]()
Pořádně nezaškolili, brigadnici nesmí sami stornovat, takže dlouhé čekání než přijde někdo to za mě stornovat.
A neustále buzerovani od manažera prodejny. Nikdy víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit