Práce na ÚP – zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6626
27.1.26 11:59
@Heduš Homolková píše: Více

A proč by neměl s maturitou dělat prodavače?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
27.1.26 12:43
@Janli píše: Více

At si dělá prodavače třeba s postgraduálem, ale z úvodního příspěvku to vyznělo tak, ze je vyučený prodavač a jde dělat na pracák, proto jsem se divila té maturitě, v další příspěvku dodal, ze má střední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14845
27.1.26 16:25
@Heduš Homolková píše: Více

Vy mi tady připadáte jak spadlí z višně. Znám spoustu prodavačů s maturitou. Dokonce znám pečovatelku s dvěmi tituly, jeden z nich Ing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12137
27.1.26 16:41

Jeste si to uzij, jednou tyto zbytecne pozice vymizi a uz bude vse pouze online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14845
27.1.26 17:02
@Ketris píše: Více

Neřekla bych, že to jsou zbytečné pozice, jsou lidi, co upřednostňují osobní kontakt a potřebují i s něčím poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
27.1.26 17:36

@Ketris, @Kfětoslava, já to taky tak vidím. Pak budou dvě možnosti:
a) klienty, kteří potřebují osobní kontakt odkáží na poštu;
b) místo celé budovy s desítkami pracovníků bude jen kancelář se dvěma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.1.26 21:47
@Hořec píše: Více

Nemyslím si, ze ve státním sektoru k tomu dojde v blízké době. Ja se každopádně plánuji vzdělávat v AI, nějaké kurzy nebo nějaké větší studium, není pochyb o tom, ze budoucnost bude patřit uměle inteligenci a těm co ji budou umět řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.26 10:19

Za mě to vůbec nemusí být špatný krok, pokud to bereš jako přechodnou stanici. Už jen to, že získáš praxi v administrativě, práci se systémy nebo komunikaci s lidmi, ti může později pomoct o dost víc než další rok na stejné pozici…já bych k tomu přidala nějaké dovzdělání, třeba AI kurz (a teď nemyslím nějaké ty podezřelé AI rychlokurzy, ale něco praktičtějšího a trochu pokročilejšího), protože to se dnes hodí skoro v každé kancelářské práci, nebo datová analytika, pokud tě baví víc práce s daty. Já jsem byla třeba u Engeta na Datové akademii a můžu doporučit, ale podobných možností je víc. Za mě je ideální využít ten rok tak, aby sis kromě praxe zároveň přidal i něco, co ti pak otevře dveře dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat