Práce práce.....

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.4.23 08:23

Práce práce.....

Měla bych dotaz, před půl rokem mi skončila mateřská a od té doby hledám práci jelikož hledám v dost specifickém oboru HR consultant nebo administravní pracovník kde je lidí zřejmě dnes přetlak zatím jsem nic nenašla.
Před mateřskou to šlo rozhodně líp a měla jsem práci do měsíce od skončení od předchozí.
Ale můj dotaz dělá se ještě to že jdete k firmám osobně i bez vyzvání na pohovor donést CV a zeptat na místo?
Jelikož, jsem byla teď dlouho na MD tak nechci vypadat nějak trapná nebo vlezlá ale na CV mi téměř nikdo neodpoví.
Tak kdo má zkušenosti napište co je lepší jestli posílat CV nebo jít osobně i když hledám pozici jako je HR a ne třeba obyčejná prodavačka která se asi jít zeptat může přímo na prodejnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anais Brno
19.4.23 08:27

Na HR určitě CV poslat s motivačním dopisem…
Jinak bys vypadala neprofesionálně… ;)

• Citovat
  • Upravit
59
19.4.23 08:31
@Dasenka762 píše:
Měla bych dotaz, před půl rokem mi skončila mateřská a od té doby hledám práci jelikož hledám v dost specifickém oboru HR consultant nebo administravní pracovník kde je lidí zřejmě dnes přetlak zatím jsem nic nenašla.
Před mateřskou to šlo rozhodně líp a měla jsem práci do měsíce od skončení od předchozí.
Ale můj dotaz dělá se ještě to že jdete k firmám osobně i bez vyzvání na pohovor donést CV a zeptat na místo?
Jelikož, jsem byla teď dlouho na MD tak nechci vypadat nějak trapná nebo vlezlá ale na CV mi téměř nikdo neodpoví.
Tak kdo má zkušenosti napište co je lepší jestli posílat CV nebo jít osobně i když hledám pozici jako je HR a ne třeba obyčejná prodavačka která se asi jít zeptat může přímo na prodejnu.

Já jsem hledala asi 15 měsíců dnes je to strašný.
Ale chodit tam bez ohlášení ti nedoporučuji bude se s tebou bavit maximálně recepční vlastní zkušenost bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
19.4.23 12:33
@Dasenka762 píše:
Tak kdo má zkušenosti napište co je lepší jestli posílat CV nebo jít osobně i když hledám pozici jako je HR a ne třeba obyčejná prodavačkakterá se asi jít zeptat může přímo na prodejnu.

Trošku taktu a doučení psaného projevu by neuškodilo :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1367
20.4.23 21:22

Ahoj. Já se po RD vrátila do práce před rokem, v listopadu dala výpověď a teď mi končí zkušební lhůta v nové práci a už vím, že posledním dnem zkušební lhůty končím 🙄 na obou místech jsem byla jako referent admistrativy. Takže budu hledat dál…je to boj. Ale osobně bych nikam nechodila, posílám vždy životopis e-mailem. Před dětmi jsem pracovala 7 let na jednom místě, tak jsem z této situace dost špatná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat