Práce při MD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
práce při MD
Dobrý večer. od unora bych měla nastoupit zpět do práce na plný uvazek. Mateřskou mám na dva roky a je tedy až do července. hlídání je ok takže o peníze nepřijdu.
Jde mi oto zda nastoupim na svou puvodní pracovní smlouvu kterou jsem měla před těhu na novou je blbost že?
A ještě jsem zdravotní sestřička na JIPU a to jsem měla i ve smlouvě ale ted pujdu na standardní odd takže se musí udělat dodatek ke smlouvě, mužou mi snížit osobní ohodnocení, které mám v platovém výměru když by smlouva zustala stávající?
Snad je to pochopitelné.
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud máš platový výměr, který není nedílnou součástí smlouvy, tak ti osobní snížit mohou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ve smlouvě mám uvedenou přílohu platový výměr, který je jinak samostatně a když se měnil tak jsem dostala jen nový platový výměr takže ho mohou upravovat. no to jsem zvědavá co mi nabídne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A hlavně už budeš na RD ne? Tam to už je jedno kde a jak pracuješ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja si to furt pletu jo mam rodicak. vim ze mohu pracovat jak chci ale nevim zda pujdu na tu samou smlouvu nebo novou a zda mi daji i novy platovy vymer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, poprosím vás o rady.
Jsem na MD sotva 10 měsíců a už chci do práce. Syn je sice dost náročný, ale i přesto se doma nudím a to nemluvím o tom že tyhle peníze jsou na mě málo. Máte rady jakou práci bych měla vyhledat (domácí nechci).Od kolika do kolika jste tam byli a kolik jste za to dostávali…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChDoll píše:
Ahoj, poprosím vás o rady.
Jsem na MD sotva 10 měsíců a už chci do práce. Syn je sice dost náročný, ale i přesto se doma nudím a to nemluvím o tom že tyhle peníze jsou na mě málo. Máte rady jakou práci bych měla vyhledat (domácí nechci).Od kolika do kolika jste tam byli a kolik jste za to dostávali…
Tak předně, nejsi na MD. Pečuješ o dítě s pobíráš sociální dávku- rodičovský příspěvek. Příjem příjemce se v tomto případě nesleduje, takže můžeš pracovat neomezeně. Samozřejmě záleží na kvalifikaci a typu práce. Já od 8 měsíců chodila do práce 3krát týdně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChDoll
No tak 10 měsíců asi nebudeš na MD (ta je 28 týdnů), takže buď jsi na rodičovské dovolené, a pak jsi hlásila zaměstnavateli, kdy se chceš z rodičovské vrátit. Nebo nejsi ani na MD ani na RD a pouze čerpáš rodičovský příspěvek, a pak pokud nedáš dítě do školky na delší dobu, ale zajistíš jiné hlídání, můžeš si najít jakoukoliv práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChDoll píše:
To je pravda.Dneska jsem nějak mimo…Jinak byla jsem na MD
Když jsi byla na MD, máš původního zaměstnavatele, domluv se na návratu u něj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo No já právě mám hlídání. Přítel se nabídl. Jo, ale kde takouvou práci sehnat?
Nechci tam chodit denně. To bych nezvádla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 na urade mi teda rikala, ze do 2 let ho nesmim dat dat do skolky na vic jak 48 hodin nebo tak nejak, az mu budou dva, tak muze chodit porad a ze se nesmi vydelat vic, jak 68000… Nebo ze driv do prace se smi, ale ze musis dokazat, ze se o dite stara soukroma osoba a ne treba skolka, jesle. Jinak rodicak seberou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChDoll píše:
@zrcadlo No já právě mám hlídání. Přítel se nabídl. Jo, ale kde takouvou práci sehnat?
Nechci tam chodit denně. To bych nezvádla…
Tak se dohodni na zkráceném úvazku ve své původní práci, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 Tam se mi zrovna nechce. Dělala jsem v cestovní kanceláři a pomyšlení na to že já nikam jet nemůžu by mi nedělalo zkrátka dobře… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit