Práce při RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Chtěla jsem si taky přivydělat, přesně jak tu píše zakladatelka, ale bylo mi řečeno, že nemůžu vykonávat stejnou práci za kterou pobírám rodičák, nebo mi ho seberou, takže pozor holky, není to neomezené jak tvrdí úřady, pak by přišel jen dopis a nikdo se s náma bavit nebude.Jsou to svině, je mi z nich už špatně. Taková almužna a když chce člověk po nocích něco přivydělat, tak vlastně nemůže tím co nejlíp umí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Margarita to platí u peněžité podpoře v mateřství ne u rodičovském příspěvku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rybka I opravdu? naše ekonomka mi tvrdila že po celou dobu. Nemáš nějakej odkaz kde je to psáno černé na bílém? abych jí to ukázala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Margarita píše:
Chtěla jsem si taky přivydělat, přesně jak tu píše zakladatelka, ale bylo mi řečeno, že nemůžu vykonávat stejnou práci za kterou pobírám rodičák, nebo mi ho seberou, takže pozor holky, není to neomezené jak tvrdí úřady, pak by přišel jen dopis a nikdo se s náma bavit nebude.Jsou to svině, je mi z nich už špatně. Taková almužna a když chce člověk po nocích něco přivydělat, tak vlastně nemůže tím co nejlíp umí…
Jo, takže ty máš informaci jedna paní povídala, děsíš tady okolí
a ještě úřady označuješ za svině, přestože jejich informace je v tomhle ohledu správná, to je fakt výborný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji za odpověď ohledně mého dotazu J. a.n. i.1 má pravdu, ještě jsem volala na ČSSZ a tam mi potvrdili její odpověď. Jani děkuji.
Martina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 úřady jsou svině, nikdy člověk neví co si vymyslí a já to ze strachu raději vzdala. Vyděsila sem tě? o bože, to se moc omlouvám. To ti stačí opravdu málo. Neděláš náhodou na úřadě???Toto je diskuze, proto se tu takto diskutuje, každej napíše a normálně DISKUTUJE skrz informace apod…dík za pochopení, tohleto mám tak ráda, chytráky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Margarita Ne, mě si opravdu nevyděsila, neb já vím, jaká je platná zákonná úprava, ať si paní na úředě kecá co chce… ale je to holčin, které se tolik neorientují a pak to díky ponomným informacím zbytečně vzdají taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 jj máš pravdu, omlouvám se, jsem jakási z toho zmatená a vynervovaná
.Člověk kolikrát obvolává úřady, tam mu řeknou že jo, pak mi v práci tvrdí že je to jinak. Třeba mě tam teda nechtějí
bo co. Zbytečně sem vyjela, byla to jen vzteklost momentální. Děkuju za pochopení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přeji pěkný podvečer, zajímalo by mě jak je to s prací při rodičovské dovolené. Mám čtyřletou holčičku ve školce a doma jsem s dvouleťačkou a přemýšlím o nástupu do práce s tím, že by byla malá v soukromé školce a můj dotaz je-jak je to s rodičovským příspěvkem. Všem moc děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag A nebude problém s tím, že malá na kterou RD pobírám by byla v soukromé školce? Ještě jsem se chtěla zeptat jestli je to potřeba někde hlásit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@baaruunkaa Pokud jí už jsou dva roky, tak to nikoho nezajímá a nikde to hlásit nemusíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@baaruunkaa Nebude to problém a ani to nidke nebudeš muset hlásit. A když bude nemocná, můžeš na ní ty čerpat ošetřovné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit