Práce pro DP Concept?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
https://www.easy-prace.cz/…tnani/212895
Fejk, není zveřejněné celé jméno firmy, ani IČO, ani DIČ, ani sídlo firmy. 100% podvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky, nemáte něktará zkušenosti nebo bližší informace co obnáší práce pro DP Concept? jestli má vůbec cenu reagovat na jejich inzerát nabídky práce. Děkuji všem.
Tuším, že po registraci a vyplnění dotaníku ti pošlou jejich video a uprostřed zjistíš, že je to prodej produktů Herbalife. Myslím, že jsou to oni, takže jsem vycouvala a nemám zájem o nabízení čehokoliv… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našel jsem IČ inzerenta
Milé čtenářky, snad nevadí, že nejsem holka, ale kluk a doma mám malého kluka. Poptávka oné „firmy“ mne také zaujala (jako otce téměř samoživitele), tak jsem se pídil a našel toto.
Autor zmiňovaného inzerátu jednou udělal chybu a inzeroval tam, kde musel zveřejnit i své IČ. Pod nímž se skrývá: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku. Nevěřili (ale spíše asi nevěřily) byste, čím vším se ten pán dle zápisu v ekonomickém registru, zabývá. Kromě obyklého zprostředkování obchodu, opravami motorových vozidel, činnostmi reklamních agentur, podpůrnou činností pro scénická umění atd. Nemá zaměstnatnce, leč shání brigádníky vytrvale. To, že toho o nabízené činnosti a o sobě příliš nezveřejňuje, ma jistě dobrý důvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ruj Takovým lidem by měli utnout tipec.Chce podnikat, OK, ale pod svým IČ a DIČ, jako my všichni ostatní, poctivý…Nějaké lidi pod sebou ale asi má (možná na ŽL),protože jsem komunikovala 2× s nějakou ženskou a pokaždé měla jiné jméno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ruj píše:
Milé čtenářky, snad nevadí, že nejsem holka, ale kluk a doma mám malého kluka. Poptávka oné „firmy“ mne také zaujala (jako otce téměř samoživitele), tak jsem se pídil a našel toto.
Autor zmiňovaného inzerátu jednou udělal chybu a inzeroval tam, kde musel zveřejnit i své IČ.
https://nabidka-prace.penize.cz/…jem-8-12-tis
@ruj píše:
Pod nímž se skrývá: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku. Nevěřili (ale spíše asi nevěřily) byste, čím vším se ten pán dle zápisu v ekonomickém registru, zabývá. Kromě obvyklého zprostředkování obchodu, opravami motorových vozidel, činnostmi reklamních agentur, podpůrnou činností pro scénická umění atd. Nemá zaměstnance, leč shání brigádníky vytrvale.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kajule21 Inu, konkrétní negativní zkušenost zde zřejmě nikdo nemá, přesto jsem to uváděl, jako něco viditelně podezřelého. Prostě je dobré vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ruj píše:
@Kajule21 Inu, konkrétní negativní zkušenost zde zřejmě nikdo nemá, přesto jsem to uváděl, jako něco viditelně podezřelého. Prostě je dobré vědět.
Divné to je. Inzerent zásobuje pracovní portály inzeráty s nabídkami práce a má 0 zaměstnanců. A píše „Naše společnost“ a kontakt na… koho? Vdané dcery?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon Jak to tak vidím, dospěli jsme do bodu, kdy máme tři možnosti.
1. Dotyčného inzerenta se optáme na férovku rovnou
2. Někdo si cvičně vyzkouší projevit zájem do fáze, kdy přibudou další informace
3. Konstatujeme, že nám to, co víme stačí a budeme se věnovat spíše sdílení pozitivnějších zkušeností v oblasti pracovního uplatnění matek (a otců), co mají na triku péči o malé dítě.
Nejraději bych volil 3. Jenže bohužel, nemám. Zato zkušeností, kdy jsem označován za práce se štítícího, protože odmítám svěřit dítě do péče chůvy, abych v ušetřeném čase a v druhé práci vydělával na její odměnu, takových mám dost. Nějaký chytrák s hloupým inzerátem, který každý prokoukne, to je proti tomu maličkost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No baže. Proč taky. Jsou podstatně užitečnější zábavy. Třeba si po chlapsku porozprávět s pětiletým klukem o životě.
No, jo, ale jak to vlastně dělá máma? Asi taky „po chlapsku“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak jsem si před pár dny dala životopis na nějaké stránky a přišla mi 1 NABÍDKA!!! DP Concept, tak se pídím, co to je, poněvadž tyto nabídky jsou velmi podezřelé…
Po přečtení Vašich příspěvků jsem se podívala na nabídku ještě jednou.. A dole je napsáno, když vyplníte kontaktní údaje, že odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů… Takže to bude jistě tak, že odpovíte a tím mu dáte souhlas se zpracováním osobních údajů, a Vaše údaje se „prodají“ dál různým firmám a bude Vás otravovat na telefonu a emailu milion lidí… Rozhodně odpovídat nebudu… Držím palce, při hledání vhodné práce… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, nemáte něktará zkušenosti nebo bližší informace co obnáší práce pro DP Concept? jestli má vůbec cenu reagovat na jejich inzerát nabídky práce. Děkuji všem.