Lehká práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Paola21 píše:
Lehká práce je někde na vrátnici
nemám žádné postižení takže smůla navíc žádná nabídka u nás ve městě co jsem koukala.
- Citovat
- Upravit
@Big boss píše:
Co jsi dělala naposledy a proč tě vyrazili?
nestíhala jsem ve fabrice tak jsem sama odešla
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
nemám žádné postižení takže smůla navíc žádná nabídka u nás ve městě co jsem koukala.
Tak běž někam prodávat, to není taky náročné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uklizečka. Je to takový stát ve státě-takže pohoda.
Nebo zkus jinou fabriku, ono ne všude je to stejný, nekde je tempo vražedný, jinde stihneš přečíst zprávy na netu. Chce to zkoušet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uklízečka.. no i když i tam musíš něco splnit v časovém intervalu. Prodávání. Nesnáším pomalé prodavačky. Pošťačka to je náročné na chození a za přepážkou to chce taky trochu obratnost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Některé sklady mají jednodušší náplň práce. Nebo snad doplňovat zboží v marketech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše:
Knihovna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co profi řidička? Taxi, kurýrní služba… Některé nejezdí po čr, jen po městě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uju píše:
Uklizečka. Je to takový stát ve státě-takže pohoda.
To si jenom myslis. Ja uklizecku delam a mam hodne narocneho sefa puntickare.
Ve firmě je 6 kancelari a jedna zasedacka - sklenene dvere vsude, prosklene steny, tri kuchynky, vsude zrcadla,…Jsem tam sama a muzu ti rict, ze chodim dom urvana jak vagon. Obcas uklizim i na dilne.
Takze takova lebeda to fakt neni.
Ja nevim kde se porad berou ty predsudky, ze uklizecka nic nedela a bere prachy za nic.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Borůvka1990 píše:
A co profi řidička? Taxi, kurýrní služba… Některé nejezdí po čr, jen po městě..
Nevím člověče, pokud je někdo pomalej, má pomalý reakce tak že nestíhá primitivní práci ve fabrice, tak to by asi do provozu ve městě moc jezdit raději neměl, už s ohledem na ostatní řidiče a účastníky provozu ![]()
Já bych doporučila, nějakou recepci/vrátnici nějaké firmy, nebo ten obchod, něco nenáročnýho například papírnictví, hodinky/zlatnictví, určitě ne potraviny nebo oblečení tam je to podle mě pěknej frkot.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaká je dle vás lehká práce, nikde dlouho nevydržím, protože jsem fakt levá a pomalá a už mě to fakt deptá. Díky