Lehká práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Lenka_Hal píše:
Knihovna.
Tam je potreba patřičné vzdělání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Big boss píše:
Nevím člověče, pokud je někdo pomalej, má pomalý reakce tak že nestíhá primitivní práci ve fabrice, tak to by asi do provozu ve městě moc jezdit raději neměl, už s ohledem na ostatní řidiče a účastníky provozu
Já bych doporučila, nějakou recepci/vrátnici nějaké firmy, nebo ten obchod, něco nenáročnýho například papírnictví, hodinky/zlatnictví, určitě ne potraviny nebo oblečení tam je to podle mě pěknej frkot.
To si právě nemyslím. Ono pokud má poblíž nějakou vedoucí, co na ní tlačí, tak je ve stresu. Třeba by v autě nebyla, kdo ví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. to si jenom holka myslis. Takhle prace je hodne psychicky narocna a tezka na pripravu, protoze pokud deti nezaujmes muzes jit leda tak k sipku.
- Citovat
- Upravit
Jinak lehka prace svym zpusobem asi neni zadna - vsechno ma sve pro a proti. Ale z tech lehcis ja osobne povazuji kuryra co dovazi obedy/pizzy apod, vratneho, uklid domacnosti (mam jako druhou praci)
- Citovat
- Upravit
@alli_li píše:
@hanka.br. to si jenom holka myslis. Takhle prace je hodne psychicky narocna a tezka na pripravu, protoze pokud deti nezaujmes muzes jit leda tak k sipku.
Mam takovy pocit, ze to byla z jeji strany spise ironie…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jaká je dle vás lehká práce, nikde dlouho nevydržím, protože jsem fakt levá a pomalá a už mě to fakt deptá. Díky
taky jsem leva a pomala, tak nedelam rukama, ale hlavou - tak co treba zkusit to? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne prijdes lina, promin. Taky jsem pomala, nijak extra sikovna, ale mam jine kvality, celkem dobrou pamet, pratelskou povahu (kamaradce kolegove spis odpusti nejaky kiks nez bubakovi, co sotva pozdravi), nebojim se prace a nebojim se jit na hranice svych fyzickych moznosti. Pri cem se jini zapoti, ja odnesu krecemi a namozenim svalu. Co jini delaji hodinu, ja to delam hodinu a pul. Ale snazim se prodat co mam a vyvazit tim to, co mi uplne nejde. No a pomalinku se zlepsuju. Neni to hned, neni to ani za mesic, ale vykon se zveda, ruce nejsou tak gramlavy. Staci chtit, kousnout se a nebalit to hned pri prvnich neuspesich. Dokud te nevyhodi, tak to znamena, ze te tam chteji a ze treba veri, ze se to casem zlepsi.
N.
- Citovat
- Upravit
Lehká práce? Pochybuju, že existuje. Každé zaměstnání je svým způsobem náročné. Asi budeš muset začít (místo hledání snadného výdělku bez námahy) sama u sebe, nebýt líná a zdokonalovat se namísto toho asi by vzdávala vše co ti hned na první dobrou nejde. Můj dědeček vždy říkal:,,nejde neexistuje, buď jsi srab co vše vzdá a podělá nebo silnej jedinec co se snaží i přes neúspěch a nakonec vše dokáže. Nic mezi není"
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše:
Mam takovy pocit, ze to byla z jeji strany spise ironie…
Já myslím, že konečně přiznala barvu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nebylo by lepší si spíš začít trénovat vůli a výdrž? Už víte že máte rezervy, takže to je dobrý start k tomu na sobě začít pracovat.
Jinak nejlehčí práce je stát se vydržovanou milenkou ženatého a hodně zaměstnaného. Jen teda k tomu musíte mít patřičný exteriér a dovednosti v posteli.
@Big boss no buď je recepce vytížená a pak recepční musí být komunikativní, schopná řešit problémy a zvládat multitasking a nebo je to sice na recepci klidnější, ale pak na recepční připadají další úkoly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše:
A nebylo by lepší si spíš začít trénovat vůli a výdrž? Už víte že máte rezervy, takže to je dobrý start k tomu na sobě začít pracovat.Jinak nejlehčí práce je stát se vydržovanou milenkou ženatého a hodně zaměstnaného. Jen teda k tomu musíte mít patřičný exteriér a dovednosti v posteli.
@Big boss no buď je recepce vytížená a pak recepční musí být komunikativní, schopná řešit problémy a zvládat multitasking a nebo je to sice na recepci klidnější, ale pak na recepční připadají další úkoly.
Jo jasně to chápu, nemluvím však o recepcí někde na hotelu nebo ve velké firmě.
U nás teď hledali recepční na Vš koleje, náplní práce byla obsluha dveří a kartového systému klíčů, zapisování návštěv a jinak nic. 100Kč na hodinu v čistém na HPP, včetně nočních směn, tj. cca 16.000Kč čistého měsíčně za takovou primitivní práci, to si myslím je krásný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak i ta recepční musí dělat nějaké úkony, někde to je spojeno s administrativou. Číst si celej den časopis na vrátnici, to je snad už málokde. Já jsem se třeba brigádně na recepci nezastavila-kopírování, skenování, neustálé návštěvy, shánění kam a ke komu mají jít, vydávání karet…ono se to nezdá, ale taky to chce mít nějaký systém. Napadá mě třeba call centrum-v drtivé většině projdeš podrobným školením, říkáš téměř pořád to samý (třeba výzkum, tam se ptáš na ty stejné otázky)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řidička tramvaje. Stačí jen B, to snad nemůže bejt zas tak náročný, ne? Pokud jo, všem řidičkám se omlouvám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopýr1 náročný to na prácui asi nebude, ale ty protivny lidi cely den, to taky neni pro kazdyho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit