Lehká práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Najděte si práci, kde není takový tlak na rychlost. Jsou třeba obchody, kde se dveře netrhnou, ale také takové, kde se spíš nudíte. Kam jen občas zabloudí zákazník, ale někdo tam musí prodávat.
Stále se shánějí do domácností hospodyně přes agentury. Pokud jste pečlivá a nevadil by vám úklid, můžete zkusit i to.
Určitě sežente práci i v bezpečnostní agentuře - hlídání objektů, firemní detektiv ap., ale je to hodně slabě placené.
Můžete též dělat rozvoz pizzy, pokud máte ŘP nebo řidičku.
Zapřemýšlejte též nad rekvalifikačními kurzy či doplněním vzdělání. Nabídka je opravdu široká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lachtanice86 píše:
No já nevím. U nás na baráku. 5 pater po 15-20 kancelářích, na každém patře toalety, sprchy a kuchyňky. K tomu schody, vytahy, jeden skleněný, nové koberce, sklo a zrcadla a jsou na to 2 uklízečky a jdou za hodinu a půl domů.
![]()
Tak to jsou superuklizecky
![]()
Ja jsem sice ty 4 toalety a 4 koupelny (sklenene zasunovaci dvere ve sprchach) zapomnela pripocitat k seznamu, ale za tak kratkou dobu to nemam sanci zmaknout.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak to jsou superuklizecky![]()
![]()
Ja jsem sice ty 4 toalety a 4 koupelny (sklenene zasunovaci dvere ve sprchach) zapomnela pripocitat k seznamu, ale za tak kratkou dobu to nemam sanci zmaknout.
Jsou to super ženy o tom není pochyb. ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to tam musí vypadat! Já mám s úklidem zkušenosti a pokud to dělají poctivě a ve dvou tam to nemůžou mít hotové dřív jak za 3-4 hodiny. Otázka je co v těch kanclech dělají. Jestli jen výsadou koš tak to jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alli_li píše:
@hanka.br. to si jenom holka myslis. Takhle prace je hodne psychicky narocna a tezka na pripravu, protoze pokud deti nezaujmes muzes jit leda tak k sipku.
Nebudu se vyjadrovat k obtiznosti studia, ale podle me je povolani ucitelky ZS jedno z psychicky nejnarocnejsich vubec. Clovek musi byt odolny a mit na to naturu. Nerikam, ze je to tezka/slozita/velmi odborna prace, vyzva je se nezblaznit. To je aspon muj dojem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:![]()
To si jenom myslis. Ja uklizecku delam a mam hodne narocneho sefa puntickare.
Ve firmě je 6 kancelari a jedna zasedacka - sklenene dvere vsude, prosklene steny, tri kuchynky, vsude zrcadla,…Jsem tam sama a muzu ti rict, ze chodim dom urvana jak vagon. Obcas uklizim i na dilne.
Takze takova lebeda to fakt neni.
Ja nevim kde se porad berou ty predsudky, ze uklizecka nic nedela a bere prachy za nic.
Asi jak kde.Ja taky pracovala jako uklizecka.Sefa jsem videla jen kdyz jsem prisla do prace vcas. Pracovni dobu jsem mela na 7hod. Praci jsem stihala za cca 4hod, pak jsem sla domu. Nikomu to nevadilo, bylo mi receno, pokud bude poradne uklizeno a stihnu to za hodinu, tak je to jedno, jen kdyz prisla kontrola, tak jsem tam byla celou prac dobu.
Jinak pracovala jsem ve statnim a byla to nejlepe placena prace-moje kdyz vezmu pomer plat a cas straveny v praci.
Takze zadne predsudky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uju píše:
Asi jak kde.Ja taky pracovala jako uklizecka.Sefa jsem videla jen kdyz jsem prisla do prace vcas. Pracovni dobu jsem mela na 7hod. Praci jsem stihala za cca 4hod, pak jsem sla domu. Nikomu to nevadilo, bylo mi receno, pokud bude poradne uklizeno a stihnu to za hodinu, tak je to jedno, jen kdyz prisla kontrola, tak jsem tam byla celou prac dobu.Jinak pracovala jsem ve statnim a byla to nejlepe placena prace-moje kdyz vezmu pomer plat a cas straveny v praci.
Takze zadne predsudky.
To je pravda. Jak kde a jak kdo. ![]()
Jsou uklizecky peclive a jsou uklizecky, ktere berou prachy za nic.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
To je pravda. Jak kde a jak kdo.
Jsou uklizecky peclive a jsou uklizecky, ktere berou prachy za nic.
Nebo jakým tempem je schopen člověk dělat (samo, nekde je toho tolik, že to nejde-uznávám) nemyslím si, že nutně znamená práce rychle odvedená-nepečlivá, odfláknutá. Já si v práci odřekla kávu a sváču, na co bych měla jíst v práci, když vím, že když pohnu mohu si kávu vypít a něco pojíst v klidu doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit