Práce pro eshop
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce pro eshop
Holky, nepracovala jste některá pro nějaký velký!! obchod - eshop? Vyřizování objednávek, odepisování… tahle práce by mě bavila, ale ještě jsem se s nikým nesetkala, kdo by něco takového dělal. Nevíte jak to funguje? Jsou taková pracovní místa?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsou… ale záleží jestli chceš chodit do práce, nebo práci dělat z domu. Pokud z domu a nemáš známé nebo fakt velký štěstí, neseženeš:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě, ta práce se sama nedělá
. Jestli máš zájem o HPP a jsi z Prahy nebo okolí, tak napiš SZ, o něčem bych i věděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Existuje. Znam osobu co to dela uz deset let a pekne ji s toho hrabe ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lejaa píše:
Jsou… ale záleží jestli chceš chodit do práce, nebo práci dělat z domu. Pokud z domu a nemáš známé nebo fakt velký štěstí, neseženeš:-)
To jsem si myslela, že je potřeba mít ty správné známé.:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivonnet píše:
Samozřejmě, ta práce se sama nedělá. Jestli máš zájem o HPP a jsi z Prahy nebo okolí, tak napiš SZ, o něčem bych i věděla
Jsem bohužel z Brna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikol.ondrášovka píše:
Existuje. Znam osobu co to dela uz deset let a pekne ji s toho hrabe
Proč?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eldzejka píše:
Proč?
Dela toho moc najednou. Vyrizuje dotazy po mejlu, telefonu, tiskne zakazky, faktury, stitky na postu, vyskladnuje zbozi
treba sezenes neco lepsiho
- Citovat
- Upravit
@nikol.ondrášovka píše:
Dela toho moc najednou. Vyrizuje dotazy po mejlu, telefonu, tiskne zakazky, faktury, stitky na postu, vyskladnuje zbozitreba sezenes neco lepsiho
to mi přijde normální ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa píše:
to mi přijde normální
No v Alze vsechny ty ukoly treba delaj tri lidi ![]()
- Citovat
- Upravit
U nás zrovna hledají pracovníka e-shopu. Povinností mraky a plat 12 tis. hrubého. Taky by mě to bavilo, ale v práci, do které se po mateřské vracím, budu mít peněz mnohem víc. Byť mě ta práce šíleně nebaví, ale to už je na jinou diskuzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Juu, škoda, že nshánějí nikoho, kdo by to mohl dělat z domu:(
Bavilo by mě, a už jsem to kdysi dělala.. Jsem ale na RD:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já cca.7 let pracovala pro e-shop s alkoholem, práce to byla hezká, ale někdy náročná
…teď hledám práci novou, ale je to docela těžký, protože nabídky práce v e-shopu moc nenacházím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tu někdo, kdo dělal práci pro e-shop z domu? Jaké jste měli podmínky? Co vše jste dělali? A kolik jste za to dostali?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit