Za jak dlouho vyplácí OČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
za jak dlouho vyplácí očr
Dobrý den, byla jsem od 21.1-24.1 doma s dcerou na Očr, včera jsem to dala zaměstnavateli, za jak dlouho mi budou tyhle 4 dny vyplaceny na učet a kolik to bývá, těch 60 procent z platu? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to těch 60 % z platu… Já byla KO někdy kolem půlky listopadu, peníze nám došly po Vánocích…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, můžete mi někdo prozradit, jak dlouho trvá, než přijde od OSSZ ošetřovné na účet? Byla jsem s dcerou v březnu 2 dny doma (2.-3.3.) a na účtu nic… v dubnu 4 dny (12.-15.), jako ne že by mě to vytrhlo, ale ráda bych věděla, jestli vůbec něco dostanu, jestli si příště radši nevzít dovolenou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berruuska Něco bys dostat měla a minimálně to březnové by už by mělo být na účtě… tipuju, že někde nastala chyba, buď u tebe (špatně vyplněno), u zaměstnavatele (zabordelil a neposlal nebo špatně vyplnil přílohu) nebo u OSSZ (zabordelili)… zavolala bych na tu centrální infolinku nemocenského pojištění, tam ti podle rodného čísla řeknou, zda to tam evidují a v jakém je to stavu a podle toho se odpíchneš co dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berruuska já dostávám vyplacené OČR celkem brzy, cca dva tři týdny, déle než měsíc to snad nikdy netrvalo, takže si myslím, že minimálně ten březen bys už vyplacenej mít měla
zavolej na OSSZ a zjisti to (možná to leží u tvého zaměstnavatele na stole…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
s OČR je to hrůza! Já byla s dcerou doma od. 1.3.-do 6.3. a peníze došly 6.5.!!! Takže klid
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fassatka Jo, klidně to mohlo ale do nějakého 10.4. ležet u zaměstnavatele… a nevidím důvod proč čekat, když můžu velmi jednoduše zjistit, jak to s tím vypadá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dobrý den , prosím moc o radu .byla jsem s malím od 22.2 do dneška 8.3 na OčR příjdou mi tedy peníze zvlašt za unor tich 7 dní a pak zvlášt za březen tich 8 dní ? nebo to dají dohromady a příje mi za všechny dny dohromady? moc děkuji za odpověd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tejka2019 pak by ti to melo prijit najednou za celych 15 dni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 to by bylo super takže když ukončení mám 8.3. tak můžu peníze očekávat až tak v dubnu ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tejka2019 pokud to zamestnavatel hned posle, tak to muze byt uz v breznu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit