Problémy s prací kvůli tempu, jsem pomalá
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den,
mám problémy s prací co se týče tempa.Jsem pomalá a v některých pracích kde jsem byla je to problém, zvlášť ve výrobě. Všude chtějí rychlost a tu já nemám. Nejsem moc komunikativní tak tam kde požadují komunikativnost taky nemůžu. Práce, které by se k mému tempu hodily jsou zase pro zdravotně postižené nebo pro důchodce. Na to abych začala podnikat taky finančně nemám. Už jsem s tím byla i u doktorky a u psycholožky, protože mě to trápí. Potom mám problém se osamostatnit.
Je tu některá, která je na tom podobně nebo víte kde bych se uplatnila?
Prosím o zachování anonymity
A co prodavacka v nejakem obchudku? Nebo v marketu jako skladnice.
- Citovat
- Upravit
Chce to někde kde není tak velkej provoz. Ono se trochu i ta rychlost dá trénovat, třeba doma si dělej závody ve škrábání brambor (stejný objem) a meřit čas. Nebo s někým.
já jsem před mateřskou pracovala v pracovni agentuře - pravda pro lidi s postižením. Pamatuju si jednoho pána, dělal v lahůdkách, jeho úkolem bylo loupat právě ty brambory, vajíčka a byl neuvěřitelně pomalej - i na to že měl postižení. Tak jsme zkoušeli toto a celkem to pomohlo.
tohle je těžký, určitě potřebuješ i nějaký čas na to, se zapracovat, na poprvý je pomalej každej a kór když s tím máš problém, a nestačíš to dohonit praxí.
určitě si ale hodně pečlivá, tak zkus vyzdvihnout toto. Držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak mě napadá šatnář, kustod v galerii (ale bohužel se tyhle místa taky blbě sháněj, ale zkus obejít to co máš v okolí), nebo nějaká menší trafika.
co máš za vzdělání a praxi? kde si dělala předtím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko zkus se nezaměřovat na svá negativa, ale řekni si v čem jsi dobrá, co děláš ráda, co umíš. určitě existuje práce i pro tebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zoui08 píše:
A co prodavacka v nejakem obchudku? Nebo v marketu jako skladnice.
na prodavačku musí být rychlost, vybalování zboží apod. ktomu i za pokladnou.Byla jsem třikrát na prodavačku.
zakladatelka
- Citovat
- Upravit
@suik píše:
Jinak mě napadá šatnář, kustod v galerii (ale bohužel se tyhle místa taky blbě sháněj, ale zkus obejít to co máš v okolí), nebo nějaká menší trafika.co máš za vzdělání a praxi? kde si dělala předtím?
šatnářka by byla vhodná. Co je kustod v galerii? mám nástavbové studium podnikání, ukončené maturitou.
- Citovat
- Upravit
Co nejaka vratna, kde nejsou potreba jazyky? Internaty, fabriky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: šatnářka by byla vhodná. Co je kustod v galerii? mám nástavbové studium podnikání, ukončené maturitou.
Kustod je pan/pani kteri davaji pozor v galeriich na vystavena umelecka dila, odpovidaji na dotaz navstevnikum galerie… vetsinou tam tak tise a nenapadne postavaji… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja vrátná to berou jen osoby s čid nebo důchodce, postižené apod..i strážnou, šatnářky jsem se dívala a moc není a jedine do důchodce ozp, apod..
Aha děkuji
podívám se na nabídky ![]()
- Citovat
- Upravit
Nebo zkusit nekam do archivu, knihovna… Napada me jeste uklizecka, ale zas mas maturitu, tak to bys asi nechtela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja podívám se.Na uklizečku požadují taky tempo. Proč ne? To je taky práce jako každá jiná, té práce se neštítím, ale zkusila jsem dělat uklizečku a tam jsem taky neuspěla, kvůli tomu, že jsem pomalá a to jsem si myslela, že je to v pohodě. Doplnovala jsem pečivo, jogurty, apod..z prodavačky mě vyhodili, protože mě šéfová řekla, že mám výkon na 30% a jen bych jim dělala mínusy. I zemědělské práce jsem dělala, tam jsem se jim taky nezamlouvala skrz tempo. ![]()
- Citovat
- Upravit
A co ti doktorka a psycholozka rekli jako pricinu tve pomalosti? Moc se na vsechno soustredis? Nebo nejaky jiny duvod? Neslo by treba na zaklade toho napriklad zadat o castecny ID a potom mit sanci na nejake to vyse zminene misto? {musim napsat, ze podminky pro zadost o castecny ID vubec neznam… jen me to tak napadlo}
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja doktorka mě poslala k psychiložce, ona si myslí, že je to myšlením. ale na nástavbě si toho všimla učitelka, byla na mě hodná, ona poznala, že jsem introvert a že jsem pomalejší, že se myslím pomalu vyjadřuju, mluvím, bo co. Mě říkala, že vy byste se hodila na práci ke starým lidem, protože ti někteří nestíhají televizi, co tam povídají a vy byste si s nima povídala a vás by stačili registrovat co říkáte.
Nene, na to se nesoustředím, už jsem si zkudila hodněkrát věřit, nepřipouštět si to, být na sebe přísná, ale nic nepomohlo.Nebo jsem třeba zkusila jako kdybych byla na záodech a o něco důležitého mi šlo. Bez šance.
Tolikrát jsem si snažila dokázat, že jsem stejná jak ostatní.. To mě doktorka a psycholoža navrhli, dělala jsem psycho testy testy zručnosti, vše mají zapsané. Ještě mám jít na neurologii. A potom by se to někam poslalo. Psycholořžka si všimla, že nejsem rychlá a manuálně zručná. Nevím jaké jsou podmínky.
- Citovat
- Upravit
Co to zkusit v nějakém archivu, např. digitalizace dokumentů je pro introverty dobrá práce - prostě kopíruješ nějaký materiály, ale ne v nějakém vražedném tempu (jako mají třeba pokladní)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
mám problémy s prací co se týče tempa.Jsem pomalá a v některých pracích kde jsem byla je to problém, zvlášť ve výrobě. Všude chtějí rychlost a tu já nemám. Nejsem moc komunikativní tak tam kde požadují komunikativnost taky nemůžu. Práce, které by se k mému tempu hodily jsou zase pro zdravotně postižené nebo pro důchodce. Na to abych začala podnikat taky finančně nemám. Už jsem s tím byla i u doktorky a u psycholožky, protože mě to trápí. Potom mám problém se osamostatnit.
Je tu některá, která je na tom podobně nebo víte kde bych se uplatnila?
Prosím o zachování anonymity