Dá se paragraf napsat zpětně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27247
30.1.14 13:26

paragraf zpětně

Potřebuju celkem urgentní radu. Dá se paragraf napsat zpětně? Myslím tím jeden den? Malý v noci zvracel, ale už je v pohodě, teda je akorát unavený, jak v noci nespal.
K doktorce se nemůžu dovolat a jet zbytečně do města a vláčet ho sebou se mi taky nechce. Chtěla jsem se s ní po telefonu domluvit, jestli má smysl jezdit, když už mu nic není, ale že bych si dojela pro paragraf na dnešek. Jenže mi to u ní v ordinaci nebere a já teď nevím co s tím. Ráno bych si ten paragraf mohla vyzvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
576
30.1.14 13:28

@lleennttiillkkaa hodně záleží na doktorce, mně ho dneska napsala zpětně na 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.1.14 13:29

@lleennttiillkkaa ty jsi dnes nebyla v práci? pokud je ona v pohodě, tak to pochopí, napíše.. záleží ale jen na ní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
30.1.14 13:33

No nebyla no, šéf mi jenom řekl ať nezapomenu na paragraf, pracuju krátce, takže nemám nárok na dovču, jinak bych si vybrala tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
30.1.14 13:36

Nemůžu odpřísáhnout, jestli se od té doby něco nezměnilo, ale OČR napsat zpětně jde, mně bylo řečeno že až měsíc zpětně. Manžel si ho zpětně bral na kluka když jsem byla v nemocnici, takže tam bylo jasné, že jsem si to nevymyslela. Samozřejmě záleží na doktorce, jak Tě zná, pokud ví že nejseš ten typ, co by to takhle chtěl co 14 dní, tak si myslím, že Ti vyjde vstříc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
30.1.14 13:42

Tak uvidím, teď jsem zaúkolovala tatíka, ať se mi dojede kouknout jestli má dovolenou, popřípadě, kdo jí zastupuje. Věřím, že naše doktorka mi ho napíše bez problémů, zná mě od mala, snad eventuélně napíše i ten zástup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3761
30.1.14 13:42

@lleennttiillkkaa

nechej malého doma pěkně v klidu a nikam netahej ;), já tohle měla se starším klukem pravidelně minimálně jednou ročně měl takovéto zvracení. Domluva s doktorkou vždy výborná - napsala mi vše zpětně, dokonce mi zpětně i potvrdila propustku.

akorát je blbý, že se doktorce nemůžeš ani dovolat??? já vždy volala a domluvila, k doktorce jsme šli, až bylo synkovi líp. Kladla mi i na srdce, ať ho nikam netahám, aby se nepoblil cestou… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
30.1.14 13:46

On už nezvrací, oběd udržel.
Právě jsem se s ní chtěla domluvit, že pokud už mu je dobře, že nikam nepůjdeme, pobyt v čekárně plný chrchlajících dětí by mu možná víc uškodil a dietu, kulíška a černý čaj zvládnu dát taky. Když jsem ráno volala do školky, tak mi učitelka řekla, že to teď ve školce řádí, nějaký jednodenní blitíčko a pak už je vše OK.
Tak uvidím, co se dozvím od táty a podle toho budu jednat. Maximálně se v práci domluvím na neplaceným volnu nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3761
30.1.14 13:59

@lleennttiillkkaa

jojo, to je nejlepší. Já osobně bych toho malého zítra nechala taky doma - jestli můžeš…Chtělo by to zjistit, co je s tou dr. - jestli nemá napsáno, že tam dneska neni/nebyla a kdo ji příp. zastupuje…spíš bych byla nervozní z toho, že mi nebere telefon… ;)

Jak jsem dnes ráno dávala malého do školky, tak jsem slyšela tu školnici, jak tam ostatním učitelkám vykládá, že jí ráno nebylo dobře a že je jí „divně“, tak trnu, co bude odpoledne a večer, jestli tam taky něco řádí mezi děckama…Ach jo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
30.1.14 14:18

No tak jsem to zjistila, já mám vizitku s ordinačníma hodinama, ale ta už evidentně neplatí, takže jí hned ráno cinknu a domluvím se s ní. Asi zítra doma taky zůstane, ale už ne se mnou, protože já mám bohužel zítra v práci něco, co nemůžu odvolat, už jsem to odvolala dneska. Myslím, že s doktorkou fakt bude řeč.
Každopádně vám moc děkuju za informaci, že to jde zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.1.14 14:48

Nevím, zda je to standardní postup, ale dr. mi vystavila paragraf zpětně o 6.dnů. (po tu dobu jsem čerpala dovolenou, ale dr. mi řekla, že je nárok na paragraf a vypsala mi ho, zaměstnavatel mi stornoval dovolenou a zaevidoval paragraf)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
31.1.14 20:25

Tak mi ho předepsala bez problémů. Děkuju za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.7.22 20:47

Paragrav

Prosím vás chci se zeptat jsem po porodu s malou přítel měl paragrav na malou na 9 dní už sme doma ale nedaly nám to spetne chibi přítelovy za 4 dny paragrav jinak ho s práce vyhodí nevim jak to chodí prosím o radu jestly dětské oddělení dá spetne paragrav přítelovy aby to mohl dát v práci za ty 4 dny jestly to jde spetne děkuji o radu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64933
7.7.22 20:48
@Lucienaty píše:
Prosím vás chci se zeptat jsem po porodu s malou přítel měl paragrav na malou na 9 dní už sme doma ale nedaly nám to spetne chibi přítelovy za 4 dny paragrav jinak ho s práce vyhodí nevim jak to chodí prosím o radu jestly dětské oddělení dá spetne paragrav přítelovy aby to mohl dát v práci za ty 4 dny jestly to jde spetne děkuji o radu :,(

proč zpětně? Měl si to jít vyřídit v okamžiku, kdy to potřeboval. Ale jinak teda promin, příspěvek naprosto otřesný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.7.22 20:50

@vokishka moc děkuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie