Problémy s prací kvůli tempu, jsem pomalá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.1.14 17:31

@emari to bych mohla zkusit.Jak se ta práce jmenuje? Normálně digitalizace dokumentů? :) děkuji

• Citovat
  • Upravit
1053
31.1.14 17:40

Hledala bych podle klíčových slov digitalizace dokumentů nebo archivář nebo operátor digitalizace nebo tak něco. nebo nějakou podobnou administrativní činnost v zázemí… a taky bych obeslala nějaké podobné organizace, co jsou v okolí, s aktivní nabídkou - i když třeba nemají vyvěšený inzerát. Samozřejmě dost střílím od boku, ale proč to nezkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
31.1.14 17:51

A co práce v nějakém pečovatelském domě pro seniory? Těm by tvá pomalost nevadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
31.1.14 17:54
@Anonymní píše:
@emari to bych mohla zkusit.Jak se ta práce jmenuje? Normálně digitalizace dokumentů? :) děkuji

blbý je, že na práce na které se hodíš opravdu spíš přijmou člověka s postižením, jednak je to jejich povinnost a někdy se podaříi od ÚP dostat dotaci.
Odkud jsi? aspoň orientačně.

někteří lidé mají prostě pomalejší tempo, něco se dá natrénovat, něco prostě musí člověk přijmout, tak jak je.
Jak to tak čtu, tak bych možná zkusila kontaktovat nějakou agenturu podporovaného zaměstnávání a zkusit hledat pomoc tam. Co si pamatuju, tak sice 90% našich klientů mělo ID, ale ne všichni. Taky se ti bude někdo věnovat a pomůže ti s hledaním a pak podle potřeby i přímo na pracovišti, tam to bývá taky dost účinné. I s tebou asistent projde nejake figle co by mohlo pomoct.

pravda ID by mnohe usnadnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.14 18:03

@emari děkuji,to taky pomůže :) zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.14 18:04
@Maden píše:
A co práce v nějakém pečovatelském domě pro seniory? Těm by tvá pomalost nevadila.

no právě. ale zase mi říkají, že tam je nutná fyz. zdatnost a náturu mít na to se o ně starat, koupat, mazat proloženiny, apod..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.14 18:06
@suik píše:
blbý je, že na práce na které se hodíš opravdu spíš přijmou člověka s postižením, jednak je to jejich povinnost a někdy se podaříi od ÚP dostat dotaci.
Odkud jsi? aspoň orientačně.

někteří lidé mají prostě pomalejší tempo, něco se dá natrénovat, něco prostě musí člověk přijmout, tak jak je.
Jak to tak čtu, tak bych možná zkusila kontaktovat nějakou agenturu podporovaného zaměstnávání a zkusit hledat pomoc tam. Co si pamatuju, tak sice 90% našich klientů mělo ID, ale ne všichni. Taky se ti bude někdo věnovat a pomůže ti s hledaním a pak podle potřeby i přímo na pracovišti, tam to bývá taky dost účinné. I s tebou asistent projde nejake figle co by mohlo pomoct.

pravda ID by mnohe usnadnil.

Jsem z jihomoravského kraje. Dobře, to taky zkusím. Děkuji, moc děkuji za rady, každá rada dobrá. :)

• Citovat
  • Upravit
zoui08
31.1.14 19:08
@Anonymní píše:
na prodavačku musí být rychlost, vybalování zboží apod. ktomu i za pokladnou.Byla jsem třikrát na prodavačku.
zakladatelka

Ja myslela do nejakeho maleho obchudku, treba vecerka, trafika, soukromi kramek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.14 19:11

@zoui08 a jo.

• Citovat
  • Upravit
14856
31.1.14 19:36
@Anonymní píše:
Jsem z jihomoravského kraje. Dobře, to taky zkusím. Děkuji, moc děkuji za rady, každá rada dobrá. :)

hm, tak tam o ničem nevím, věděla bych Prahu, to bych tě mohla i konkrétně nasměrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.14 20:02

@suik aha,ještě se rozhodnu.zakl.V Praze to máte lepší.

• Citovat
  • Upravit
36504
31.1.14 20:04

Jakou máš vlastně školu? Teď mě napadla třeba knihovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.14 20:40

@Burj Chalifa nástavbové studium podnikání ukončené maturitou. V knihovně musí být proškolení, ted se na to dívám.

• Citovat
  • Upravit
956
1.2.14 16:12
@Burj Chalifa píše:
Jakou máš vlastně školu? Teď mě napadla třeba knihovna.
:palec: to je nápad :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.2.14 16:16
@Maden píše: :palec: to je nápad :)

Jen aby tam nechtěli střední knihovnickou školu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek