Problémy s prací kvůli tempu, jsem pomalá
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Hledala bych podle klíčových slov digitalizace dokumentů nebo archivář nebo operátor digitalizace nebo tak něco. nebo nějakou podobnou administrativní činnost v zázemí… a taky bych obeslala nějaké podobné organizace, co jsou v okolí, s aktivní nabídkou - i když třeba nemají vyvěšený inzerát. Samozřejmě dost střílím od boku, ale proč to nezkusit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co práce v nějakém pečovatelském domě pro seniory? Těm by tvá pomalost nevadila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@emari to bych mohla zkusit.Jak se ta práce jmenuje? Normálně digitalizace dokumentů?děkuji
blbý je, že na práce na které se hodíš opravdu spíš přijmou člověka s postižením, jednak je to jejich povinnost a někdy se podaříi od ÚP dostat dotaci.
Odkud jsi? aspoň orientačně.
někteří lidé mají prostě pomalejší tempo, něco se dá natrénovat, něco prostě musí člověk přijmout, tak jak je.
Jak to tak čtu, tak bych možná zkusila kontaktovat nějakou agenturu podporovaného zaměstnávání a zkusit hledat pomoc tam. Co si pamatuju, tak sice 90% našich klientů mělo ID, ale ne všichni. Taky se ti bude někdo věnovat a pomůže ti s hledaním a pak podle potřeby i přímo na pracovišti, tam to bývá taky dost účinné. I s tebou asistent projde nejake figle co by mohlo pomoct.
pravda ID by mnohe usnadnil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maden píše:
A co práce v nějakém pečovatelském domě pro seniory? Těm by tvá pomalost nevadila.
no právě. ale zase mi říkají, že tam je nutná fyz. zdatnost a náturu mít na to se o ně starat, koupat, mazat proloženiny, apod..
- Citovat
- Upravit
@suik píše:
blbý je, že na práce na které se hodíš opravdu spíš přijmou člověka s postižením, jednak je to jejich povinnost a někdy se podaříi od ÚP dostat dotaci.
Odkud jsi? aspoň orientačně.někteří lidé mají prostě pomalejší tempo, něco se dá natrénovat, něco prostě musí člověk přijmout, tak jak je.
pravda ID by mnohe usnadnil.
Jak to tak čtu, tak bych možná zkusila kontaktovat nějakou agenturu podporovaného zaměstnávání a zkusit hledat pomoc tam. Co si pamatuju, tak sice 90% našich klientů mělo ID, ale ne všichni. Taky se ti bude někdo věnovat a pomůže ti s hledaním a pak podle potřeby i přímo na pracovišti, tam to bývá taky dost účinné. I s tebou asistent projde nejake figle co by mohlo pomoct.
Jsem z jihomoravského kraje. Dobře, to taky zkusím. Děkuji, moc děkuji za rady, každá rada dobrá. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
na prodavačku musí být rychlost, vybalování zboží apod. ktomu i za pokladnou.Byla jsem třikrát na prodavačku.
zakladatelka
Ja myslela do nejakeho maleho obchudku, treba vecerka, trafika, soukromi kramek.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jsem z jihomoravského kraje. Dobře, to taky zkusím. Děkuji, moc děkuji za rady, každá rada dobrá.
hm, tak tam o ničem nevím, věděla bych Prahu, to bych tě mohla i konkrétně nasměrovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa nástavbové studium podnikání ukončené maturitou. V knihovně musí být proškolení, ted se na to dívám.
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maden píše:to je nápad
Jen aby tam nechtěli střední knihovnickou školu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@emari to bych mohla zkusit.Jak se ta práce jmenuje? Normálně digitalizace dokumentů?
děkuji