Práce s výučním listem

Anonymní
15.9.21 17:55

Práce s výučním listem

Dobrý den, ahoj chci se zeptat na něco ohledně práce. Mám školu s výučním listem obor servírka. A sem rada že sem to dala na učení sem hodně špatná. Šla jsem ale dál teď na nástavbové studium a myslím že to skončím protože to vůbec nezvládám. Tady potřebuju ekonomiku účetnictví matiku a na to jsem fakt levá. Ale mým snem vždycky bylo dělat ve školce ale nemyslím tím uklízečku nebo kuchařku aspoň nějakou asistentku. Dá se něco takového udělat když mám jen výuční list? Všude píšou že jen s maturitou. Myslím že mě klesne.. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
15.9.21 17:59
@Anonymní píše:
Dobrý den, ahoj chci se zeptat na něco ohledně práce. Mám školu s výučním listem obor servírka. A sem rada že sem to dala na učení sem hodně špatná. Šla jsem ale dál teď na nástavbové studium a myslím že to skončím protože to vůbec nezvládám. Tady potřebuju ekonomiku účetnictví matiku a na to jsem fakt levá. Ale mým snem vždycky bylo dělat ve školce ale nemyslím tím uklízečku nebo kuchařku aspoň nějakou asistentku. Dá se něco takového udělat když mám jen výuční list? Všude píšou že jen s maturitou. Myslím že mě klesne.. :(

Myslím že vyucak ti na školku nestačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
15.9.21 18:13

Ne to se nedá, budeš potřebovat minimálně maturitu a pak nejspíš aspoň nějaký kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
15.9.21 18:13

Teoreticky si můžeš zařídit dětskou skupinku, sehnat garanta a můžeš alespoň částečně pracovat s dětmi.
Ale na asistenta pedagoga potřebuješ už maturitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65079
15.9.21 18:17
@FraDeu píše:
Teoreticky si můžeš zařídit dětskou skupinku, sehnat garanta a můžeš alespoň částečně pracovat s dětmi.
Ale na asistenta pedagoga potřebuješ už maturitu.

zatím ještě ne, může si udělat i kurz určený pro lidi bez maturity. Je potom ale asi v páté platové třídě a je to spíš právě do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
16.9.21 01:03

@FraDeu Do školky zatím ještě ne, stačí výuční list a kurz.

• Citovat
  • Upravit
270
16.9.21 19:31

Do MŠ zatím bohuzel stačí pouze výuční list a kurz. Nicméně dlouho to už trvat nebude. A většinou se na místo hlásí spousta AP a to s vyšším vzděláním. Takže vyhlídky nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze