Práce u AXA - vaše zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
práce u AXA
Ahoj, pracuje někdo u Axy? Můžete mi prosím napsat své zkušenosti? Budu ráda za jakoukoliv informaci, klidně do soukromých zpráv nebo anonymně. Dostala jsem nabídku a chtěla bych vědět na co se připravit, s čím počítat apod. ![]()
Děkuji předem, Iveta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Moje dobrá kamarádka pracovala u jedné velké pojišťovny několik měsíců, prachy hrozný, nucení do pojištění jí samotné, no utekla. Jak je u Axy nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bylo mi řečeno, že několikaměsíčním zaškolením musí projít všichni. Ovládat produkty musí každý, poté bych mohla zajišťovat nově otevřenou pobočku (počítájí s otevřením nové pobočky) - na tuto pozici jsem se primárně přihlásila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iveta 23 píše:
Bylo mi řečeno, že několikaměsíčním zaškolením musí projít všichni. Ovládat produkty musí každý, poté bych mohla zajišťovat nově otevřenou pobočku (počítájí s otevřením nové pobočky) - na tuto pozici jsem se primárně přihlásila.
Tak klasika, počítej s tím, že budeš muset plnit plány. Nejdříve si na své jméno u nich otevřít životko, pojistit auto, byt, dům, pak rodinu a pak aktivně vyhledávat další lidi v okolí a zvát si je na pobočku, uzavírat smlouvy. Pak jak neuzavřeš, budeš domů chodit se základním platem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když dám dotaz na konkrétní věci a dostanu odpověď, můžu to brát za závazné nebo to může být ve skutečnosti jinak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit