Práce u AXA - vaše zkušenosti

259
5.10.17 13:36

práce u AXA

Ahoj, pracuje někdo u Axy? Můžete mi prosím napsat své zkušenosti? Budu ráda za jakoukoliv informaci, klidně do soukromých zpráv nebo anonymně. Dostala jsem nabídku a chtěla bych vědět na co se připravit, s čím počítat apod. :)
Děkuji předem, Iveta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5425
5.10.17 13:46

Moje dobrá kamarádka pracovala u jedné velké pojišťovny několik měsíců, prachy hrozný, nucení do pojištění jí samotné, no utekla. Jak je u Axy nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 13:47

Tak záleží, na jakou pozici se konkrétně hlásíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
5.10.17 13:57

Bylo mi řečeno, že několikaměsíčním zaškolením musí projít všichni. Ovládat produkty musí každý, poté bych mohla zajišťovat nově otevřenou pobočku (počítájí s otevřením nové pobočky) - na tuto pozici jsem se primárně přihlásila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 14:26
@Iveta 23 píše:
Bylo mi řečeno, že několikaměsíčním zaškolením musí projít všichni. Ovládat produkty musí každý, poté bych mohla zajišťovat nově otevřenou pobočku (počítájí s otevřením nové pobočky) - na tuto pozici jsem se primárně přihlásila.

Tak klasika, počítej s tím, že budeš muset plnit plány. Nejdříve si na své jméno u nich otevřít životko, pojistit auto, byt, dům, pak rodinu a pak aktivně vyhledávat další lidi v okolí a zvát si je na pobočku, uzavírat smlouvy. Pak jak neuzavřeš, budeš domů chodit se základním platem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
5.10.17 16:10

Když dám dotaz na konkrétní věci a dostanu odpověď, můžu to brát za závazné nebo to může být ve skutečnosti jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
5.10.17 23:02

Má ještě někdo nějaké zkušenosti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie