Práce u dráhy - průvodčí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.5.19 00:38

K pásu s VŠ? Tak to nikdy :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4019
2.5.19 02:10
@Anonymní píše:
K pásu s VŠ? Tak to nikdy :lol: :lol:

Proč? Práce jako každá jiná. Krom toho, dnes má VŠ každej druhej. :lol: k tématu, zkus to a uvidíš, když se nudíš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
2.5.19 05:58

Tohle je jasný troll. Učitelka TV nemůže nikdy dostat rozvrh tak, aby končila nejpozději v jednu. To by musel být částečný úvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65192
2.5.19 06:10

@pukacu presne,zrovna jsem chtela napsat, ze je to provokacka. Zrovna tyto predmety se uci i seste hodiny a odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.5.19 06:28
@pukacu píše:
Tohle je jasný troll. Učitelka TV nemůže nikdy dostat rozvrh tak, aby končila nejpozději v jednu. To by musel být částečný úvazek.

Už jenom to, že chce dělat odpoledne a svátky :zed: Kdy jako bude odpočívat? Na dráze průvodčí berou, ale šiknul by se i strojvedoucí nebo vozmistr. To by dáma asi nedala. S tou svojí VŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.5.19 06:31
@Romeon píše:
Dnes je všude málo lidí, takže berou skoro kdekoho. Navíc aby učitelka neudělala psychotesty?

A proč by ne? Málo lidí je, ale musí mít jistou kvalifikaci. Ne tělák a ZSV na základce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
2.5.19 06:32

@Russet ty nevíš, že s VŠ jsi superhrdina a odpočívat nepotřebuješ? :lol: jo a sice ji mám taky, ale odpočinu si velice ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.5.19 06:36
@Amelie30 píše:
@Russet ty nevíš, že s VŠ jsi superhrdina a odpočívat nepotřebuješ? :lol: jo a sice ji mám taky, ale odpočinu si velice ráda.

Nebo si myslí, že průvodčí vlastně jen vejletuje a dívá se z okna, sem tam prodá lístek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat