Práce u PČR - ZOP

Anonymní
12.7.24 14:46

Prace u pcr - zop

Zdravim, rada bych se zeptala ma zkusenosti s praci u pcr (statni) rada bych se uchazela o misto v Brne pristi rok. Jak je to s prvni rokem o se chodi do skoly?- ZOP. Maturu mam, ale ne odbornou). cetla jsem ze je prvni mesic ve Vyskove a dalsi mesice v Brne? Nebo je to jinak? Pripdne, da se kazdy den dojizdet? Jak je to s platem na zacatku a po skole? Jak jsou smeny? Proste cokoliv uvitam :) dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
150
12.7.24 15:34

Měsíc zbraň, necelý rok zopka, po zopce 29 čistého jako nstržm., rok po zopce se dostaneš do pprap. a plat cca 31 čistého. Záleží kde budeš, buď 8, 12 nebo 24. Každý normální dělá 24ky a je 7 x v práci a ještě vydělává prachy mimo. Dojíždět na zopku můžeš, ve tři končíš a v 6:30 ráno v areálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.24 15:39
@Zury_y píše: Více

O 24 jsem slysela, ale nejak nerozumim 7× v tydnu? A jak jento platove behem zop?

• Citovat
  • Upravit
150
12.7.24 16:09
@Anonymní píše: Více

Tvl 7 x v týdnu asi nebudeš dělat 24ky ne?

7× za měsíc jsi v práci, takže 23 dní máš volno, tohle je podle mě největší benefit u PČR, můžeš na sobě ve svém volnu makat, udělat si vysokou, něco rozjet apod.

Klasická dopravka dělá od pondělí do pátku, na obvodě bys měla 12ky nebo 24ky, to bych si předem zjistil. Kriminálka dělá pondělí až pátek, ale tam není vůbec o co stát, za mě osobně nejlepší začít na obvodě a pak záleží na tobě co tě láká dál. Každopádně jako největší výhodu vidím právě ty 24ky a hodně dovolené, jinak co se týká peněz, tak je to velká bída, jedině mít vysokou a jít časem do směnného kapitána, tam už je celkem hezky. S maturitou se dostaneš max do 6. tarifní třídy, každá třída navíc je + 1500 až 2 tisíce v čistém, jinak každý 3 roky ti přidají litra čistého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
12.7.24 16:18
@Anonymní píše: Více

„O 24 jsem slysela, ale nejak nerozumim 7× v tydnu“

• a presne proto takove vtipy o cajtech :mrgreen: ; alespon nebudes vycnivat :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 07:35
@Ahep píše: Více

Dekuji za urazku, ja si to asi nejspis spatne vylozila. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze