Práce u policie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce u policie
Ahoj, chtěla bych se hlásit k policii. Mám však takové dva „menší“ problémy.
Proto bych se chtěla zeptat Vás, kteří u policie pracují nebo mají někoho známého.
1, mám tetování na předloktí cca 7cm velké je to nápis..nic co by pohoršovalo. Četla jsem, že by tetování policista neměl mít na viditelném místě a že by takový potenciální uchazeč neměl šanci.
Také jsem se ALE dočetla, že pokud tetování nějak nepohoršuje atd. tak by vadit nemělo. To co píšou ale nemusí nutně znamenat, že to tak funguje i ve skutečnosti.
Proto se ptám, zda jste se s něčím podobným setkali, že by nevzali uchazeče kvůli tetování.
2,mám nebo spíše měla jsem (po „katetrizační ablaci arytmii“ už dle lekaře arytmii teoreticky nemám) srdeční arytmii. Proto by mě zajimalo, jestli by to mohlo vadit. Žádné omezení nemám, ale arytmie se i tak může kdykoli vrátit..
Takže se opět ptám, mohlo by vadit, že jsem měla tyto problémy?
Nerada bych si dělala nějaké iluze.
Všem Vám moc děkuji za odpovědi..snad se to dalo pochopit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@1.gabii
já byla u PČR 10 let…zdravotní testy jsou velmi přísné. O tetování nevím..na straně druhé, kdyby mě to mělo bránit v práci kterou chci, přeci není problém ho odstranit.
Arytmie se jim líbit nebude, těžko říct, jak k věci přihlédnou. Já třeba měla v kartě,,únavový syndrom", ani nevím, jak na to došla dr
ale protože věděla, že jsou to podklady pro PČR, prostě to zazdila. Takže otázka je, jak moc máš všude tyto záznamy a zda by doktorka byla ochotná je z karty,,vyjmout"…založit se může cokoli..a co nepřiznáš, nezjistí..
Druhá možnost posudkový lékař..ale opravdu nevím, co tvá arytmie znamená a jak byla vážná. Na rovinu, arytmii má dnes každý druhý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No..právě, kdo dneska není nějakým způsobem nemocný
Nicméně velmi děkuji za tvůj příspěvek..Ono to asi hodně záleží na lidech… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1.gabii jasně
prostě se na to rovnou zeptej doktorky, řekni jí, že by to ovlivnilo zřejmě tvé přijetí a jestli je možné, že by to v kartě nenechala..mně to taky vyndala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Corie píše:
Známého nevzali kvůli ekzému s dětství..
to je vtip?:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1.gabii píše:
to je vtip?:D
nn, prostě asi narazil na špatného doktora nebo něco a taky mu to napsali do papíru…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Corie píše:
nn, prostě asi narazil na špatného doktora nebo něco a taky mu to napsali do papíru…
no..tak to je síla…co ma ekzem společného s fyzickou zdatností, kvůli které se podle mě ty prohlídky dělají…jestli se pletu, tak mě opravte…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1.gabii píše:
no..tak to je síla…co ma ekzem společného s fyzickou zdatností, kvůli které se podle mě ty prohlídky dělají…jestli se pletu, tak mě opravte…
Já vůbec nemám ponětí..prostě ho zařadili do rizikové skupiny uchazečů kvůli ekzému ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Corie píše:
Známého nevzali kvůli ekzému s dětství..
Pokud jednou člověk ekzem měl, může se objevit kdykoli v životě znova. A stres či alergie jsou tím spouštěčem. Ale na druhou stranu mě to přijde už jako přitažené za vlasy, to by mohli říct, že děděček měl, babička trpěla na to či ono a také je šance, že to dotyčný bude jednou mít.
Pokud jsi měla paroxysmální tachykardii a jsi po ablaci, bez potíží, tak si vyléčená. Dráha která jí způsobila je přetnutá a není co by způsobovalo další potíže.
Ale nikdy nevíš, k jakému posudkovému lékaři se dostaneš, proto by bylo vhodné se domluvit s obvoďákem, aby tam nepsal to co bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No můj kardiolog mi řekl, že už vyléčená jsem, ale dodal, že se to může kdykoli vrátit…sice ne třeba v takové formě, ale vrátit se to prostě může. S tím obvodákem se zkusím domluvit…Možná, jestli by nebylo od věci /kdyby obvodák odmítl/ nechat si napsat od svého kardiologa nějaky posudek že už jsem ok..ten by se překecat k něčemu takovému dal…i když by to třeba nebyla uplně pravda
(a navíc nevím, jestli by to vůbec něčemu pomohlo),protože nevidím důvod si ničit „sen“ jen kvůli tomu, že jsem kdysi byla nemocná a ted už jsem ok a nemam problemy..a dělat práci, která mě nebaví..
To se už ovšem bavím o tom, kdybych udělala všechny ty testy..:D ty taky udělat nemusím a nebudu muset řešit vůbec nic..:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tim tetovanim si myslim bude vetsi problem nez s aritmii. Tam ti lekar napise, ze je to ok. Ale muj kamarad dela u policie a na rukach nesmi mit tetovani. Jen tam co zakryvaji rukavy kosile. Tak uvidis na koho narazis treba primhouri oko. A nebo nechej odstranit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já někde právě četla, že když už to má, tak musí nosit do práce tělové návleky…
no stejně mi asi nezbude nic jiného, než se prostě zeptat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1.gabii ty navleky sou dobry napad. Ja bych si dala treba naplast ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tetování jde skrýt.. ale dle mého neprojdes zdráv. Testy.. jsou přísně. My je meli ve vojenské nemocnici v olomouci.. i zuby mi kontrolovali..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit