Práce, kde mají školku pro děti zaměstnanců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce, kde mají školku
Ahojky, hledám kolonku „práce“ a našla jsem jen „zaměstnání“ ![]()
Ale k mýmu dotazu, nevíte náhodou někdo o firmě, která má pro svoje zaměstnance i školku? Myslím tím, že dceři budou brzy 2 roky a chtěla bych jít někam pracovat, kde mají svojí vlastní školku. A tím myslím v Praze. Díky za info
Ale stejně pochybuju… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@katka8577 píše:
Ahojky, hledám kolonku „práce“ a našla jsem jen „zaměstnání“
Ale k mýmu dotazu, nevíte náhodou někdo o firmě, která má pro svoje zaměstnance i školku? Myslím tím, že dceři budou brzy 2 roky a chtěla bych jít někam pracovat, kde mají svojí vlastní školku. A tím myslím v Praze. Díky za infoAle stejně pochybuju…
A jakou pozici by sis představovala? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malinika Pozice je mi úplně jedno, jen ne teda nějaká vedoucí, na to nemám ![]()
ewes děkuji za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katka8577 Napadá mě, že firemní školku má Akademie věd a Siemens
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já ještě doplním, že jsem vyučená servírka a pár let jsem dělala i prodavačku v textilu a spodním prádle. Takže nevím, jestli mě někde s těmahle zkušenostma vezmou. Nic méně, jsem učenlivá a práce mi nevadí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katka8577 píše:
Malinika Pozice je mi úplně jedno, jen ne teda nějaká vedoucí, na to nemám
ewes děkuji za info
tak tobě jedno být může, ale musíš se hlásit tam, kde jsi kvalifikovaná. To nemyslím zle, ale já nemůžu jít do strojírenství s humanistickým zaměřením atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám v IBM a svoji školku nemají, ale mají dotace I na soukromou. Dělám v Brně, ale v Praze je IBM taky, zkus tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katka8577 píše:
Malinika Pozice je mi úplně jedno, jen ne teda nějaká vedoucí, na to nemám
ewes děkuji za info
Tak já tedy nevím. Ale asi by jsi měla mít představu o oboru podle vzdělání
Jinak nějaká nemocnice v Praze má vlastní školku. Krč nebo Motol, ted fakt nevím, ale dohledat to na internetu bude to nejmenší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katka8577 píše:
Tak já ještě doplním, že jsem vyučená servírka a pár let jsem dělala i prodavačku v textilu a spodním prádle. Takže nevím, jestli mě někde s těmahle zkušenostma vezmou. Nic méně, jsem učenlivá a práce mi nevadí.
Tak s tímhle do kanclu do technické firmy?
I když jsou i netechnické pozice, ale co bys tam s tímhle dělala?
Možná tak uklizečka, ale to dělaj externě firmy.
A že seš učenlivá si říkej na pohovoru, ale tam se sorry nedostaneš.
Mít VŠ ekonomického či technického směru, tak prosím, neměla bych nic proti tomu, že hledáš práci tímto stylem, ale v tvém případě na 9,9% nepochodíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markytka01 píše:
Já dělám v IBM a svoji školku nemají, ale mají dotace I na soukromou. Dělám v Brně, ale v Praze je IBM taky, zkus tam.
Ano, ti mají soukromou v Praze na Chodově a je společná pro více IT firem, které tam sídlí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
Tak s tímhle do kanclu do technické firmy?I když jsou i netechnické pozice, ale co bys tam s tímhle dělala?
Mít VŠ ekonomického či technického směru, tak prosím, neměla bych nic proti tomu, že hledáš práci tímto stylem, ale v tvém případě na 9,9% nepochodíš.
Zkusit to může vždycky. Náhodou dobré téma, které může zajímat víc matek tady…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
Tak s tímhle do kanclu do technické firmy?I když jsou i netechnické pozice, ale co bys tam s tímhle dělala?
já bych řekla, že lidi dneska hledaj všude a hlásí se i na místa, kam vůbec nepatří (praxí, vzděláním, zaměřením,…). U muže ve firmě teď hledají člověka a když mi říká, kdo všechno se jim tam hlásí…od vyučených po inženýry, od zemědělců přes servírky až po absolventy cestovního ruchu a ekonomy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
Tak třeba vím, že IBM občas bere lidi, co vůbec nemají kvalifikaci atd. Vůbec je to taková zvláštní firma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit