Práce, kde mají školku pro děti zaměstnanců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
87
27.8.14 13:29

Práce, kde mají školku

Ahojky, hledám kolonku „práce“ a našla jsem jen „zaměstnání“ :-D
Ale k mýmu dotazu, nevíte náhodou někdo o firmě, která má pro svoje zaměstnance i školku? Myslím tím, že dceři budou brzy 2 roky a chtěla bych jít někam pracovat, kde mají svojí vlastní školku. A tím myslím v Praze. Díky za info :-)Ale stejně pochybuju… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5730
27.8.14 13:30
@katka8577 píše:
Ahojky, hledám kolonku „práce“ a našla jsem jen „zaměstnání“ :-D
Ale k mýmu dotazu, nevíte náhodou někdo o firmě, která má pro svoje zaměstnance i školku? Myslím tím, že dceři budou brzy 2 roky a chtěla bych jít někam pracovat, kde mají svojí vlastní školku. A tím myslím v Praze. Díky za info :-)Ale stejně pochybuju… :nevim:

A jakou pozici by sis představovala? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
27.8.14 13:35

@katka8577
Seznam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
27.8.14 13:35

Mrkni na Raiffeisen Bank, maji firemni skolku.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
27.8.14 13:39

Malinika Pozice je mi úplně jedno, jen ne teda nějaká vedoucí, na to nemám :-)
ewes děkuji za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
27.8.14 13:43

@katka8577 Napadá mě, že firemní školku má Akademie věd a Siemens

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
27.8.14 13:47

Tak já ještě doplním, že jsem vyučená servírka a pár let jsem dělala i prodavačku v textilu a spodním prádle. Takže nevím, jestli mě někde s těmahle zkušenostma vezmou. Nic méně, jsem učenlivá a práce mi nevadí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.8.14 13:47
@katka8577 píše:
ewes děkuji za info :-)

tak tobě jedno být může, ale musíš se hlásit tam, kde jsi kvalifikovaná. To nemyslím zle, ale já nemůžu jít do strojírenství s humanistickým zaměřením atd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
27.8.14 13:49

Já dělám v IBM a svoji školku nemají, ale mají dotace I na soukromou. Dělám v Brně, ale v Praze je IBM taky, zkus tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
27.8.14 13:50
@katka8577 píše:
ewes děkuji za info :-)

Tak já tedy nevím. Ale asi by jsi měla mít představu o oboru podle vzdělání :think: Jinak nějaká nemocnice v Praze má vlastní školku. Krč nebo Motol, ted fakt nevím, ale dohledat to na internetu bude to nejmenší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
27.8.14 13:52
@katka8577 píše:
Tak já ještě doplním, že jsem vyučená servírka a pár let jsem dělala i prodavačku v textilu a spodním prádle. Takže nevím, jestli mě někde s těmahle zkušenostma vezmou. Nic méně, jsem učenlivá a práce mi nevadí. :-)

Tak s tímhle do kanclu do technické firmy? :think: I když jsou i netechnické pozice, ale co bys tam s tímhle dělala? :think: Možná tak uklizečka, ale to dělaj externě firmy.
A že seš učenlivá si říkej na pohovoru, ale tam se sorry nedostaneš.
Mít VŠ ekonomického či technického směru, tak prosím, neměla bych nic proti tomu, že hledáš práci tímto stylem, ale v tvém případě na 9,9% nepochodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10526
27.8.14 13:54
@Markytka01 píše:
Já dělám v IBM a svoji školku nemají, ale mají dotace I na soukromou. Dělám v Brně, ale v Praze je IBM taky, zkus tam.

Ano, ti mají soukromou v Praze na Chodově a je společná pro více IT firem, které tam sídlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10526
27.8.14 13:56
@zvidavajanca píše:
Tak s tímhle do kanclu do technické firmy? :think: I když jsou i netechnické pozice, ale co bys tam s tímhle dělala? :think: Možná tak uklizečka, ale to dělaj externě firmy.
Mít VŠ ekonomického či technického směru, tak prosím, neměla bych nic proti tomu, že hledáš práci tímto stylem, ale v tvém případě na 9,9% nepochodíš.

:roll: Zkusit to může vždycky. Náhodou dobré téma, které může zajímat víc matek tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
27.8.14 13:59
@zvidavajanca píše:

já bych řekla, že lidi dneska hledaj všude a hlásí se i na místa, kam vůbec nepatří (praxí, vzděláním, zaměřením,…). U muže ve firmě teď hledají člověka a když mi říká, kdo všechno se jim tam hlásí…od vyučených po inženýry, od zemědělců přes servírky až po absolventy cestovního ruchu a ekonomy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.8.14 14:05
@zvidavajanca píše:

Tak třeba vím, že IBM občas bere lidi, co vůbec nemají kvalifikaci atd. Vůbec je to taková zvláštní firma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat