Strach z myší

Anonymní
27.8.14 12:44

Strach z myší

Ahoj holky, nechci, aby můj dotaz vypadal jako nějaká provokace, nebo tak něco, ale potřebovala bych poradit, chodím na jednu brigádu při RD, ráda bych tu zůstala i po mateřské, jen mám problém, že v noci je tu dost myší a já z nich mám šílenou fobii a nevím, co mám dělat. Zatím chodím jen na denní směny, ale pak bych měla chodit i na noční, ale já z nich mám fakt strach, vím, že to příjde někomu k smíchu, ale já bych nerada o tu práci přišla…:-( Jak to překonat???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
27.8.14 13:05

Kde je taková „myšárna“?Snad ne někde v supermarketu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.14 13:06

Za me nejde :lol: mám z nich taky panickou hrůzu tam kde tuším jejich přízeň me nikdo nedostane ani heverem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.14 13:08

@jannina1 v obchodech(ve skladech) vykukujou i během dne :roll: viděla jsem na vlastni oči fuj nikdo me tam už nedostal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
27.8.14 13:17

Ja te chapu, nevim co s tim delat :? Mam strach ale z neceho jineho ;)
Ty mysi jsou dost problem no :? Mozna psycholog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
27.8.14 13:19

V ZOO teď zřídili na tyhle fobie odvykačku - co využít něco takového?
Jinak já tě chápu, jestli je to někde ve skladu potr. řetězce tak teda brrr. Holt koupit holiny a rukavice, když už ti budou běhat kolem tvého prostoru, tak aby byla chráněná - pro tvůj pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
27.8.14 13:26

A opravdu na tu brigádu musíš? Fobii jen tak nepřekonáš a navíc bych se bála, že si z prostředí, kde se volně pohybují myši, zatáhnu k prckovi nějakou nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.8.14 13:26

Já tě taky chápu, z myší mám panickou hrůzu, což je občas dost problém, když bydlíme na vesnici a ještě u řeky :mrgreen: :mrgreen:
Zrovna před pár dny jsem měla šok z krysy obrovské v zoo :lol:
Nevím co s tím, mám to odmalička, celkem dost pochybuju, že se toho někdy zbavím.
To na té noční budeš sama? Kde to vůbec pracuješ?

• Citovat
  • Upravit
teresa20
27.8.14 13:27

@puntice v které zoo? :D

• Citovat
  • Upravit
1961
27.8.14 13:30

@madi v pražské ;) najdeš to na stránkách. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.14 13:36

V supermarketu to není a nemůžu to bohužel blíž specifikovat, aby mě tu někdo z práce nepoznal :-((((Já jsem fakt zoufalá, práce super, ale vedle je pole, tak se tam asi zatáhnou z pole, nebo nevím, ale prý tam byl i nějaký deratizér, ale stejně to bylo k ničemu…mně tam přeběhnout, tak mě úplně zdřevění nohy a je to můj konec a nevím, co s tím…jsem šťastná, že mám práci…ale…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat