Práce-uklid bytů

ehh
58
25.9.17 13:43

Práce-uklid bytů

Ahoj. Jsem na MD a chci si přivydělat a za týden mám nastoupit.
Chci se zeptat, dělaly jste některá tuhle prací.
Na jednu stranu se těším ale na druhou se i bojím.
Paní vedoucí byla moc příjemná a říkala ze je to čistá práce ;) a HlAvně se jedná o klasický úklid, žehlení ani okna dělat nebudu mýt.
Jaký jsou klienti, mam strach ze budou dost arogantní. Budu ráda za každou zkušenost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3083
25.9.17 14:11

Uklízela jsem po domácnostech rok a klienti byly většinou v pohodě :) občas si vymýšleli, ale jinak jsem byla spokojená. Jen to byla opravdu makačka, mylo se úplně vše. Navíc to dojíždění je také pořádný žrout času. Teď jsem také doma s dětmi a kdybych mohla, jdu do toho zas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26561
25.9.17 14:24

Ja mam pani na bezny uklid a doufam, ze arogantne nepusobim:) Je rychla a dobra, fakt ji mam rada, usetri mi tolik prace. Zaujalo me, ze nosi nakolenky a micha si vlastni cistici prostredky. Krome ty na podlahy, mame drevene, tak se pouzivaji specialni. Preji hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ehh
58
25.9.17 14:46

Mam strach ze si budou vymýšlet brát me jak nějakou slusku ale i se těším.
Dojíždění no to uvidím snad to bude někde blízko mem okolí. Říkají ze to zabere cca 3hodky tak snad to budu stíhat :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
25.9.17 14:54
@ehh píše:
Dojíždění no to uvidím snad to bude někde blízko mem okolí. Říkají ze to zabere cca 3hodky tak snad to budu stíhat :nevim: :D

Ahoj, vlastní zkušenost nemám, ale příbuzná to dělá. Arogantně se k ní nikdo nechoval, spíš naopak. Chválí si jí a považují. Celkově je horší to, že sebou musí člověk hodit, musí být rychlý, pečlivý, pracovat systematicky a,,nechodit od ničeho k ničemu". Já si ale myslím, že je to práce jako každá jiná, nikdo učený z nebe nespadl. Je potřeba cvik, což bez praxe nejde. Takže směle do toho a půl je hotovo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
25.9.17 15:43
@ehh píše:
Dojíždění no to uvidím snad to bude někde blízko mem okolí. Říkají ze to zabere cca 3hodky tak snad to budu stíhat :nevim: :D

Nezlob se, ale jedna rada: Požadavky klientů nesmíš brát jako vymýšlení, prostě je akceptuj a pokus se jim vyhovět. Jednak každý lpí na něčem jiném (někdo třeba bude chtít, abys každý týden myla dveře nebo utírala prach nahoře na kredenci), jednak i kdyby to byla nějaká objektivní blbost, ti lidé tě za to platí. S úklidem bytu mám zkušenost i jako uklízečka (dělala jsem jako brigádu na střední) i jako „zaměstnavatel“ - není nic horšího, než paní na úklid, která se s klientem hádá, že něco uklidila dostatečně a co se mu na tom nelíbí. Když klient reklamuje třeba úklid dřezu, s úsměvem to předělat a dát si na to příště pozor (samozřejmě se nemusíš nechat buzerovat, ale pak je asi lepší spolupráci s klientem ukončit než se dohadovat). A obecně, být co nejpečlivější a velmi všímavá, pracovat systematicky a rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ehh
58
29.9.17 22:24

Tak pondělí me čeká první klient. Jsem nervózní jak kdyby měla řídit raketu :D.
Snad to bude oukej a s klientem si padnem do oka :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat