Práce v action ? :) hodnocení?

Anonymní
22.9.23 08:41

práce v action ? :) hodnocení?

Ahoj holky, poslední dobou přemyšlím, že změním zaměstnání, protože atmosféra a kolektiv už mi vážně leze krkem. Naskytla se mi práce v actionu (obchod),v obchodě s oblečením jsem dělala cca 2 roky zruba před 3lety. Chtěla bych se zeptat, zda tam někdo nepracuje/nepracoval a zda mi mi o tom mohl něco říct? Nabídka se jeví jako fajn, co se týče pěněz, taky se to dá, dojiždění to bych měla kousek, ale zajímají mě třeba jak se tam dělají směny atd a celkově hodnocení té práce? děkuji moc a mějte pěkný den

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23018
22.9.23 08:53

Zkus si pročíst Atmoskop ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.23 08:56
@lucynka25 píše:
Zkus si pročíst Atmoskop ;)

Děkuji moc, já se na to právě koukala a nevěděla zda to je fakt ono. děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13
14.12.23 16:20

Holka záleží hodně na kolektivu. Já zažila dva..jeden skvělý.. druhý na hovno. Práce jako taková náročnější, ale baví mě. Jenže bohužel to, že mě to baví, nepřebije ten tým nahovno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.24 18:35

Ahoj, obnovujem tému a prosím o aktuálne skúsenosti s prácou v Action. Samozrejme chápem že kolektiv a vedenie je všade iné, ale zaujíma ma hlavne náplň práce ( či je to nejak moc náročné) a takisto či sa s nimi dá dohodnúť na smenách ( jednalo by sa o brigádu). Ďakujem a zároveň prosím o zachovanie anonymu kvôli známym.

• Citovat
  • Upravit
13
29.8.24 18:50
@Anonymní píše: Více

Ahoj,
práce to je docela fyzicky náročná. Od vybavování zboží, přes pokladnu, po přestavby…
Celý den se tam fakt nezastavis.. a hodně záleží na vedení. Jestli jede lidsky nebo podle normy…
Jsou tam normy za jak dlouho musíš stihnout vybalit dany kontejner.. takY když jsi na pokladně, tak pokud nemáš lidi, musíš buď dělat polepy nebo doplňovat promo akci.

Co se týká domlouvání směn taky jsem zažila dva přístupy… Přesně jako s chováním na pobočkách… Asi to chce si říct podmínky hned na pohovoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.24 19:45

@Tynus789 A dá sa tá norma splniť v pohode alebo to je na hrane? Inak ďakujem za obsiahlu odpoveď. :)

• Citovat
  • Upravit
13
29.8.24 19:48

Jako stihnout se to dá. Ale nebude to 100%. Pokud uděláš práci na 100% nemáš šanci to stihnout…

Jinak není zač. Sama jsem dělala zástup vedení a vyštípali mě, protozě jsem se snažila holkám vyjít vstříc a nehrála s nima hru na svini 🤷‍♀️ 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.24 19:54

@Tynus789 Tak dúfam že budem mať aspoň šťastie na vedenie ktoré to zase tak hrotiť nebude. :D

• Citovat
  • Upravit
13
29.8.24 20:29

Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.24 20:40

@Tynus789 Ďakujem :) Možno to nakoniec ani neklapne, ešte len dnes som odpovedala na ich inzerát, takže nič nie je isté. :)

• Citovat
  • Upravit
13
29.8.24 20:41

Kdyby to nahodou vyslo, dej vedet 😊
Třeba budeš mít štěstí a budeš mít super kolektiv 🙏 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.24 05:12

@Tynus789 Určite dám vedieť. :)

• Citovat
  • Upravit
20.10.24 12:57

Ahoj, pracovala jsem v actionu a jak už se zmiňovalo, záleží na vedení. Zažila jsme dvě vedení a pokaždé obdobně, rozdíl u druhého bylo, že výhody měli leštiči klik :D A to já nejsem, vedení se většinou nepředřelo a spíš řešili drby v zázemí. Výdělek je tam super, ale u mě na úkor zdraví. Kontrolorky z Prahy naprostá katastrofa, arogance a urážky. To si nezaslouží v práci nikdo, odešla jsme a nikdy víc. Ikdyž je pravda, že je to v těchto nadnárodních společnostech a v ČR asi všude stejné, co se týká vedení :( Ovšem teď už si nenechám jen tak něco líbit. A výdělek je už asi většinou podobný +- všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat