Práce v Amazonu, zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce v Amazonu, zkušenosti
Ahoj.
chtela jsem se zeptat jestli nemate nejake zkusenosti s amazonem (jak to tam chodi, jestli je to tam v pohode, trrba nadrizeny, co presne se tam dela za praci) celkove vse co vas napadne. Zvazuju ze bych tam sla tak me zajimaji vase nazory. Dekujii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vím jen zprostředkovaně-pracuje tam dcera mé kolegyně. Od ledna a je moc spokojená. Peníze super, práce také. Dostala byt.Byla v Anglii, nyní se zvažuje Polsko. Není to podmínka, ale vydělala si víc peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se teď Amazon hodně propaguje, z firmy, kde pracuju, tam odešlo už dobrých 15-20 lidí, i když, ono bude možná všechno lepší než u nás ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem od kolika hodin jsou směny v amazonu? ubažuji o brigádě při MD ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, směny jsou rozdělené podle toho jestli si na příjmu nebo expedici. Denní na expedici začíná v 7:20 a končí v 17:30, noční začíná v 18 a končí ve 4:10. U příjmu se to liší o 20 minut. Pracuje se 4 dny v týdnu. Měsíc denní a měsíc noční. U brigády by sis to možná mohla zařídit jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eriika89 píše:
Ahoj, směny jsou rozdělené podle toho jestli si na příjmu nebo expedici. Denní na expedici začíná v 7:20 a končí v 17:30, noční začíná v 18 a končí ve 4:10. U příjmu se to liší o 20 minut. Pracuje se 4 dny v týdnu. Měsíc denní a měsíc noční. U brigády by sis to možná mohla zařídit jinak
takže tam nejsou dvanáctky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobně soudím, že dvanáctky jsou celkem ok, protože jde člověk do práce cca 14× za měsíc a má jinak dost volna. Jako že normální pracovník má reálně měsíc jen noční směny? To se může?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ píše:
Osobně soudím, že dvanáctky jsou celkem ok, protože jde člověk do práce cca 14× za měsíc a má jinak dost volna. Jako že normální pracovník má reálně měsíc jen noční směny? To se může?
proč by se nemohlo? lidé dělají třeba i jen noční ne ![]()
no mě jde o to že jsem na MD a chtěla bych jen brigádu a začít nějak pozvolněji né hned 12
jinak samozdřejmě krátký dlouhý týden je podle mě nejlspší ovšem nesmí mít člověk malé děti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hedabedna nn, jsou tam 10tky
Směny jsou buď neděle-středa, středa-sobota nebo pondělí, úterý a čtvrtek, pátek. Třeba o půjde brigádně přes agenturu udělat i jinak. To nevím )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A @Ivan PPZ jojo, asi se může
jsou to vždycky 4 týdny denních a 4 týdny nočních
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, oživuji diskuzi. Prosím o recenze, jak jste spokojení, co finanční ohodnocení. Co je lepší jestli PRG1 či 2. Děkuji za všechny názory. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@estrela Neznám nikoho konkrétního, ale zatím všechno info z druhé ruky, co se ke mně doneslo, jsou jen negativní recenze, že je to tam něco strašnýho. Dřina, nepříjemný lidi, finančně na prd… ale jak říkám, z druhé ruky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, já konkrétně dělala na PRG2.Hodně lidí si stěžuje, ale já na to mám takový názor, že kdo chce dělat a dělá je v pohodě, ale ten kdo je línej a dělat se mu nechce, bude vždycky nadávat na všechno a všude. Je jasný, že člověk všude najde něco negativního, ale co se dá čekat od práce ve skladě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit