Práce v bordelu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
Pracuji už půl roku v jedné firmě, nastoupila jsem, když krachující podnik přebral nový majitel, bohužel zatím splácí stále jen dluhy po předchozím majiteli a firma nevydělává tak jak by si představoval. Je to pracháč s hodně dlouhýma prstama a nedávno mi oznámil, že by mě chtěl od nového roku zaměstnat na plný úvazek, pracuji jako uklízečka ve firmě. V horní části budovy bude bordel, nebo jak on slušně říká hodinový hotel a chce abych mu tam dělala pokojskou+se starala o lidi(pití a tak)Ve firmě se mi strašně líbí, práce pohodová, super šéf, ale chlap o tom nechce ani slyšet, vlastně se už dost kvůli tomu hádáme. Nechci odejít, ale bojím se aby to nakonec neskončilo rozvodem. Mám odejít z práce, ve které jsem nad míru spokojená a to i finnčně, nebo to manžel bude muset zkousnout? Co byste dělaly vy?
pokud by šlo o recepční, tak bych to prubla.. ale pokud by chlap nějak extra brblal, tak bych našla něco jiného
Spíš by se mi nechtělo po těch lidech uklízet ten svinčík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aaababy píše:
@Lejaa jako prestupni stanice je to proste prace horsi je ze popisuje ze se ji tam moc libi. Kazdy ma jine cile nekdo chce doshnout reditele a jiny je hrdy na VPP
nj, ale ji se tam líbí teď. Potom to bude uplně jiná práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aaababy píše:
@Lejaa jako prestupni stanice je to proste prace horsi je ze popisuje ze se ji tam moc libi. Kazdy ma jine cile nekdo chce doshnout reditele a jiny je hrdy na VPP
To asi jo, ale já bych šla radši na pracák, než uklízet v bordelu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa tak clovek nikdy nevi ale ja s moji profesi najdu praci vzdycky a asi i s mym charakterem. Ja bych nemohla ani na pracak ale tak kazdy ma jinou predstavu a vzdelani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aaababy píše:
@Lejaa tak clovek nikdy nevi ale ja s moji profesi najdu praci vzdycky a asi i s mym charakterem. Ja bych nemohla ani na pracak ale tak kazdy ma jinou predstavu a vzdelani
já jsem nenapsala, že na pracák chci, napsala jsem, že raději půjdu na pracák, než převlékat postele v bordelu.
Já s prací problém nemám, v mém oboru taky vždy najdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aaababy píše:
Nemůžu jít ani n ten pracák, protože sice práci mám, ale už přes rok jsou to jen samé brigády. S dětma to není tak jednoduché, najít práci na plný úvazek a věř že pořád hledám, přesto že jsem v práci spokojená. Manžel začíná prudit čím dál víc a pěkně mě tím se. e,on má pořád představu, že tam snad budu dělat nějakou ku.vu.
Mám jen učňák pravda, to neznamená, že jsem úplně blbá, beru co je.Taky jsem se starala v důchoďáku o ležáky a nebyl to žádný med.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nemůžu jít ani n ten pracák, protože sice práci mám, ale už přes rok jsou to jen samé brigády. S dětma to není tak jednoduché, najít práci na plný úvazek a věř že pořád hledám, přesto že jsem v práci spokojená. Manžel začíná prudit čím dál víc a pěkně mě tím se. e,on má pořád představu, že tam snad budu dělat nějakou ku.vu.Mám jen učňák pravda, to neznamená, že jsem úplně blbá, beru co je.Taky jsem se starala v důchoďáku o ležáky a nebyl to žádný med.
osobně bych to fakt nedělala, pro mě je to humus. Ale když ty se na to cítíš proč ne. Co se týče manžela, jestli vás zvládne uživit a peníze nejsou priorita tak tam nechoď a hledej něco jiného. A jestli peníze potřebujete, tak jaké on navrhuje řešení. Protože ty tady píšeš jen že tě prudí, ale nic o tom co navrhuje on. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Manžel začíná prudit čím dál víc a pěkně mě tím se. e
A bude nebo nebude prudit, když tu práci nevezmeš a budeš třeba další rok doma bez peněz, protože prostě nenajdeš nic jinýho, co by šlo skloubit s péčí o děti? Uživí vás i bez tvého příjmu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud něco umíš, nechoď do toho a najdi si něco lepšího. Tvého manžela chápu, taková práce je hnus nejvyššího kalibru, podobně jako erotický live-chat apod.. Hodí se tak akorát pro lidi, kteří nic neumí. Nakonec se s takovou prací nemůžeš ani „pochlubit“ svým přátelům…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nemůžu jít ani n ten pracák, protože sice práci mám, ale už přes rok jsou to jen samé brigády. S dětma to není tak jednoduché, najít práci na plný úvazek a věř že pořád hledám, přesto že jsem v práci spokojená. Manžel začíná prudit čím dál víc a pěkně mě tím se. e,on má pořád představu, že tam snad budu dělat nějakou ku.vu.Mám jen učňák pravda, to neznamená, že jsem úplně blbá, beru co je.Taky jsem se starala v důchoďáku o ležáky a nebyl to žádný med.
A cim jsi vyucena a z jakeho jsi kraje? Fakt neni jine reseni?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit