Práce v Erotic City
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce v Erotic City
Dobrý den, mám urgentní dotaz. Začala jsem nově pracovat v erotic city a tak nějak nevím, jak na to připravit rodiče. Tu práci jsem si zamilovala, ale bojím se, že mě odsoudí. Zatím jsem jim řekla že pracuji v oblečení, ale nechci jim lhát. Měli by znát pravdu. Co mi poradíte prosím? Mám hrozný strach
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Terez1306 píše:
Dobrý den, mám urgentní dotaz. Začala jsem nově pracovat v erotic city a tak nějak nevím, jak na to připravit rodiče. Tu práci jsem si zamilovala, ale bojím se, že mě odsoudí. Zatím jsem jim řekla že pracuji v oblečení, ale nechci jim lhát. Měli by znát pravdu. Co mi poradíte prosím? Mám hrozný strach
a proto ses nám tu dnes zaregistrovala na web, co se jmenuje e-mimino? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc to řešíš, prostě je to práce jako každá jiná. Normálně to takto řekni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terez1306 píše:
Ať tě kolegyně vyblejskne a dej to na fejsbůk s nadpisem další fajn den v práci. Označ rodiče. Budou nadšeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraMeli píše:
Moc to řešíš, prostě je to práce jako každá jiná. Normálně to takto řekni.
Je to troll.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyt je to normální práce prodavačky, s tím komfortem, že ti tam nemůžou pobíhat uřvaný děcka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terez1306 píše:
To jsou starosti fakt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@welovefashion píše:
Vždyt je to normální práce prodavačky, s tím komfortem, že ti tam nemůžou pobíhat uřvaný děcka
Ona píše, že zatím řekla, že pracuje oblečená. Je to troll.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Ona píše, že zatím řekla, že pracuje oblečená. Je to troll.
ne píše, že jim řekla, že pracuje v krámě s oblečením
nebo aspon tak jsem to pochopila já
ale tvoje verze je zajímavější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@welovefashion píše:
ne píše, že jim řekla, že pracuje v krámě s oblečenímnebo aspon tak jsem to pochopila jáale tvoje verze je zajímavější
Aha. Zas nějaká tatarka. Někdo dělá do krevet a jiný pracuje v oblečení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit