Práce v Erotic City

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
17.3.22 19:32

Práce v Erotic City

Dobrý den, mám urgentní dotaz. Začala jsem nově pracovat v erotic city a tak nějak nevím, jak na to připravit rodiče. Tu práci jsem si zamilovala, ale bojím se, že mě odsoudí. Zatím jsem jim řekla že pracuji v oblečení, ale nechci jim lhát. Měli by znát pravdu. Co mi poradíte prosím? Mám hrozný strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76106
17.3.22 19:34
@Terez1306 píše:
Dobrý den, mám urgentní dotaz. Začala jsem nově pracovat v erotic city a tak nějak nevím, jak na to připravit rodiče. Tu práci jsem si zamilovala, ale bojím se, že mě odsoudí. Zatím jsem jim řekla že pracuji v oblečení, ale nechci jim lhát. Měli by znát pravdu. Co mi poradíte prosím? Mám hrozný strach

a proto ses nám tu dnes zaregistrovala na web, co se jmenuje e-mimino? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
17.3.22 19:40

Moc to řešíš, prostě je to práce jako každá jiná. Normálně to takto řekni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.3.22 19:44
@Terez1306 píše:
Dobrý den, mám urgentní dotaz. Začala jsem nově pracovat v erotic city a tak nějak nevím, jak na to připravit rodiče. Tu práci jsem si zamilovala, ale bojím se, že mě odsoudí. Zatím jsem jim řekla že pracuji v oblečení, ale nechci jim lhát. Měli by znát pravdu. Co mi poradíte prosím? Mám hrozný strach

Ať tě kolegyně vyblejskne a dej to na fejsbůk s nadpisem další fajn den v práci. Označ rodiče. Budou nadšeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.3.22 19:44
@PetraMeli píše:
Moc to řešíš, prostě je to práce jako každá jiná. Normálně to takto řekni.

Je to troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
17.3.22 19:45
@Russet píše:
Je to troll.
že to ty lidi baví… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
17.3.22 20:06

Vždyt je to normální práce prodavačky, s tím komfortem, že ti tam nemůžou pobíhat uřvaný děcka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33235
17.3.22 20:14
@Terez1306 píše:

To jsou starosti fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.3.22 20:18
@welovefashion píše:
Vždyt je to normální práce prodavačky, s tím komfortem, že ti tam nemůžou pobíhat uřvaný děcka :-)

Ona píše, že zatím řekla, že pracuje oblečená. Je to troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
17.3.22 20:25
@Russet píše:
Ona píše, že zatím řekla, že pracuje oblečená. Je to troll.

ne píše, že jim řekla, že pracuje v krámě s oblečením :-))) nebo aspon tak jsem to pochopila já

ale tvoje verze je zajímavější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.3.22 20:28
@welovefashion píše:
ne píše, že jim řekla, že pracuje v krámě s oblečením :-))) nebo aspon tak jsem to pochopila jáale tvoje verze je zajímavější :-)

Aha. Zas nějaká tatarka. Někdo dělá do krevet a jiný pracuje v oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat